Helló!
engem az érdekelne hogy a henger jobb oldalán a power motorral szemben van az a kis 1 felfogatásos kupak. És nekem az kéne :S És hogy az a henger vagy a power részeként tudnám megvenni? Valaki nem tudna ennek a beszerzésébe segítei? :D
aham. szal nem számít semmit az eggyel nagyobb első. a lánckerekedre nem lenne szükségem, azért informálódok előbb itt :) mert most fogom leadni a rendelést.
köszi a gyors választ :D
Lenne egy kérdésem.. 110/90es gumi van fent hátul trézikén.. de már cserélni kellene. Ma este egy kisöreg adott egy hátsó gumit, még tartalmazza a majrécsíkot, csak a sötétben ne mtudtma emgnézni a számát.
120/90-es.. Megérne egy misét?
TZR 125 jó állapotú hátsó féktárcsára lenne szükségem! Ha jól tudom megegyezik az FZR 250-esével.
Nincs itt eladó valakinek esetleg?
4DL-es blokkod van?
yamaha tzr 125 (92)bontott blokk,ekeidom,
szacsomotor@freemail.hu
engem az érdekelne hogy a henger jobb oldalán a power motorral szemben van az a kis 1 felfogatásos kupak. És nekem az kéne :S És hogy az a henger vagy a power részeként tudnám megvenni? Valaki nem tudna ennek a beszerzésébe segítei? :D
A hátsó metzeller 150 / 70 r17 3 mm profillal az első 4 mm profillal az dunlop d208 .Árak priviben képpel.
Lehet, hogy szükség lesz rá.. majd mailben értesítelek!
Más vmi.. mekkora az ideális hátsógumi?
Szükségem lenne 2 visszapillantó tükörre 2 elsö+2hátsó indexre és kilóméteróra spirálra.ha van valakinek most szóljon mert csak hétföig édekel.
Első "krumpli" index? A jobb oldalit sikerült leamortizálni...
Május 10 magasságában lenne esedékes.
Első lábtartók?
Több kívánságom nincs jelenleg
Megjött a cucc!
köszi!
szacsomotor@freemail.hu
köszi a gyors választ :D
Lenne egy kérdésem.. 110/90es gumi van fent hátul trézikén.. de már cserélni kellene. Ma este egy kisöreg adott egy hátsó gumit, még tartalmazza a majrécsíkot, csak a sötétben ne mtudtma emgnézni a számát.
120/90-es.. Megérne egy misét?