Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah figyelj te okostojás!rakd fel a képeket amiket kértem vagy azis jó amit a Cosmo küldött és megmondom neked hogy jó vagy nem!pártatlan vagyok teljesen nem kell félned!Am. meg JÓ LENNE HA LEÍRNÁD HOGY A VÍZES ELLENŐRZÉST MIKÉPP VÉGEZTED!
Ja bontani azt tud véső kalapáccsal látom nyomait a hengeren.
Na látom megtaláltad az ócsárolás legújabb módját!
Hogy mindenki tudja hogy miről van szó!
A vevő vett tőlem egy 2rh hengert powerszeleppel együtt meg egy használt dugóval, irtam neki hogy furni kell, és új dugó kell, kért képeket én küldtem neki, mondt h küldjem, elküldtem, erre a következő igen művelt emailt kaptam tőle:
"Szevasz faszfej látom a henger oldalán repedések vannak meg a power szelep tengelyénél is, működik mi te köcsög száradjon a lelkeden az az 5 ezer forint idd el vagy költsed gyógyszerre na szevasz köcsög szemét .!"
Az én válaszom:
"Szevasz te intelligencia példaképe! Ha valami problémád van, akkor legalább ugy kezdenéd h ez meg ez van és nem vennéd vissza? vagy valami hasonló, nem szitkozódó levelet irni, ugy hogy a levélirás dátumából sejtve ki sem próbáltad a hengert, power szelepben én semmilyen törést nem láttam, hengerben sem, főleg mivel akkor eresztenie kellett volna valahol, rakd rá a hengert és nézd meg van e gondja, ha van akkor fotózd le, küldd el, és visszaveszem ha olyan, feltéve ha nem estél neki egy kalapáccsal és abból adódik a sérülés."
az ő válasza:
"Szevasz miről beszélsz hogy nem láttad persze hogy nem láttad mert hajszál repedést elég nehéz meglátni szabad szemmel igenis kipróbáltam már mint föltöltöttem vízzel és kívül is szivárgott a víz meg gondolom te csiszolgattad meg ott kívül ahol ragasztónyomok voltak. A power szelep tengelyének a helyén is szivárog a víz egyszóval meg-se lehet ott hegeszteni mert oda megy a power szelep a másik pedig az ,hogy te pontosan tudtad hogy ezt a hengert szét nyomta a fagy, a kalapácsos dolog meg inkább terád illik mert a kipufogó tőcsavarja félkeresztbe állt a helyén egyszóval ezt a hengert nem normálisan szedték szét hanem véső kalapáccsal ,és nem a szállításkor sérült meg mert a doboz sértetlen volt. Ezt a hengert meg nem tudom mért vennéd vissza ha pontosan tudod hogy nem használható csak fémhulladékként meg elég sokba kerülne neked mert akkor már visza kellene fizetned a postaköltséget is."

