Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A két oldal idom és a csomagtartó fedél az ok az ülés alatti az fl-é az nem.
idomokat, meg a fékolaj tartályt igen
meg fékolaj tartályt is hoztam 1500Ft nem tzr, de felrakható
Hoztam oldalidomokat 8ezer/db, csomagtartó fedél 3ezer Ft ülés alatti idom: 1500Ft, ajándékba adok egy kerékjárati idomot előre.
Szia Mézes ezeket nekem találtad?
Hay Robi beértem a műhelyből nagyon úgy néz ki a dolog, hogy a lendkerék beleér a jeladóba.

Zsolt67
Ezeket találtam, nembiztos hogy tzr ,de szerintem fellehetne rakni.

Víz tartály 1500Ft

Olaj 3000Ft
Köszi. Olyan kérdés lenne. Tegnap tolásra elindult. Ha önindítóval hajtatom akkor nincs szikra volt egy kis halovány de az is elment.
Vajon mi lehet a gond?

Zsolt
köszi.
Holnap megtudom neked nézni hogy a felsoroltak közül mim van, oldalidom tutira, féktartály is, többit megnézem.

ÜDv
üdv
yamaha tzr 125 papiros rendszámos váz eladó
blokkfelekkel együtt 45000 pénzért
30 512 9874
holnap tudom megnézni

Üdv
Mézes01 még várom a választ.
Megvan még.
Róla van szó. Kellene plexi,hátsó lámpa,első fékhez olajtartály,csomagtartó fedél,oldalsó idomok,ülés alatti hátsó idom.
Ha valakinek van. Legyen szíves.Köszönöm.
Heló srácok vettem egy sufni tuningos tzr 125 4dl-t.
Ha leszedem az önindítót működik. Ha felteszem csak kattog a mágnes relé és nem hajt. Segítsetek. Köszönöm.
Sziasztok!
Valaki megtudja mondani, hogy a blokkhoz tartozó csavarok szabvány számát?
Cserélném az összeset... imbuszkulcs fejűre
Köszi!
Eladó egy 1 szezont használt láncszett
DID 520 as aranyszínű 14-41 es átétellel
15e forint
ha valakinek kell
msn: shooter911@vipmail.hu
email: adam92513@freemail.hu
plusz van egy 28 as dellorto karbim 10e
igen azok a helyükön is vannak, de valamiért a hézag az agy és a féknyereg között nagyobb mint volt...szimering, csapágy csere volt, de mindenből ugyan azt kapta és minden a helyén van elvileg...kurvára nem értem...mert nem hogy hiányozna valami, hanem "több" a "dolog"...
lehet mégsincs a csapágy a helyén, vagy én nem tudom, leesztergáltatnék a távtartóból azt az a 2-3 millimétert, de az már sufnituning...:S
mind2 oldalán van 1-1 távtartó..... azt hiszem bal oldalra kell a rövidebb, jobb oldalra a picivel hosszabb, de az adja magát,hogy hova passzol...
Srácok, segítsen nekem valaki...
Ha valakinek netán van 93-as olasz TZR-e, az legyen szíves csináljon egy képet, a hátsó féktárcsa oldali résznél, az agy és a féknyereg közötti részről. Mert éppen rakom össze, és valami nem stimmel...a tárcsa nincs középen a féknyeregben...egyszerűen ne mtudom mi nem stimmel...elvileg ami "távtartó" van a csapágy és a féknyereg között, az """túl hosszú"""...
Ok.Elöre is köszi.
rendben, utána nézek, de legközelebb használd a válasz erre gombot, úgy jelzi nekem hogy írtál

Üdv nemsokára irok
Mézes01.
Az elsö 2kép a víz tartály a 3ik az olaj.HA van ide jelezd léci.
Hello! megválnék deltaboxos TDR 125-ömtől alkatrészenként, renegteg akár más motorra is használható alkatrésszel, akár testvér tipusaihoz (Pl. TZR, DT stb. )

Az összes ár irányár ,biztos vagyok benne, hogy meg tudunk egyezni valami jó árban. Ha kell küldöm postán is az alkatrészeket . Zaklassatok bármikor nyugodtan e-mailen vagy telefonon, ha a telefont nem venném fel később próbálkozzatok, emailt mindig nézem.
Az alkatrészek megtekinthetők Nagykanizsán
telefon: 06/30 814-4540
E-mail: spyke3500@gmail.com