ez most fogos kérdés elvileg generátor de a tekercsek nem csak töltés célal müxenek(nem mind)de inkább kérdezz elektromos szakit....(talán kishapsi vágja vagy a dt-topikban..)
Hja igen látom rávan írva a motorblokkra hogy 750 ml, de nem akarom kivenni az olajat. Az a kis ablak a nivó? annak mikor kell telelennie olajjal ha áll a moped vagy ha jár???
devius!!!erre válaszolj már...most nézem,te Dunaujvárosi vagy..ki csinálja a motorod(találkoztam ott 1 mesemondoval)csak nem Kulcsi illetöségü.. már nagyon kiváncsi vagyok(ha az csinálja nemcsoda ha nemlesz kész sose..)NAGYON KIVÁNCSI VAGYOK!!!!!!
hja én az 56oson áltam ki előzni egy kamiont olyan kilencvennél amikor beértem mellé megszűnt a tájfun azt a trézer elkezdett kisétálni a balos patka felé olyan 110nél, úgyrugdostam vissza onnan.
tegnap engem is majdnem lefujt a szél az M-0-rol(na jó én nyélen )....voltak "kedves" autósok is páran állt a forgalom a kamionos lehuzodott,a swiftesnek(szarrá spojlerezve,kristály lámpák+minden f...ság )nem sikerült...
Hazaértem egy pilisi 3 napos szétesésből, de épp, hogy csak hazaértem.
A 4es főúton olyan oldalszelem volt amilyet én még nem éreztem, és egyik nyomvájúból a másikba dobált a szél, emiatt zötyögtem 70el, és ez volt a szerencsém. 45km hosszú utat tettem meg, amiből kb 40et a főúton, és ezalatt 4szer jöttek ki velem szembe előzni úgy, hogyha nem 70el jövök akkor felkenődök(nyomtam a motor orrát lefelé rendesen...), és még hab a tortán, hogy egy szép nagy tartálykocsi is kicammogott elém. Ilyen szarul még nem nagyon utaztam...de lassan legalább jól fogyasztott a gép.(kb 3-4liter)
Hát elvileg még ma kell felhívnom,mert ma sikerült megnézem hogy mien van nekem.
Fél 6 kor felhivom akkor kiderül jó e.Aztmonta komplett alaplapja van.Az ugyan az mint amit lefényképeztem nem?
Amugy csak keresem a B tervet mert van egy olyan érzésem nem fog passzolni
szerintem ez bontja..http://www.hasznaltmotorok.hu/alkatreszhirdetes/770 ...ha más nincs hivd fel Polgárdi bontot(szerintem ö bontott tzr/tdr-t)vagy a lakihegyi bontot
most akko ez hogyvan?én gyujtótekercsről raktam képet nem?
csak 3 tekercses van
akko jöhet lakihegyi
Azt nem tudom hol lakik de a műhely má jó rég óta ittvan benn a városban
MOst azonnal felhivom a bontót
Remélem megjavítja már vki...
A 4es főúton olyan oldalszelem volt amilyet én még nem éreztem, és egyik nyomvájúból a másikba dobált a szél, emiatt zötyögtem 70el, és ez volt a szerencsém. 45km hosszú utat tettem meg, amiből kb 40et a főúton, és ezalatt 4szer jöttek ki velem szembe előzni úgy, hogyha nem 70el jövök akkor felkenődök(nyomtam a motor orrát lefelé rendesen...), és még hab a tortán, hogy egy szép nagy tartálykocsi is kicammogott elém. Ilyen szarul még nem nagyon utaztam...de lassan legalább jól fogyasztott a gép.(kb 3-4liter)
Fél 6 kor felhivom akkor kiderül jó e.Aztmonta komplett alaplapja van.Az ugyan az mint amit lefényképeztem nem?
Amugy csak keresem a B tervet mert van egy olyan érzésem nem fog passzolni