Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha tudsz képet mutattni róla akkor megnézem neked , mert van 3 tejesláda ilyen cuccunk, csak a típus megjelölés már nincs rajtuk.

ÜDv
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Nála a helyed , kérdezd őt!
Nem bont valaki 4dl-es 125-öst? Naon kéne a víztartálya meg az olajé!
A menetes rész 1/3-ánál pattant el. Mutattam egy idősebb lkatosnak, ő azt mondta, h meg kellene próbálni a csavar kifúrását, de kérdéses, hogy talál e hozzá elég hosszú fúrószárat=/
A másik ötlete, h a blokkon lévő bemeneti nyílásra kellene menetet vágni, és az ügy el van rendezve.
Keresel egy lakatost, ráhegeszt egy csavart és kitekeri lazán, bár nem tudom,hogy a blokkot bántaná -e a nagy hő...bár így nem tom ,hogy a csavar hol tőrt el...de egy lakatos tuti kitudja szedni..
Üdv Srácok!

Kilazításkor megszakadt az olaj leresztő csavar... Nagy nehezen leszedtem az oldalát, mert a csavarok elvoltak nyírva
Faszán látni a csavart, csak nem jövök rá, hogy hogyan hajtsam ki..
Vmi ötlet?
ami a 2 oldal idomot alul fogja ossze..2 lemezzsanér ...
tudsz valami képet mutatni amit keresel most nem igazán vágom
miről van szó.De tudok segíteni neked van egy két bontos ismim :)
Nincs neki, már kérdeztem, és nagyon fontos lenne...
Sziasztok srácok, nagyon rég jártam erre...
Lenne egy olyan kérdésem, hogy nincs e valakinek teljesen véletlenül, egy eladó hátsó tárcsája a 93-asomra. Nagyvason láttam egyet 17-ért, de ha valakinek van egy jó állapotú használt, azt sem vetném meg...
Köszi előre is!
Stalki Kérdezd meg Cosmot neki hátha van olyan amit keresel.:)
Keresek összekötőlemezt a 2 oldalidom aljához 4dl hez, ha valakinek van kérem jelezze! üdv
Heló! Amit kinéztél TZR, az enyém volt! 100% ban én újítottam fel, bízhatsz benne nem lesz vele baj. A srác aki tőlem vette is igényes volt nem hiszem hogy szét hajtotta. Azt hiszem időhiány miatt adja el. De megvétel előtt nem árt átnézni azért. Rengeteg munkám van benne, bárkié is lesz vigyázzon rá, a szívem szakadna meg ha szét törné!
4dl-es víz-olaj tartályt keresek +idom csavarokat+ha szép az állapota akkor elsö-hátsóféktartályt.
tel:0630-4-96-95-94
tzr 125 4dl papiros forgalmis rendszámos váz eladó
45000 ft
30 512 9874
Árzuhanás!

ELADÓ Castrol Power 1 TTS, kétütemű 100% szintetikus motorolaj.
Teljesen szintetikus kétütemű motorolaj (verseny) motorkerékpárokhoz
Tulajdonságai és előnyei:
* A Castrol Power 1 TTS kiváló minőségű teljesen szintetikus kétütemű verseny motorolaj, amely tökéletesen megfelel a motorok hosszú élettartamához szükséges követelményeknek.
* A Castrol Power 1 TTS egyaránt alkalmazható keverék- és szivattyús olajozású kenési rendszerekben, a gyártóművi előírásokkal összhangban 1:50 keverési arányig.
* Speciális adalékai extra védelmet nyújtanak a kétütemű országúti motorkerékpárok és a mopedek motorjainak is..
* A kipufogó csatornában és az égéstérben (gyűrűhornyokban) is meggátolja a lerakódások kialakulását
* Csökkenti a motor füstölését
Minősítések és jóváhagyások:
* API TC
* JASO FD
* ISO EGD
Ár: 2.700 Ft/Liter, ha elviszed mind a 3 flakonnal, 2.500 Ft/ liter! Ennél olcsóbban nem találsz!

mail: tyt001@freemail.hu
tel:70/6199777
Oké, köszi!
Még úgy is süt a nap, kerülök egyet.
Akkor kicsit "füllentett" a manusz. Már megtanultam pár dolgot mire kell ügyelni motor vásárlásnál
jó neki a 10w40
nekem is az van benne
a régi olajat melegen engedd le
mennyél egy kört a motorral hogy belelegedjen és utánna jobban kifolyik
ezt ne hidd el hogy még nem volt megbontva és gyári dugóval 56e km-t elmegy
gyári dugóval max 30e km-t mehet el de az már nem haszon neki
ha mégis ojan sok km lenne a gyári dugóba akkor már az is csoda lenne ha egyátalán tudnál vele menni mer tul nagy kopás miatt már semmi ereje nem lenne
Hát az nem kóser =/
Remélem ma már tudtad használni!

Leereszteném az olajat a blokkból, milyen olajjal érdemes visszatölteni? Van itt 10w40-es. Jó lenne hozzá? :)
na jólvan akkor, az a lényeg hogy nem lett nagy gond, hát ma erre köd meg szmog volt.....:@
Nem tocsogott semmi :D
Karbiban akadt fent az a tolattyú, amit a gázbovden mozgat, úgy akadt fent, mintha nyélgázon száguldoznál vele
Most indult neki frankón :) Gurultunk is egyet a délutáni napsütésben
uhh az szép, de legalább kint van
Nekem akkor csinált ilyet a mocim mikor a főtengő szimering megadta magát és dőlt át az olaj, nagyon nehezen indult be, ha meg beindult akkor meg felpörgött mint a bolond, na persze nem csak ez lehet, de azért nézz rá a szimeringekre, bár a forg háznál ugyis látszik ha tocsog az olajban..
ehhez a 2rh/rj-hez még van pár cuccom, ha esetleg kéne vmi majd, de csak nem nagy a baj
Még mindig megvan a gianelli kipufogó, 25ért odaadom......
:D
4 üveg pezsgőbe elfogyott mire sikerült megfogni a csavart is! :D
Ketten vadásztunk felváltva
Ma délután szétszedjük a gépét, mert nem akar elindulni=/ ill fél óra alatt elindult 3x de akkor kapásból 11e-en pörgött, úgyhogy vmi nem smakkol ott