Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem gond.Csak szólhattál volna hamarabb is.Beizzitottam az otthoniakat.
Mellesleg tovább bontogattam a gépet és kellene : 4index 2v.tükör kióméteró. spirál ülés lefogató müanyag alátét idom csavarok.Ha van valamid képezd le és megbeszéljük.
Helló.Nekem Yamaha tzr 125-höz kellene idom, a fejidom az van.
4HX az alvázszáma és úgy tudom '98-as a gyártása. Ha az segít, hogy olaszba készült. Ha valaki tud azt megköszönném.
hali lenne egy tzr125 4dl-es gyujtás elektronikám
használd a válasz erre gombot mert ugy értesítést kapok h irtál, este tudom megnézni. de a karburátor csak egyben eladó, hacsak a fúvóka érdekelne belőle..
Üdv
jövőhét, nemtudtam időben elmenni postára.

Üdv
Mézes01 felatad a cucot a postán?
mit keresel 4hx-hez?
itt az e-mail címem csorba_robert@freemail.hu irj már egy mailt kérdeznék tőled valamit.
Helló
Olyan kérdésem lenne hogy a Dellorto 32 karbiba mekkora főfúvóka van?
Köszi
már eladtam őket,

Üdv
Helló. Érdeklődnék, hogy nekem 4HX-hez kellene és hogy meg van e. Köszönöm válaszodat.
Majd jelezd mikor attad fel mert nem vagyok otthon és intézni kell valakit aki átveszi!
Háy Rob nézd mit találtam. Ezen az oldalon minden fent van
Posntos tipusa? Dellorto VHSA 32
sziasztok

Van egy eladó gyári Yamaha tzr 125-ös Dellorto karburátorom, egyedül a menetes fedél, meg egy tű hiányzik belőle, az ára ezt figyelembevéve 8 ezer Ft, ha érdekel valakit küldök képet, Posta ok

Email: akos.s70b@citromail.hu
akkor jövőhéten adom fel, és kérlek használd a válasz erre gombot, mert jelzi nekem h irtál.

Üdv
igen. nekem igy ok!
meg és válaszoltam is neked, te megkaptad?
Mézes01.Megkaptad a mailt?
calibra.20.i@freemail.hu talán ez jó lesz.
irjál másik e-mail címet.
Már körüzenetet küldtem ma 20 ismimnek mindenki megkapta Zsolt.Úgyhogy szerintem a levelező rendszerem jó.
Átküldtem most egy másik e-mail címről.
Nem túl nagy az e-mail azért nem jön át?