Sziasztok!Problémám a következő:a motort elindítottam tegnap, pöfögött egy darabig alapjáraton, majd mint amikor dugulás van megállt. Ma már el sem tudtam sem tolásra, sem önindítóval indítani. Szikra volt kint a levegőn, nedves volt a gyertya. 3 tiszta gyertyát próbáltam ki, egyikkel sem indul. Karbit szétszedtem, volt az úszóházban benzin, nem volt látható kosz sehol,kifújkáltam.Előzmények még: kicsit melegedett még augusztusban, ezért múlt héten levettem a hengerfejet, ellenőrizni a tömítést. Karbi adatok:dellorto vhsa 32, 162 főfuvi, 38 alapjárati, tű alulról a második. Gyertyák: ngk b10egv, b9es, br9ecm. Az önellenőrző rendszer nem mutat elektronikai hibát. Minden tanácsot szívesen veszek, mivel 3 napom van még idén használni a motort!
Szia Indexem lehet hogy lenne nekem is meg tükröm is csak elő kellene keressem.Ha érdekel előkeresem őket.Index az első vagy hátsó kellene mert az első hosszabb a hátsó rövidebb.
Visszapillantó tükör!
Megemliteném,hogy nekem 250-es a gép.Nem egyeznek teljesen de nagyon sok a közös.Pl:váz,tank,oldalidom,víz-olaj tartály,szívató,benzincsap,.......mitomén!
Sok minden.Majd du. teszek fel képet ha tudok azokról amik kellenek.
Szia, nekem van pár idomdarabom még, van a fejidom alatti ami átöleli a futóművet, van akksi takaró idomom ami az ülés alatt van, illetve van egy balos oldalidomom, ami repedve van, müanyagos tudja javitani, nincs belőle kitörve, ez 2ezer, ha érdekel akkor teszek fel róluk képet.
írjon plíz, aki tudna segíteni......köszönöm előre is!
e-mail calibra20i@vipmail.hu
tudnátok segiteni 1 kicsit?így ismeretlenül előre is bocsánat a zavarásért,de 1 haveromnak kellene segítenem,
ezt irta:A yamaha tzr 125 motoromhoz kéne a karburátor és egyéb gyári beállításai blokk elektronika ...stb
ha tudtok segiteni vmit,a segítségetek előre is köszönöm
válasz erre
Megemliteném,hogy nekem 250-es a gép.Nem egyeznek teljesen de nagyon sok a közös.Pl:váz,tank,oldalidom,víz-olaj tartály,szívató,benzincsap,.......mitomén!
Sok minden.Majd du. teszek fel képet ha tudok azokról amik kellenek.
Üdv