:D hát jól mutatott :D nemtom mér raktam fel. akkor eztfigyeld: a 350est lepusztulva megvettem 40ezerért, megcsináltuk lefújtam rendberaktam ráköltöttem 20ezret aztán eladtam 180 ezerért, aztán megvettem az RSt törött főtengellyel 180 ért, ráköltöttem 40ezret és így lett a TZRem :)))) ez kb 1 hónap alatt futott ki :) és a TZRem meg most ér kábé 280at szóval ezért. Mindig lesznek hülye emberek köztük énis de van aki extra hülye. Mint akiktól a motorokat vettük
Jó hangja volt, Gyárilag eltalálták, az egy henger 4szelep is szépen muzsikált. 1,2,3 ba nagyon ment ami egy "anno dakarra" tervezett motorra 80-90-110 elég is volt végre olyan 150 ig nyúllott nálam mer elfogyott az út. Csak földesen használtuk, az eggyetlen baja azvolt hogy dög nehéz volt ésha egy kicsit is sár volt a motor teljesen tehetetlenné vált, mindig a kukorica táblában forgolódtam vele. Túrának viszont jó arra megmár kitalálták a másfajtákat. fogyasztása viszont nagyon jóvolt. 170kg. Ilyen volt ilyen lett
Nem dehogy azért a döntögetést tanulni kell, rajta vagyok mer más a TZR, döccenőkben nem annyira érzékeny a segge mint az NSRnek vagy az RSnek de néha tud hirtelen meglepit okozni, picit megindul de megál. üdv
Hjó Tzrr kár hogy nincs kabbejel Gyanítottam én hogy a döntéssel függ össze de a hirtelen fékre is gyanakodtam... 14éves korom óta motorozok de ezt még nemhallottam. Hátakkor fogomis a kisflexet azt nekiállok leesztergálni az oldalait slickre!
Majrécsík a gumin található olyan felület amit használsz, látszik rajta hogy mennyire döntöd a kanyarokban! Mert ha nem döntöd akkor a szélei nem kopnak és akkor 1 GYÖKÉR vagy!
Nah az a helyzet felhívtam ezt a számot az egyiket amit attál chevy.
Aztmonta tzr alaplapja van,de jó lehet az?Hogy mondjam el hogy mien kell,.hogyhívják azokat a szarokat amiből lehet nekem 8 van neki meg 4
Most le is megyek a szerelőhöz és megnézem mennyi van pontosan,nekem
Lakihegy Motorbontó 2310 Lakihegy, Rádió u 51/ b 06/24/475-383 ,Polgárdi Motorbontó tel 06/20/9450-610 ,majosháza bonto tel:0624486129(kb..20eFt-körül)
Ilyet keresek szóljatok láttok valahol ,ÁMMEN!
Aztmonta tzr alaplapja van,de jó lehet az?Hogy mondjam el hogy mien kell,.hogyhívják azokat a szarokat amiből lehet nekem 8 van neki meg 4
Most le is megyek a szerelőhöz és megnézem mennyi van pontosan,nekem