Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt a számom hívj fel tudok segíteni cdi-ben 06305883837
Sziasztok!

TZR 125 jó állapotú hátsó féktárcsára lenne szükségem! Ha jól tudom megegyezik az FZR 250-esével.
Nincs itt eladó valakinek esetleg?
Helló!
4DL-es blokkod van?
yamaha tzr 125 (89)alkatrészek eladók:váz,első teleszkop,h.teleszkop,oldalidom,olajtartály,légszűrőház,bontott blokk,
yamaha tzr 125 (92)bontott blokk,ekeidom,
szacsomotor@freemail.hu
Helló!
engem az érdekelne hogy a henger jobb oldalán a power motorral szemben van az a kis 1 felfogatásos kupak. És nekem az kéne :S És hogy az a henger vagy a power részeként tudnám megvenni? Valaki nem tudna ennek a beszerzésébe segítei? :D
a dunlop d208 az 110 / 70 r17 es
Motorgumi van eladó 1db hátsó és 1 db első
A hátsó metzeller 150 / 70 r17 3 mm profillal az első 4 mm profillal az dunlop d208 .Árak priviben képpel.
Sziasztok van eladó bontatlan Igol sts-r olajam ha valakit érdekel írjon vagy hívjon(0620/224-7629)
hello, okés, ha majd aktuális írj, hát a gumit nem tudom nekem 2rh-ból 1db volt, soha nem cseréltem, és már nem is tudom mekkora volt.
Szia!

Lehet, hogy szükség lesz rá.. majd mailben értesítelek!
Más vmi.. mekkora az ideális hátsógumi?
Hali!
Szükségem lenne 2 visszapillantó tükörre 2 elsö+2hátsó indexre és kilóméteróra spirálra.ha van valakinek most szóljon mert csak hétföig édekel.
10 pénz
Mennyi az annyi?
szia nekem van egy db jobbos lábtartóm, konzollal együtt 1000Ft, más a felsoroltakból nincs:S
Haliho!

Első "krumpli" index? A jobb oldalit sikerült leamortizálni...
Május 10 magasságában lenne esedékes.
Első lábtartók?

Több kívánságom nincs jelenleg
Nekem van ha kell. És elis tudom küldeni :)
Szia, nekem nincsen már sajnos:S
Heló Márk 4 DL-re keresek önindítót.
Szia okés, ha valami kell még szólj, nem sok cuccom van már hozzá, de megpróbálok segíteni;)
Üdv Márk!

Megjött a cucc!

köszi!
köszi de már kaptam
eladó yamaha tzr 125 (89) bontott alkatrészek:váz,idomok,teleszkopok,hűtő,
szacsomotor@freemail.hu
aham. szal nem számít semmit az eggyel nagyobb első. a lánckerekedre nem lenne szükségem, azért informálódok előbb itt :) mert most fogom leadni a rendelést.
köszi a gyors választ :D
Hali!

Lenne egy kérdésem.. 110/90es gumi van fent hátul trézikén.. de már cserélni kellene. Ma este egy kisöreg adott egy hátsó gumit, még tartalmazza a majrécsíkot, csak a sötétben ne mtudtma emgnézni a számát.
120/90-es.. Megérne egy misét?