Bakker
Van olyan rajtam kívűl, akinek hidegen a mocija egy kis gázadás utáni visszapöfögésnél szabállyos füstkarikákat pöfög??? Ezen röhögtünk negyed órán keresztül mikor észrevettük
a demonstráció uj időben és helyszinen lesz. Erről pontos infót a motorozz.hu - n lehet találni. Egyébként a Dózsa Gy. úton lesz, és 19-kor kezdődik. Hogy mi a változás oka, nem akarom felsorolni, ott minden részletet megtaláltok. A rendőrséggel is egyeztetve lett a dolog, minden legális.
Bár mi BMWket csinálunk, de azon van egy ellenőrző rovátka ami ha lekopik akkor kuka, de műszakin nemnézik csak a fékerőt. dobféknél sem előírás a csere deaz ha lekopik akkor nem fog a tárcsa viszont igen.
Hi! Nem tudja valaki hogy mekkora a minimális vastagság a féktárcsán amit még a vizsgán elfogadnak? Az enyém gyárilag 4mm vastag, most kb 2,9-3mm vastag! Ha leszabályoztatom akkor nem is látszana a kopás! Vizsgán mérik a vastagságot? HELP
Hi!nem tudja vki hogy ez a motoros demonstráció szept.9-én a nagykörúton konkrétan hol lesz?mert mindenhol csak azt látom hogy nagykörúton lesz de azon belül fogalmam sincs.
NA ENNYII JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NEM BUKTAM EL SE HISZEMMMMM
Amugy ennek örömére felhivtam a másik szerelőt aztmonta vigye oda bátran csütörtök körül.
ugyhogy talán kész is lesz 1-2 hét mulva
ÉN MA NEM ALSZOK
van még8:28 percem 6 tételt áttanulni.itt ülök reggel 6 ig
Ez amugy azért van mert motorosok vagyunk ennyi,ez hatalommal való visszaélés
álljunk ki hát jogainkér
LÁZADÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSSSSSSSSSSSS
Van olyan rajtam kívűl, akinek hidegen a mocija egy kis gázadás utáni visszapöfögésnél szabállyos füstkarikákat pöfög??? Ezen röhögtünk negyed órán keresztül mikor észrevettük