Jelenleg nincs most pénzem, mivel ma hívott a villamossági, hogy mennyit kell fizetnem, azt is alig birom összeszedni, majd ha lesz akkor írok! Remélem megmarad, amúgy teljesen ép? Nincs görbülve? Mert amit most szereztem már összevissza volt görbítgetve..
Hali!
Láttam a hirdetést az apróban de a telót nem vetted fel azért irok ide.
Kellene nekem a 4dl-es indexrelé ha az is 2lábas.Szerintem paszolnia kell.
Van egy Yamaha TDR-em amire szeretnék rendszámot varázsolni.
A minap kaptam egy telefonhívást amiben azt mondták hogy itt a tzr-es topicban volt ilyenekről szó.
Valami kecskeméti srácot emlegetett aki el tudja intézni, és ide a topicba írt telefonszámot is.
Hali akit érdekel 2rh blokk főtengellyel(hibátlan) és váltóval együtt 10e-ért eladó, ha valakit érdekel irjon, csak a főtengely megérne ennyit, de hely szűke miatt szabadulnék tőle:)
Valaki tudna segíteni abban, hogy a berugókarom van, hogy ellenallas nélkül megy le egy parszór azutan jó minden ez gondolom nem normalis .?! És egy par napja valami elkezdett csörögni lehet a kettőnek köze egymashoz?! És keresek 100/90 R18 as hatsó gumit !
http://kepesmotor.hu/yamaha-sp...
Szeretnék vásárolni tzr125r 4dl hez fejidomtartó konzolt! De csak is esés menteset amit nem kell hajlítgatni...
az enyém ilyen:D
Láttam a hirdetést az apróban de a telót nem vetted fel azért irok ide.
Kellene nekem a 4dl-es indexrelé ha az is 2lábas.Szerintem paszolnia kell.
Keresek Tzr 250 3xv ,tzr125 4fl ua. Két oldalidom közötti eke idomot jakabracing@gmail.com
Köszi
Előre is bocsi ha off.
Van egy Yamaha TDR-em amire szeretnék rendszámot varázsolni.
A minap kaptam egy telefonhívást amiben azt mondták hogy itt a tzr-es topicban volt ilyenekről szó.
Valami kecskeméti srácot emlegetett aki el tudja intézni, és ide a topicba írt telefonszámot is.
Tud erről bárki bármit?
Köszi!
Üdv: Sanyi
55000 ft ért igy ahogy aképen van
rendszám törzskönyv van
forgalmi is
30 512 9874
jó váltó és főtengely
Van 2 db karbon mintás indexem,ha érdekel valakit írjon!
Üdv.
eladó
forgalmival
rendszámmal
törzskönyvel
45000ft
30 512 9874