Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon nem vágom(nem tom már hogy van a 125ön) de a biztosito levétele után vagy csavarod vagy csak kikel huzni ...kocogtasd meg finoman..
Hi all! Van 1 kis gondom! Nem tudom hogy hogyan szedjem ki a fékbetétet! Van 1 imbusz csavar ami fogja, a végén meg 1 biztosító! Leszedtem a biztosítót, de az a kurva csavar meg sem mozdul! Hogy csináljam??

A tárcsát leszabályoztattam, nagyon fasza lett!
motorizált bevásárlókocsi?
Trabantra szállni élvezet!
nah mára már okosabb lettem...a mitonak van olyan felnije ami megfordítható...a tdré,tzré nem de a mitoé drága(nekem)
nagyoon hülyék.... http://video.racing.hu/files/1098/alsoors2006_1a_vi deo.racing.hu.wmv
akkor hogy huzzom bal kézzel
A kuplung a jobb oldalon van! A csavar meg a kuplungnak a közepén lesz/van!
Ott asszem gyúlytás-jeladó van, devius csak tudja...
Legyen a jobb oldal
ha neked ott vannak pumpák azt
A bal oldali deklit?
deklit vedd le meglátod...viszarakásnál figyelj a vizpumpa+olajpumpa fogaskerekeire(nézd össze 2x)!!Ne eröltesd a deklit ha rosszul állnak a fogaskerekek v melyik törik/megáll ...(olaj vagy vizpumpa)
De a kuplungnál az a bizonyos középső csavar hol van?
tudok de azzal az a baj hogy az enyém, és nem eladó ...bocsi nem hagyhattam ki...nézd+a motorinfo ujságban sokan bontanak hátha akad...
gondoltam rá,sehol nem lehet kapni első 18ast ha tudsz akkor szólj
vazee..18"van hátul neked,vegyél elsö 18"kereket(tdr-füzött) lesz 1 egyedi supermotod(forradalmasitás )
értem már
bal oldalt a fék van.
neked baloldalon van a lánckerék?
lehetne bele 18as simson,mz kereket,de kell a francnak....jó lesz az alufelni.
Nemááá
Vezzeg, kereket fogok fűzni
fűzöttet nem veszek mert drága.
ez már nem megy be.
Csak a küllőkről mondtam vmit.
Ha a két oldalon nem egyformán van fűzve, akkor sztem ne fordítsd meg. Persze ahhoz, hogy megfordítsd meg is kell venni. De asszem át is lehet fűzni, de azt nem tom, hogy motorhoz hogy kapsz(meg mennyiért) küllőket...
mitonak meg nsrnek is pont fodítva van....125ös rxen a berugó is bal oldalon van,minden pont fordítva van a többi motorhoz képest...hogy miért ne kérdezd