Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem u.így volt megoldva a dolog...
noss figyi elöl 1 fog hátul 3 fogat jelent ez a titok.
ha 1 fogat cserélsz maximum 5km/h-t fogsz +- ba elérni.
szal sok értelme nincs.nekem van egy 17-es lánckeróm (JT) itthon zsír új!
1500ft az ára! ha érdekel írj!azért ennyi mert kb 2 éve rohad nálam a gyári csomagolásában :D
üdv srácok
láncszett vásárlás előtt állok. szeretnék véleményt/tapasztalatot kérni tőletek, hogy melyik lenne a jobb (4DL): 16 előre 47 hátra (gyári érték) vagy 17 előre 47 hátra? mennyiben változik a fogyasztás, gyorsulás, powernyitás?
köszi
Yamaha tzr125r service manual letölthető innen:

http://www.megaupload.com/?d=L...
szia tudok neked trafót, ha érdekel, nem az enyém egy cimborámé, ha érdekel, küldöm a számát.
Szia!

Ment egy mail!
szia nekem van, fogaskerék is meg a hozzá tartozó pecek stb, ha neked jó akkor ezresért adom kompletten.
Üdv!

olajpumpát meghajtó kis műanyag fogaskerék kellene rögzítéshez szükséges alkatrészeivel.
Akinek van jelezze!

köszi!
ha jól akkor kapcsolási rajzom és service manualom is van tzr-hez!előtúrom v.honnan!vegyél fel msn-re aztán átküldöm ha megvan!(MSN cím az adatlapomon!)
Üdv!

--jaah igen és akinek kell gyújtás alaplap tekercsekkel és kábelekkel az írjon itt ismétcsak :DDD
Nah pacsi emberek!
törött meg sérültek az indexek a vissz pill meg nincs meg.
Sikerült megnézni a visszapill. tükröket és az indexeket?
tzr132 neked kellene feltölteni a fejedet vizzel és megnéznénk hány helyen szivárog el a fejedből a víz.Cosmo korrekt rendes ember, te pedig egy növényi kezdemény egy CSIRA vagy.Hehe
dobj már nekem egy telo számot nekem is ilyen motorom van kérdezni szeretnék valamit.használd a válasz erre gombot.
szevasztok!

Valakinek nincs itt a klubban Yamah tzr 125 4Dl-hez serviz manualja? vagy esetleg kapcsolási rajza, mert az kellene nekem de nagyon

köszi
Üdv
Én mindekinek csak ajánlani tudom Cosmot, nagyon sokmindet vettem tőle, nagyon korrekt megbizható eladó, ha valami rossz azonnal cseréli, szóval amit ez a tzr132 irt az egy faszság,

Üdv
hello Zsolti

Bocs, de nem tudom feladni a trafót, mert vannak kisseb gondok itthon :S Cosmot keresd meg. sztem neki tuti van, és elis tudja küldeni
Bocs mégegyszer,

ÜDv
Az nem én vok. De sztem az adatlapot nézd meg h ki árul.
VAn pici hiba van amit elfelejtettem meg nem is tudtam igazából csak h most megnéztem. lefényképeztem azt is.
menjél már innen a faxba azt se tudod mit beszélsz!
ennek a fejére kéne egy pontba tenni jó nagy energiát kb 9mm átmérőn:D
gumilemez? was ist das? meg közölném veled hogy a pillanatszorítóval maximum 1 pontra tudod az energiát átvinni!
hol a kép öccse::D
barátom ha neked az aluöntvényt szétnyomta és te szabad szemmel észrevetted és utána feltöltötted becsókolok neked :D üveglapra gumit aztán pillanatszorító...biztos teljes hermetikusan zárhatott a henger...megvan rólad is a véleményem!az ilyen gányász emberből van a legtöbb.jár a pofád aztán 5 ropiért vettél 2 hengert bazdmeg aminek garantálom semmi baja nincs!
tegyél fel képeket öreg és akor verd a nyálad
nem a perselyt nyomta szét te nagyokos hanem az aluminiumöntvényt
hogyan töltöttem fel a hengert hát úgy ,hogy egy sík üveglapra gumilemezt raktam arra rá henger felső felét az alsó felét pedig leszorítottam pillanatszorítóval.
Hy all
milyen véső kalapács ombre beteg vagy kit kritizálsz te low... cosmo öcsém az mindenből jót adott nekem minden hibátlan volt és nem egy két dolog kellett szóval sztem nem kéne itt tenni az arcodat:) menj máshova kötekedni ha valami nem tetszik