Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello:D
na hát akkor idáig félsiker majd csak kijön azis, türelemjáték:D
vagy nekiállsz flexel és szétvágod a tankot
na viccet félretéve,kitartást hozzá!
Szia!
Kiszedtem! de.. van benne egy csavar is (talán az)..arra hiába vadászok, az nem akar fent akadni a horgomon..
Szereztem ilyen mágneses toll féleséget.. ergo olyan mint a régi rádió antennák, aztán azzal bűvészkedtem
Ezé kérdeztem hátha valaki aki jobban áll anyagilag mind én vett már és van neki :) Ebay-en találtam énis

http://cgi.ebay.de/Auspuff-Yam...
Jolly moto a 4dl ekre gyárt úgy mint az arrow , a jolly motor kibaszott drága és Magyarországon én még csak nem is láttam csak ebayen.. Jóval drágább mint az arrow...
szevasztok! Valakinek nincs itt a klubban Jolly moto kipufogója tzr-en? vagy valaki nemismer valakit akinek azvan? Esetleg méreteket nemtud valaki arrók a kipuforól? köszi

Üdv
*vackot
Hello, na akkor a tartalék állás el volt dugulva, és a másfél lityi meg már nem folyt le a másik álláson, de most már akkor jónak kell lennie.
Hát az imbusz kiszedés jó móka lesz:D ha esetleg fogja a mágnes akkor lehet könnyebben kitudod szedni, ha beleengedsz vmi mágneses vakot, csak egy tipp:D én még nem kiviteleztem
Na majd irj hogy sikerült
Szia!

Leszívtam a tankot, lecsavaroztam a benzincsapot, unokaöcsém segédletével, 4 éves de nagyon profi..
Felengedtem vízzel, a 2 kifolyóból csak az egyiken jött, másikon semmi.. pumpa elő, belefújtam, utána jött ott is, rendesen. Tank takarítás van holnapra beütemezve, pihenés gyanánt.
Amíg hátat fordítottam, addig unokaöcsi beledobott a tankba egy imbuszkulcsot hogyan fogom kiimádkozni belőle
Jó "móka" lesz a holnapi nap
Szia!

Nagykönyv azt írja hogy 25e kmenként esedékes a dugó csere.
Amin én ülök, abba van 56e, és még nem volt benne dugó csere, a blokkja se volt szétszedve.... Egy két paci már biztos kivénhedt, de most is megy normálisan, a lelke még a helyén Amint sikerült totálisan felújítani, kíváncsi vagyok, hogy mennyit fog rajta dobni az új dugó
Ajánlott vétel a TüZéR
Értem! Köszi szépen! A dugócsere intervallum mennyi, normál használat mellett? Suliba járásra meg túrázgatni kell a gép.
Ok csak ezt a múltkor észrevettem és azt gondoltam.... .!
Am a fogyasztas az valtozó 4től 7literig terjed kb., Ez csuklótól függ.!
Szervízhattér nem olyan rossz ha nagyon kell valami azt meg tudod szerezni.!
Szija! Ha ezt http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tzr-4419956 a TZRt nézted akkor azt par évvel 95 előtt gyartottak!
Csak egy észrevétel.!
Sziasztok srácok!
Kinéztem egy 95-ös TZR-t a napokban. Tudnátok írni tapasztalatokat, véleményeket?! fogyasztás, stb? A dugócsere mennyi km után esedékes általában? Az NSR-t néztem még a TZR-en kívül. Előre is köszi!
Szia, semmi baj, ha később érdekel a dolog, szólj, mert szerintem meglesz még, nem nagyon kapkodják.
A problémádra nem nagyon tudom a választ, hogyha a benzincsap 2 állása is jó, meg ha minden ki van puculva, tényleg nem tudom, bocsi
Üdv:Márk
Szia!

Több lett a költségem, mint a bevétel, így elmarad a biznisz, elnézést

Viszont lenen egy kérdésem..
A paripa 2 liter benzinnel elsőre indul ( végre ) de amint ez lemegy 1,5 literre megáll.. 5 esetből 5x.
Mi lehet a probléma? Karbi már tiptop, új benzincső stb.

üdv;
Ádám
TZR 125 4DL PAPIROS VÁZ eladó ár 50000 ft átirható forgalmis
0630 512 9874
Szia, rendben megértem, semmi bajm, igen passzolna mert olyanból való mint a tiéd, 2RH/RJ, nem a 4dl véltót gondoltam;)
Szia!
Tizedike utána tudom csak megmondani, h megtudom venni vagy sem, közbejött egy nem várt kiadás
Passzolna a kis kockalámpásomhoz? :)
Sziaa!
Nekem van, a komplett váltósort 8ér oda adom, szerintem elég jó ár érte, semmi baja.
Hali!

sebességváltója nincs vkinek? mert úgy néz ki megrepedt... még komolyabban nem néztem emg, h érdemes lenne javítani vagy sem...
Detoxból mindenki hazaért?

Néztem időjárás előrejelzéseket, péntek-szombat-vasárnap egész kellemes idő lesz
Bo ldog ujj évet kivánok miden motorosnak,széles utat gumifákat........
Boldog,és motorozásban gazdag új évet minden TZR-esnek.=)
sokezer tzrkilométeres új évet minden kollégának