azt nem tom(de szvsz magán lesz)...az a baj az elektronikára senki nem vállal garit(simán jó lehet nála-Pl:neked meg szétcseszi a mocid)én ezt megértem(holnap csinálok 1cserét.power és vagy gyujtás elektronika-barátomnak ha elbassza a proba cuccot-ényém tartalék.. fizeti )
Hát hallod ,elég volt már a szerelőkből.Bicigli szerelő kioktat hogy tudom igy szétcseszni,motorszerelőm 2 hónapja semmi,ez a szarvasi gyerek átvágna az soklenne,lehet vérontás lenne.
Lehet valami szart küld mi?de akko addig élt
holnap azokat is megkérdem,mostmá nem akarom :D:D:D kössz
amugy az ugyan a két szám?
Hi! Azt hallottam a szarvasi csávórol hogy 1 balfasz! Mindenkit ott vág át akit tud! De hát csak olyanokat tud átvágni akik nem értenek a motorokhoz, nem???? Na de azért vigyázz vele!
eddig tartott a boldogság
nincs tekercs,de legalább nics veszve semmi.
Szerda körül csörögjek keres eggyet.IStenem add hogy legyen és vehessek egy másik moccot
Ha jól emlékszem neked dadogott a motorod ( lusta vagyok visszakeresni ). Ha igy volt, túl vagy e már ezen a gondon, és mi volt az oka, ha megtudhatnám ?
Nem motorral voltam, mert havernak szar a mocija az enyémnek meg a powerjét kell beállítani(holnap viszem)! De ettől függetlenül kurva jó volt! Asszem láttam is a mocidat!!!
Lehet valami szart küld mi?de akko addig élt
holnap azokat is megkérdem,mostmá nem akarom :D:D:D kössz
amugy az ugyan a két szám?
nincs tekercs,de legalább nics veszve semmi.
Szerda körül csörögjek keres eggyet.IStenem add hogy legyen és vehessek egy másik moccot
azóta 4 imát montam el
még nemvette fel de próbálom
30/269-2998, Szarvas.
Sárvédő utángyártást vállalok!
vagy mégis. majd kiderül ha készleszel
Ha jól emlékszem neked dadogott a motorod ( lusta vagyok visszakeresni ). Ha igy volt, túl vagy e már ezen a gondon, és mi volt az oka, ha megtudhatnám ?