Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bakker
Van olyan rajtam kívűl, akinek hidegen a mocija egy kis gázadás utáni visszapöfögésnél szabállyos füstkarikákat pöfög??? Ezen röhögtünk negyed órán keresztül mikor észrevettük
Thanks!

Amúgy Dave tesó gratula a pótmeccshez!
nem nézik meg.
Na most akkor mi van? Felhívjam vagy ne? Megnézik a tárcsát vagy ne?
szia mindenkinek

a demonstráció uj időben és helyszinen lesz. Erről pontos infót a motorozz.hu - n lehet találni. Egyébként a Dózsa Gy. úton lesz, és 19-kor kezdődik. Hogy mi a változás oka, nem akarom felsorolni, ott minden részletet megtaláltok. A rendőrséggel is egyeztetve lett a dolog, minden legális.
nem!
Akkor nyanakodnának és tuti csakazért is megnéznék rendesen az egész motort
milenne ha megkérdeznéd tőlük?
Az jó lenne ha nem néznék!
Bár mi BMWket csinálunk, de azon van egy ellenőrző rovátka ami ha lekopik akkor kuka, de műszakin nemnézik csak a fékerőt. dobféknél sem előírás a csere deaz ha lekopik akkor nem fog a tárcsa viszont igen.
Hi! Nem tudja valaki hogy mekkora a minimális vastagság a féktárcsán amit még a vizsgán elfogadnak? Az enyém gyárilag 4mm vastag, most kb 2,9-3mm vastag! Ha leszabályoztatom akkor nem is látszana a kopás! Vizsgán mérik a vastagságot? HELP
Csáó!Srácok elmesélnétek, ezt a demostrációt, hol és mikor lesz?előre is köszi
Itt 1 helyi csávó szerzi valahonnan! Nem tudom hogy honnan, de az a lényeg h olcsóóóó!!!!!!!
Sztem akkora lesz hogy meglátod,lehet nem 2 motor lesz ott
Hi!nem tudja vki hogy ez a motoros demonstráció szept.9-én a nagykörúton konkrétan hol lesz?mert mindenhol csak azt látom hogy nagykörúton lesz de azon belül fogalmam sincs.
gratula hüyegyerek remélem a maszkomat is iyen sikeresen kimostad
ÁÁÁÁÁ NEKEM IS SIKERÜLT ANGOL ÉS VENDÉGLÁTÁS IS EZ AZZZZ
Most lemegyek Balcsira.....
Nem tom ki írta, de írja már meg, hogy hol veszi 2800ért!!!!???
NA ENNYII JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NEM BUKTAM EL SE HISZEMMMMM
Amugy ennek örömére felhivtam a másik szerelőt aztmonta vigye oda bátran csütörtök körül.
ugyhogy talán kész is lesz 1-2 hét mulva
Nekem kellen majd szintetikus, a jelenlegi mol helyére.
Ki adja olcsóbban???
Én meg 2800ért veszem! A benzinkúton 4300 estleg, mert a nagyobb árúházakban is 3300 körül van!
Amugy a castrol R2 metroba is 3500 volt akcioba
honnan van?leesett a kamionról?
ÉN MA NEM ALSZOK
van még8:28 percem 6 tételt áttanulni.itt ülök reggel 6 ig
Ez amugy azért van mert motorosok vagyunk ennyi,ez hatalommal való visszaélés
álljunk ki hát jogainkér
LÁZADÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSSSSSSSSSSSS
Castrol R2 boltban 4760Ft..... Nálam 3500
Q8 syntheticet veszem 2000ért a castrolnak mia rendes ára?