Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az értesítő az jön más nem,
ott van a mellékletben.sajat magamnak is elküldtem biztos hogy megkaptad.
Semmit nem kaptam.
calibra20i@vipmail.hu

Zsolt
Cosmo megnéztem a fotóidat.
Gyönyörű a tüzéred!
Az én baromságom volt.Bocsi, csak hittem,hogy el küldtem.De most tutira el ment.
Szia Zsolt!Megkaptad amit küldtem neked?
nemkaptam meg, akos.s70b@citromail.hu ide küld az elérhetőségedet, utánvétellel tudom feladni.
Még nem jött át semmi e-mailon.
Nézd meg az emailodat.
Van még pár darab eladó cuccom 2rh-hoz meg 4DL-hez is, fényszóró,kormánycsutka,villahíd, kormánykapcsolók, hátsó villa, rugóstag, power motor, index relék, szivató kar,fesszabályzó, bontott blokk cuccok, ha valakit valami izgat, ne tartsa magában
Köszi ez is segítség.
Kültem a cimem
Ja a képek magukért beszélnek: gyönyörü tzr meg nagyot üt az absint ha magában iszod (ezért a második képen áltó helyben megy)
Küld el a viztartályt,lesz ami lesz! Majd meg mókolom.De nem álandóra!Ez nagyon fontos mert ez a gép többet érdemel!
akkor felejtős.
köszi cosmo nemtudtam :)
A víz tartály tzr csak nem 4dl inkább 4hx lehet.Ez eredetileg a jobb alsó segédvázon pihenget nekem pedig a váz bal oldalára kell felszerelni.Nem híszem el,hogy nem találok sehol 1 et
Igy van!Nem megkerülhetö!Illetve ott megy hátra a fékcsö is.
Hello!
na van 2 kép amit találtam, amin látod hogy jön ki, de olyan nincs amin látnád a deknit belülről.
Ja amit Ákos mutatott képet, a farokidomhoz kapcsolódó az ülés alatti idom az 4DL,csak neked lehet olyan verzió van aminél nem levehető és egyben van az egész, az régebbi farokidom.
Az olaj,víz, fék tartály egyik sem tzr :S
Ákos! a tzr olajtartály azért más mert ott abba megy bele az egyik oldalidomot rögzítő csavar, azért nem nagyon lehet helyettesíteni :S
Szintén. Köszi
ment a vissza email:)
Semmi nem laza. Az a fűl amire rátették a jeladót annak a szöge nem jó a lendkerék nem üt nem lóg a főtengely sem.holnap türelem játék lesz. Begrafitoztam a jeladót visszaraktam a helyére átpörgettem és a lendkeréken ott volt a csík. Hát ez gáz!
Remélem megtudod csinálni.lehet , hogy csak fellazult valami csava a jeladónál vagy a lendkeréknél.örülnék ha megtudnád csinálni.Bízom benned.Ha valamire szükséged van jelezd felém segítek.:)
OKÉ!
jólvan, ottvannak az idomok, mind tzr 125-ösé, jó állapotban vannak mind ahogy a képen is látszik, hátsó lámpa nincsen. ha érdkell írj email-t és megbesz priviben

akos.s70b@citromail.hu
Csak tzr cuccok kellenek nem akarok sufni tuningot!