Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorozásban gazdag, boldog új évet minden TZR tulajdonosnak!

Ma tekerjétek el az üveg nyakát
Hello, okés
Akkor ha aktuális jelentkezz, email és telefon az adatlapomon van.
Boldog Új Évet! Előre is!
sztem meg is veszem csak nem idén
Szia!
Nem,szerencsére komolyabb bajom nem lett,a fejidomot még megbírom csináltattni elvileg.Azért köszönöm.=).Üdv.Dominic
Hello, hát akkor valószínűleg valami érintkezési gond van, vagy ilyesmi, nekem van egy olyan műszerfalam amin a ford sz mérő tökéletesen működik meg a visszajelzők is, de a km óra mutatója le van törve, meg a számlap 120nál le volt rgasztva, gondolom 50esként használták, de ezen kívül okés, a 2ből tudsz egy jót csinálni, 5ért oda adom, ha érdekel.
Üdv:Márk
Szia!
Uhh hallod remélem nem lett bajod:S
A fejidomot hétfőn adtam el, sajnos pont lemaradtál róla:S
Csak 4DL fejidomom van.
Üdv:Márk
köszi az ötletet, majd megnézem
a gyertya tiszta volt utána néztem. a fordulatmérő kap áramot de nem megy csak a kátyuknál ugrik meg, akk valszeg szar az egész?
Üdv.
Megvan még a fejidom?Fontos lenne mert tegnap lecsuktam a motorom.Még ezen a héten utalnék.amúgy méretpontos?Köszi.Dominik
oks, köszi, még szerintem fogunk bizniszelni ^^
no para:D
ugyis vettél már tőlem cuccot
Csáó nézd meg a gyertyát mi van rajta, olaj, benya stb az elárul pár dolgot, am meg nekem van műszerfalam 4DL-hez ha érdekel.
Azt hittem azt majd a postátsnak kell fizetnem úgy mint az utánvételt, így szokott ez lenni... Bocsánat
Szia, hát igen:D azért irtam h 500 a posta h utalj még annyit az árral, de ezen az 500on már nem lovagoltam;)
ha dugulás lenne akkor egyántalán nem pörögne fel szerintem..
Dugulás.Tisztítsd ki a karbiban a fúvókákat.
Megérkezett a kapcsoló köszi, de nem kellett postáért fizetni, köszi,hogy álltad :O :D
srácok az mitől van h megyek kb 60 hatodikban, behuzom a kuplungot, üresben felpörög, ha visszaengedem akkor meg olyan mint mikor be kellene tolni(nem pöfög rendesen), majd a végén megáll. Eddig 2 alkalommal csinálta. Utána beindítottam és ment normálisan. Szerintetek mi lehet a baja?
ja és kérdezném h nincs valakinek 4DL-be fordulatmérő?
köszi
Még mindig megvan a gianelli kipufogó...
Hello mindenkinek, még mindig vannak bontott tzr 125 4DL és 2RH cuccok, motorikus, elektronikus, szerkezeti elemek, van sok minden,
használt de még bőven használható gumi párban:5ér!
fékrendszerek,idomok,villa, rugóstag stb...
Sziasztok,

Eladó lett a TZR-em:
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Valószínűleg megyek tovább valami 4T nagyobbacska gépre, de azért be fogok nézni még ide, elvégre vagy 4-5 éve TZR-es vagyok

Meg ha egyszer milliomos leszek , venni fogok egy 3MA felülcsövest.
Hello.
Hát köszi.Mondjuk a 150 és a 160között nem sok a különbség.Majd csak kibírom valahogy.=)
Hello
160ast véletlenűl se tegyél rá vagy számolj ,hogy kb 30-40km /h -t csökkent fog a végsebességed! Én 150ről váltottam 160 ra és kb annyit csökkent a vége... Elég a 150es rá! Amúgy meg nekem 4dl van...
Szóval max 150est tegyél rá, amúgy meg szerintem elférne, nem hiszem,hogy van különbség a 4fl és a 4dl hátsó villa között
Üdv
Sziasztok!
Elöszőr is Boldog karácsonyt,és kellemes ünnepeket!=)
A kérdésem az lenne hogy egy Tzr 125 4fl-be befér-e hátra egy 160/70-es gumi?Mert hamár cserélni kell akkor nézzen is ki valahogy.Mert szerintem a 140/70-es elég karcsú,bár már azis jól áll rajta de egy 160-al lenne az igazi.=)
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!