Hello, hát akkor valószínűleg valami érintkezési gond van, vagy ilyesmi, nekem van egy olyan műszerfalam amin a ford sz mérő tökéletesen működik meg a visszajelzők is, de a km óra mutatója le van törve, meg a számlap 120nál le volt rgasztva, gondolom 50esként használták, de ezen kívül okés, a 2ből tudsz egy jót csinálni, 5ért oda adom, ha érdekel.
Üdv:Márk
srácok az mitől van h megyek kb 60 hatodikban, behuzom a kuplungot, üresben felpörög, ha visszaengedem akkor meg olyan mint mikor be kellene tolni(nem pöfög rendesen), majd a végén megáll. Eddig 2 alkalommal csinálta. Utána beindítottam és ment normálisan. Szerintetek mi lehet a baja?
ja és kérdezném h nincs valakinek 4DL-be fordulatmérő?
köszi
Hello mindenkinek, még mindig vannak bontott tzr 125 4DL és 2RH cuccok, motorikus, elektronikus, szerkezeti elemek, van sok minden,
használt de még bőven használható gumi párban:5ér!
fékrendszerek,idomok,villa, rugóstag stb...
Hello
160ast véletlenűl se tegyél rá vagy számolj ,hogy kb 30-40km /h -t csökkent fog a végsebességed! Én 150ről váltottam 160 ra és kb annyit csökkent a vége... Elég a 150es rá! Amúgy meg nekem 4dl van...
Szóval max 150est tegyél rá, amúgy meg szerintem elférne, nem hiszem,hogy van különbség a 4fl és a 4dl hátsó villa között
Üdv
Sziasztok!
Elöszőr is Boldog karácsonyt,és kellemes ünnepeket!=)
A kérdésem az lenne hogy egy Tzr 125 4fl-be befér-e hátra egy 160/70-es gumi?Mert hamár cserélni kell akkor nézzen is ki valahogy.Mert szerintem a 140/70-es elég karcsú,bár már azis jól áll rajta de egy 160-al lenne az igazi.=)
Ma tekerjétek el az üveg nyakát