De a gyújtás miatt is lehet! Ja chevy amúgy tényleg speed szemmel nézem a mocikat, azért 1-2 nakedet is elfogadnék! De utcára, mindennapi használatra nem vennék endurot, semmi bajom velük, egyszerűen nem tetszenek! Esetleg az új SXV-t de hát az meg szupermotyó!
Amugy ez a szerelő nekem aztmonta hogy ha gyengusz a kompresszio akkor szokott csak ugy elindulni ,hogy be kell tolni,.Nekem is ez van önindítóval nem megy,csak tolással.
Ha csak gyűrűt akarsz cserélni az pár ezer Ft-ból meglesz! De nem ajánlatos! Akkor inkább cseréld ki a dugót is!! Úgy 20-25ezer ft! De lehet h neked is gyújtás bajod van! Yamaha betegség!
Ááá figyej amíg van motorom addig nem is lesz sose pénzem épp ezért adom el,télen ugyse mennék de azé költögetnék rá erre arra.Eladom nemlesz mire költeni:)
Amugy egy KLE is vad lehet V2 árba se rosz
ÁÁÁ nem kell igazából sok henger 1 v 2 elég lenne.Má elbúcsuztam a sport gépektől ,rájöttem nem annyira teccenek.Amugy pont ma láttam egy olyat amit mutattál elég fos hangja volt remélem egy kipuff segít .Egy jó kis v2 vagy 1 henger nemártana.De ha lerakhatom 18 évesen Ak ra meg sima A ra is akkor elgondolkodok valami 600 on csak nem tom mennyi arra az adó meg ilyen
Ja amugy volt bőr a pofáján a semmiér 3000 ret elkérni
ÜDV
Ma pontosan 12 óra 14 perckor átadtam a motort az új szerelőnek,elég rendes becsületesnek láccik.
oct 9 edikéig meg kell csinálni mert jön érte a gyerek megvenni
szoros a határidő
Na jó.
Az állítgatásról már letettem, mert azt a csavart nem nagyon lehet tekergetni, és amennyit lehet az meg szerintem nem csinál semmit, változatlanul koppanásszerűen emel a kuplung...hátha az új olajtól jobb kedve lessz...
Viszont leengedtem a hűtővizet, aminek az aljáról elég jelentős mennyiségű fehér sűrű krémszerű trutyit pupmáltam ki. A bibi ott van, hogy csak a hűtőből, meg gondolom a blokkból jött le a lé, mert a kiegyenlítőtartály tele van. Mivel valszeg zárva a termosztát, mivel hideg a blokk, de hogy engedem le a többit, és hogy töltöm vissza, hogy ne legyen levegős? A másik, ohgy a 2T olajat is leengedtem, ha betöltöm a tartályba vissza, akkor nem lessz levegő az elején? Szar lenne ha a levegőt kapkodná a szivattyú, és kapásból megszorulna az egész...
A megcsináltataás kb mennyibe rerül??
Amugy egy KLE is vad lehet V2 árba se rosz
Ja amugy volt bőr a pofáján a semmiér 3000 ret elkérni
Lassan én is szeretnék nagyobbra váltani, de úgy néz ki no money...
Ma pontosan 12 óra 14 perckor átadtam a motort az új szerelőnek,elég rendes becsületesnek láccik.
oct 9 edikéig meg kell csinálni mert jön érte a gyerek megvenni
szoros a határidő
Az állítgatásról már letettem, mert azt a csavart nem nagyon lehet tekergetni, és amennyit lehet az meg szerintem nem csinál semmit, változatlanul koppanásszerűen emel a kuplung...hátha az új olajtól jobb kedve lessz...
Viszont leengedtem a hűtővizet, aminek az aljáról elég jelentős mennyiségű fehér sűrű krémszerű trutyit pupmáltam ki. A bibi ott van, hogy csak a hűtőből, meg gondolom a blokkból jött le a lé, mert a kiegyenlítőtartály tele van. Mivel valszeg zárva a termosztát, mivel hideg a blokk, de hogy engedem le a többit, és hogy töltöm vissza, hogy ne legyen levegős? A másik, ohgy a 2T olajat is leengedtem, ha betöltöm a tartályba vissza, akkor nem lessz levegő az elején? Szar lenne ha a levegőt kapkodná a szivattyú, és kapásból megszorulna az egész...
Mert nem akarom extrém elállítani...csak állítani