Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia cosmo akkor várom pénteken a cucot
dom16 elküldtem emailba a cimem sérdekelne tovvábbá gyujtás elektronika van e
nekem jo küld kösszi
Nekem jó ha állod a postát összesen 6050ft ha megfelel ird meg a címedet a dom16@freemail.hu-ra
dom16 nekem 5000ft megér ha szerinted is korekt az akkor kuldheted
Üdv urak.
Nem tudjátok fejből mekkor a Trézike első tengője?
Konkrétan a meghajtó belső átmérője érdekelne.
Csak pontos méreteket kérnék.
Köszike Apuci.
csá lehet kelni fog majd 1 tzr 125 4 dl komplet elje? mijen árba adnád?
Nekem van komplett müszerfalam menyit érne meg neked?
Szia, okés, annyi a bibi hogy én ma elutazok, csak csüt-ön leszek itthon, csüt-ön feladom péntekre ott van, ha igy jó neked.
2003 as tzr hez viztartályom van elado 3000ft vagy cserélem 1996 os tzr víztartályra
szia cosmo akkor szeretném ha el postáznád a cimemre után vétellel
2310 szigetszenmiklos ezüst tó utca 8 név: Jagoschitz Miklós
szia, műszerfalam nincs, a kapcsolót megkerestem egy pont van még, index, világitás ezek jók rajta, a villantónak a gombja kicsit "lazább", oan furcsán jár, 1500ért adom, egyben van nem törött, minden része megvan.
Üdv, segítséget szeretnék kérni, van kilátásban egy tzr 125 rr 4dl, abban kérnék segítséget mikor megyek megnézni mit érdemes rajta jobban szemügyre venni? Mik azok amik esetleg hiba okozói lehetnek? Külföldi papírjai megvannak, forgalomba helyezhető ..... elvileg.
szai cosmo továbbá érdekelne 4dl es komplet müszerfal ha tudvalaki segitsen kösszi
szia cosmo szeretném ha meg van a kormány kapcsol megrendelni de tudnom kéne menyi forint s bizotos az index kapcsolo meg lámpa stb
üdv srácok
vki megmondaná a gyári főfuvóka méretét? esetleg a power beállítási értékeit? előre is köszi
tzr 125 4FL -re valakinek nincs egy légszűrője ? cserébe tudnék adni egy power motort, vagy egy Simota Dikert szűrőt hozzá való olajjal, és tisztító sprével, mind2 jóval 5000 Ft felett van, de persze Kp-ra is megvenném csak valaki szánjon már meg
lehetságes nekem is cdi szabájzott egy fordulatszámszab kellene egyik ismerösömnek az oldott meg mindent csak 1 tipp a képen látható van nekem nem használom ha bárkinek kell viheti 16ért vettem fékkarkóddal ki be kapcsolható!
Szia, még megvan, nem kelt, nem jelentkeztek érte, ugyhogy aki hamarabb fizet azé;)
Adatlapomon ott az elérhetőség, ha gondolod írj, és a részleteket megbeszéljük.
A cdi folytást nem tudom, szerintem nem az a baj, csak totózni tudnék.. bocsi.
ugylátem ez a topik nagyon meg van halva
kelne nekem majd 1 tzr 125 be km spirál!
ha van valakinek irjon!
Szia engem is érdekelne ez a kilóméteróra meghajtó, ha nem kelt el.

A másik:
Van egy Dtr-em. (adatlap)
Be van lőve a pover, rendes irányba nyit, viszont 8-9 ezres fordulatnál megáll, és ott csak hullámzik.
Gianelli rezo van rajta, nyitott végdob, 28-as Mikuniba 125-ös főfuvi.
130-assal már ledarál.
CDI-s folytása lenne?

Köszi előre is a választ.
Hy! Tudnátok segíteni, hogy milyen motorolaj kell a yamaha tzr 125 4DL-be?
helló
mijen árba lene 1 első futómü?
125 rr hez?
(kerék,elsővila fejisom lámpával és a 2 kormánycsutka?
előre is köszi
Srácok!
Következő lépcsőfoknak eladó a motorom akit érdekel keressen

http://www.kepesmotor.hu/yamah...