A motorosok nem jótanulók???
Én megbuktam marketingből! Még örültem is neki...a tanár kinyalhatja
egyetem: jövőre felveszem helyette a kommunikációt, és szevasz...
Holnap 9 pótvizsga töriből
meglesz ennyi éjje nappa tanulom szórítsatok me akko búcsuzok a motoros társadalomtól ha nem lesz meg,de nem szarozok meglesz
ennyi
egy balfasz 180at akart adni a mocimért zsebből
Csere-bere, és még nyertem 30at
De inkább nem váltok most, a franc tudja mi beje lessz annak is miután megvettem.
Különben is, a mocim most előlépett: Egy nagyságrendel jobban gyorsul, miután észrevettem, ohgy mintha laza lenne a gázbowden Nem lehetett teljesen csőgázt húzni neki...kíváncsi vagyok így mennyi a vége.
Motorváltás ütötte meg a fantáziám: www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
Elég kúltúr, de ezt már nem eszi meg senki se 50esnek, viszont 20ért van egy váz hozzá a majosházi bontóban. De blokkház nincs. Bár tudnám mi a rossebb kell még egy rendszámhoz, de az okmányiroda se tud értelmeset mondani...
Huu gec egy hónap alatt meg kell csináltatni a motort.Nincs mese viszem adonyba,az becsületesen megcsinájja(REMÉLEM)
Mindenap hivogatok bontokat sztem má összeset fehívtam de semmi
Huu rohattul összezavar hogy most mi a gyujttekercs fogalma
MOst az egésza gyujtótekercs?vagy csak egy darab?Ez az alaplap másnéven?meg az az álló rész másnéven?
áh ez magas
Hidegen mikor nincs felkeveredve az olaj, állíttasd valakivel egynesebe a mocit(a stander-en ferdén áll ugye), és akkor a kis ablaknál olajnak kell lennie, és a kis ablakon általában van egy alsó és egy felső vonal, ha a kettő között van, akkor király vagy.
az enyám végül Shell olajat eszik :)
Nem tudtok ajánlani egy jó szerelőt a mocihoz?
Ki kellene cserélni a váltószimeringet, Én nem merek neki kezdeni, esetleg ha valaki tudna segitni az is nagyon jo lenne...
Mint minden fogaskerekekkel és csapágyakkal működő cuccba: hajtóműolaj.
Pl egy drágább szintetikus: www.harmatiyamaha.hu/castrol_k...
kenőanyagok/castrol és ott lentebb van valahol hajtóműolajként Castrol SAF-XJ
Én ezt szúrtam ki magamnak, csak még nem volt időm beszerezni.
Én megbuktam marketingből! Még örültem is neki...a tanár kinyalhatja
egyetem: jövőre felveszem helyette a kommunikációt, és szevasz...