Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát jah abban is valami amit mondasz,de azt kilehet deríteni jó e műszerrel rámérek mielött berakom vagy mielött felküldi postán a gyerek
azt nem tom(de szvsz magán lesz)...az a baj az elektronikára senki nem vállal garit(simán jó lehet nála-Pl:neked meg szétcseszi a mocid)én ezt megértem(holnap csinálok 1cserét.power és vagy gyujtás elektronika-barátomnak ha elbassza a proba cuccot-ényém tartalék.. fizeti )
oksa,de akkor ezek nem magánszemélyek nem?
két különbözö hely
Hát hallod ,elég volt már a szerelőkből.Bicigli szerelő kioktat hogy tudom igy szétcseszni,motorszerelőm 2 hónapja semmi,ez a szarvasi gyerek átvágna az soklenne,lehet vérontás lenne.
Lehet valami szart küld mi?de akko addig élt
holnap azokat is megkérdem,mostmá nem akarom :D:D:D kössz
amugy az ugyan a két szám?
Találtam még: 1!:309506752,-2!:30947535vagy307471304.
Hi! Azt hallottam a szarvasi csávórol hogy 1 balfasz! Mindenkit ott vág át akit tud! De hát csak olyanokat tud átvágni akik nem értenek a motorokhoz, nem???? Na de azért vigyázz vele!
eddig tartott a boldogság
nincs tekercs,de legalább nics veszve semmi.
Szerda körül csörögjek keres eggyet.IStenem add hogy legyen és vehessek egy másik moccot
Huu télleg vigyázni kell mit mondok
nehogy szavadon fogjalak
1 óra mulva hívjam vissza
azóta 4 imát montam el
Huu chevy egysze kapsz tőlem 1 hektóliter benzint
még nemvette fel de próbálom
Na ez az:Bontott alkatrészek, blokkok, kerekek, gyújtások, Cagiva, Gilera, Yamaha XT, XTZ, DT, TDR, TZR, Honda NS, NSR, MTX, Malaguti stb. eladó.
30/269-2998, Szarvas.
tessék.....http://motorujsag.hu/motortar/index.php?pageid=42
HÚÚÚÚ SRÁCOK NAGY GÁZBAN VOK.Ittvannak a vevők a nyakamon de a tekercs sehol,valahonnan sűrgősen szerezni kell eggyet,me akko cseszhetem
Biztos h meg lehet csinálni, mert nekem a dugó csere előtt normális volt! Csak akkora fasz voltam h nem figyeltem h hogyan állt előtte!
El se hiszem: KÉSZ A SÁRVÉDŐM!!
Sárvédő utángyártást vállalok!
Az ZSír mer nekemis dadog, bár nem mindig szóval azért szerintem ezt annyira nagyon nemlehet belőni,
vagy mégis. majd kiderül ha készleszel
Nekem volt/van ilyen gondom! A power szarul van beállítva, de holnap viszem a szervízbe és megcsinálják! A fejleményeket majd megírom.....
TZRrr

Ha jól emlékszem neked dadogott a motorod ( lusta vagyok visszakeresni ). Ha igy volt, túl vagy e már ezen a gondon, és mi volt az oka, ha megtudhatnám ?
Van egy yamaha TZR 124ccm-es mocim. berugásra nem indul el gyári gyertya van benne. mi lehet a probléma?
Nem motorral voltam, mert havernak szar a mocija az enyémnek meg a powerjét kell beállítani(holnap viszem)! De ettől függetlenül kurva jó volt! Asszem láttam is a mocidat!!!
nem szar a link csak a .php előtt van egy felesleges szóköz kitörlöd és láss csodát...
tzrr te motorral voltál madarason??
a tz az a verseny változat..(125-250-350)ugy tom