Üdv urak.
Nem tudjátok fejből mekkor a Trézike első tengője?
Konkrétan a meghajtó belső átmérője érdekelne.
Csak pontos méreteket kérnék.
Köszike Apuci.
szia, műszerfalam nincs, a kapcsolót megkerestem egy pont van még, index, világitás ezek jók rajta, a villantónak a gombja kicsit "lazább", oan furcsán jár, 1500ért adom, egyben van nem törött, minden része megvan.
Üdv, segítséget szeretnék kérni, van kilátásban egy tzr 125 rr 4dl, abban kérnék segítséget mikor megyek megnézni mit érdemes rajta jobban szemügyre venni? Mik azok amik esetleg hiba okozói lehetnek? Külföldi papírjai megvannak, forgalomba helyezhető ..... elvileg.
tzr 125 4FL -re valakinek nincs egy légszűrője ? cserébe tudnék adni egy power motort, vagy egy Simota Dikert szűrőt hozzá való olajjal, és tisztító sprével, mind2 jóval 5000 Ft felett van, de persze Kp-ra is megvenném csak valaki szánjon már meg
lehetságes nekem is cdi szabájzott egy fordulatszámszab kellene egyik ismerösömnek az oldott meg mindent csak 1 tipp a képen látható van nekem nem használom ha bárkinek kell viheti 16ért vettem fékkarkóddal ki be kapcsolható!
Szia, még megvan, nem kelt, nem jelentkeztek érte, ugyhogy aki hamarabb fizet azé;)
Adatlapomon ott az elérhetőség, ha gondolod írj, és a részleteket megbeszéljük.
A cdi folytást nem tudom, szerintem nem az a baj, csak totózni tudnék.. bocsi.
Szia engem is érdekelne ez a kilóméteróra meghajtó, ha nem kelt el.
A másik:
Van egy Dtr-em. (adatlap)
Be van lőve a pover, rendes irányba nyit, viszont 8-9 ezres fordulatnál megáll, és ott csak hullámzik.
Gianelli rezo van rajta, nyitott végdob, 28-as Mikuniba 125-ös főfuvi.
130-assal már ledarál.
CDI-s folytása lenne?
Nem tudjátok fejből mekkor a Trézike első tengője?
Konkrétan a meghajtó belső átmérője érdekelne.
Csak pontos méreteket kérnék.
Köszike Apuci.
2310 szigetszenmiklos ezüst tó utca 8 név: Jagoschitz Miklós
vki megmondaná a gyári főfuvóka méretét? esetleg a power beállítási értékeit? előre is köszi
Adatlapomon ott az elérhetőség, ha gondolod írj, és a részleteket megbeszéljük.
A cdi folytást nem tudom, szerintem nem az a baj, csak totózni tudnék.. bocsi.
ha van valakinek irjon!
A másik:
Van egy Dtr-em. (adatlap)
Be van lőve a pover, rendes irányba nyit, viszont 8-9 ezres fordulatnál megáll, és ott csak hullámzik.
Gianelli rezo van rajta, nyitott végdob, 28-as Mikuniba 125-ös főfuvi.
130-assal már ledarál.
CDI-s folytása lenne?
Köszi előre is a választ.
mijen árba lene 1 első futómü?
125 rr hez?
(kerék,elsővila fejisom lámpával és a 2 kormánycsutka?
előre is köszi
Következő lépcsőfoknak eladó a motorom akit érdekel keressen
http://www.kepesmotor.hu/yamah...