Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oksa :)
Meg van a cucc.Kis sika-mika és kész is.
Innen rendeltem, köszi:)
WWW.szatuna.hu itt kapsz új plexit.
Ok anyám már várja nála van a pénz is. Köszi.
Rendben,várom a postást.
csomi úton
feladva
minden ok!küldheted várom,az anyát meg buktam.Köszönöm!
sziasztok. tzr 125 blokk alkatrésznek ha kell valakinek akkor van eladó gyujtás karbi és power nélkül. akár alkatrészenként is.
ittvan kép atartályról, olyan anyám meg nincsen sajnos, csomag készvan ha kel holnap adom is fel üdv
Ja még valami ha már lánckerekeknél járunk.Milyen anya tartja az elsö lánckereket a tiéteken?Nekem sajna le kellet vágni.Ha netán 32-es anya 20×1.0-es menettel akkor kellene az is.
Örülök,hogy nem felejteted el!Rendben van,de mindenképpen kell egy kép a cuccról!Az ára nem vészes ennyit nekem megér.
szia, hamég érdekel akkor találtam egy tzr gyári viztartályt, 2500Ft és ez tuti fasza, kedden tuti feltudom adni

Üdv
Szia, gyári fogszám 47/16-os

www.nagyvas.hu itt nézz szét lánckerék ügyben
Sziasztok
Olyan kérdésem van hogy tinektek hátul mekkora lánckerék van?
Nekem 45-ös és nagyon pörög a gép 8 ezernél 100 al megy. Elöl t6 os van. Hátulra lehet kapni kisebbet? Esetleg nektek kisebb van?
Köszi
cagiva:elefánt(86),freccia(88),gilera:kz(88),freestyle(92),sp01(92),ya
maha dt80-125(86),tzr 125(89),honda mbx125(87)csupasz vasvázak eladók 3eft/db áron ,egyben az összes 20eft-ért vihető
06302692998
szacsomotor@freemail.hu
Nincs harag!Csak 2hétig vártam,hogy máshol keresek.Itt csak én veszitettem.Nem értem min csatantál fel.
igen van :) 10eFt ,
figyelj biztos van valahol csak találnom kellene a nagy felfordulásban a garázsban.mihelyst van valami jelentkezek.:)
Hay mézes 4dl-hez van állórészed?
hali az elektronika 96-os tzr-en volt, garival eladó,ha érdekel,hivj 06306933290
Hát már neharagudj meg, de nekem most fontosabb az iskola, meg a családom mind ez szaros tartály, iskolából nemérek időben haza, posta 3 kor zár, ezvan keress máshol

ÜDv
Azért nem vagy semmi!Ehhez kellet 2hét?
Helló

Vanegykis gond, csomagolás közben észrevettem hogy az alján elvan repedve a tartáj, igymeg nemadom el, bocs

Üdv