Na szóval én felajánlottam hogy visszaveszem annak ellenére hogy ő nem kérte ezt! Sőt az utolsó levélben azt kérdezi miért akarnám visszavenni! Ezek szerint a netes szarkavaráshoz ért, a motorokhoz meg nem!
tzr132--- Modorodból ítélve nem lehetsz v.mi IQ Fighter!Én a Cosmotól nagyon sok alkatrészt rendeltem pedig személyesen sosem találkoztam vele és telefonon is csak párszor az alkatrészek miatt!Mindíg korrekt áron adta postával sosem csúszott!Az hogy te vízzel feltöltötted nem jelent semmit.Autószerelő lévén megkérdőjelezem azt hogy TE hogyan is töltötted fel azt vízzel hogy észrevetted a szivárgást hogy PONT a hajszálrepedésnl folyott.Meg szerény ismereteim alapján ha 1 perselyt a fagy szétnyom akkor ott nem hajszálrepedés lesz hanem rendesen mintha 1 ceruzával húznánk 1 vonalat.Amit te láthatsz az maximum a henger falában lévő karcolás.De hogy ne csak a levegőbe dumáljak ezért arra kérlek TÉGED hogy fényképezd le tedd fel IDE a képet és megmondom mi az.Szerelek motorokat autókat mivel ez a szakmám.Utólag is köszöntem!
Szevasz pajtás!
csak azért engedem meg magamnak ezt a megszólítást, és ezt a hangnemet, mert te is kapásból lefaszfejezted Cosmo barátomat :)
Remélem nem baj, hogy írok ide, mert már több ismerősöm többször rendelt tőle TZR-hez alkatrészeket, mondanom sem kell mind hibátlan volt.. Nem tudom neked, hogy lehetett rossz az alkatrészed, de gyanítom nem az eladó felé vezethető vissza a probléma gyökere... Cosmo több TZR-t bontott el, mint amennyit te életedben láttál...
Béke! Ne fikázódj, először gondolkodj ;)
Ja lehet a szemét minarelli blokkosé nekem még a japán blokkos van 2rh azon pedig nem 3 tekercs van
Ja nem ma kezdte de a hengert úgy koholta le a blokkról ,hogy a kipufogó tőcsavarját ütötte.
ja meg a Cosmot se fikancsad le mert ő sem ma kezdte a dolgokat
ÉS 100% h nem csaló
ha csak ezt tudod akkor menny okoskodni máshova
nema papa
ez biza tzr 125 én magam vettem le róla
és ugyen az az egész gyújtás rendszere :)
PÁRAT SZÉTSZEDTEM UGYHOGY HIDD CSAK EL EZ BIZA TZR 125
Ja az ember akit említettem hogy szélhámos cosmo néven van fenn és itt is árul cuccokat.
Nem ez yamaha dt 125r 3mb blokkosé mert a tzr alaplapján sokkal több tekercs van az elektronika meg sokkal több dologból áll pl a farokidom alatt .
Azt tudsz te is csinálni spirálfüzet elejéből ha a régi nagyjából egybe van akkor rajzold körbe és vágd ki szikével és ha összerakod akkor tömítőpasztával nekem bejött mert nem jön sehol az olaj igaz kicsit időigényes de megéri.
Eladó '94-es évjáratú Tzr-ről levett olajtartály és a fejidomot tartó "konzol" 5000Ft-ért! Külön külön is megvehető! Képet kérésre küldök! Érd.: 06 30/376-52-21 vagy jimykeee89@freemail.hu
Szevasztok van egy hirdetés a képes motoron Eladó Yamaha TZR 125 4DL/2RJ Alkatrész néven ő tőle semmit ne vegyetek mert nekem elküldött egy állítólag működő motorról leszedett hengert ,és amit megkaptam az szivárogtatta a vizet három helyen, kívül két helyen ,a power szelep tengelyénél. Meg úgy volt szó szerint leverve a blokkról mert a kipufogó tőcsavarja félkeresztben állt rajta.A hirdetés mellé van csatolva kép is.Meg még a racing bazáron is hirdet amúgy Miskolcon lakik beceneve Márk.
Sziasztok!

Van elfekvőben egy kuplungfedél tömítésetek? Vízpumpához gyorsan találtam tömítést, de kuplungfedélhez csak egyet, de azt is horror áron
Egyelőre a trafó Köszi
Sziasztok!
Valaki tudna nekem mondani egy főfúvóka méretet?Tzr 125 4fl mikuni karburátorral.előre is köszi.
csákó!

Héten még nemjutottam el apostáig, de nincs elfejtve a cucc, trafó+ önidító van mind2ő , részleteket megbesz.. üdv
nemlehentne fél mázsa?
1 mázsa idei kukorica
Oké
hát ki mit ad érte alapon.
Mi lenne az ára?
eladó! bontva is akár
valaki tudna esetleg a gyári karbi beállítást?