Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Találtál valamit nekem?
Sürgősen kellene egy yamaha tzr 125-ös mocira egy plexi :S
írjon plíz, aki tudna segíteni......köszönöm előre is!
Ez a CDI ?
Mi az ára? Csak jó kell.

e-mail calibra20i@vipmail.hu
hali10000ft .,
ok köszi
Mi az ára?
Sziasztok
tudnátok segiteni 1 kicsit?így ismeretlenül előre is bocsánat a zavarásért,de 1 haveromnak kellene segítenem,

ezt irta:A yamaha tzr 125 motoromhoz kéne a karburátor és egyéb gyári beállításai blokk elektronika ...stb

ha tudtok segiteni vmit,a segítségetek előre is köszönöm
szia ez a tzr elektronika
Sziasztok!Problémám a következő:a motort elindítottam tegnap, pöfögött egy darabig alapjáraton, majd mint amikor dugulás van megállt. Ma már el sem tudtam sem tolásra, sem önindítóval indítani. Szikra volt kint a levegőn, nedves volt a gyertya. 3 tiszta gyertyát próbáltam ki, egyikkel sem indul. Karbit szétszedtem, volt az úszóházban benzin, nem volt látható kosz sehol,kifújkáltam.Előzmények még: kicsit melegedett még augusztusban, ezért múlt héten levettem a hengerfejet, ellenőrizni a tömítést. Karbi adatok:dellorto vhsa 32, 162 főfuvi, 38 alapjárati, tű alulról a második. Gyertyák: ngk b10egv, b9es, br9ecm. Az önellenőrző rendszer nem mutat elektronikai hibát. Minden tanácsot szívesen veszek, mivel 3 napom van még idén használni a motort!

válasz erre
holnap feladom üdv
akkor marad a víztartály.Majd írj,hogy ha felatad!
akkor aha találtál tükröt+indexet megoldható posta nélkül is.CSak léci tegyél fel ide képeket és ha minden ok akkor valahol tali debrecenben.
debrecentől nem messze lakom de szoktam járni debrecenben.
Debreceni vagy?Csak azért kérdem mert az eladó cucaid között látam egy 125-öst az apróban.Én meg egész nap debiben vagyok.
Kellene elsö+hácsó is.Amik most vannak elöl a tükörben ledes hátul szintén ledes.Nam illik erre a gépre.1990-ben nem voltak ledes izzók.
csorba_robert@freemail.hu
itt az e-mail címem irj rá egy üzenetet segítek idom kérdésben.
Szia Indexem lehet hogy lenne nekem is meg tükröm is csak elő kellene keressem.Ha érdekel előkeresem őket.Index az első vagy hátsó kellene mert az első hosszabb a hátsó rövidebb.
sajnos se index, se tükröm nincs ilyen
vannak képek:
Visszapillantó tükör!
Megemliteném,hogy nekem 250-es a gép.Nem egyeznek teljesen de nagyon sok a közös.Pl:váz,tank,oldalidom,víz-olaj tartály,szívató,benzincsap,.......mitomén!
Sok minden.Majd du. teszek fel képet ha tudok azokról amik kellenek.
Szia, nekem van pár idomdarabom még, van a fejidom alatti ami átöleli a futóművet, van akksi takaró idomom ami az ülés alatt van, illetve van egy balos oldalidomom, ami repedve van, müanyagos tudja javitani, nincs belőle kitörve, ez 2ezer, ha érdekel akkor teszek fel róluk képet.
2v.tükör mitjelent? arról is kéne kép h milyen tükör kell
indexekről kéne kép, hogy mégis hogynéznek ki, többit megnézem

Üdv