Helló nekem vannak gyári indexeim és sok másik is ha gondolod! FIUK LÁNYOK VALAKINEK FÉKPOFA ESETLEG VAN OTHON 40%os is jó csak a szezon végéig kellene fizetem!
~3000 km után úgy néz ki vmi megadta magát a paripában. Hazafelé jövet esett a fordulatszám, majd volt egy csattanás, és utána szvsz. Berugókart nem lehet megmozdítani. Élvezet volt hazatolni 16kmről most hajnalban.
Dokik, mire utalnak a tünetek? Tippem van
sziasztok, egy kis segítség kellene nekem, tzr 125 4FL- hez kellene nekem egy gyári légszűrőház a 28 as mikuni karbira ami való, elég maga a doboz, gumi könyököm van, nagyon nagy segítség lenne.
tel.: 70/ 615-2647
2db 80%os gumim 120/70 17 hátra 50/125ként használt motorra ajánlom mert kisseb mint a gyári és ráfogható hogy 50es! Valamint a gyári 140/70 17 dunlop mindkettő sportmax!
Szia!
uhh igy hirtelen nem vágom mire gondolsz, de neked is csinálok képet a másik feléről, nem szedtem ki belőle semmit szóval elvileg azis benne van.
Vannak eladó cuccaim gyujtástrafó egy tesztelt de az enyimbe nem jó álórész valamint cdi elsőplexi lámpatest hátsó lámpa indexek hátsó lábtartó konzol ....
Megnézném akkor azokat az indexeket.
70/615-2647
notinmisi@freemail.hu
nagyon fontos lenne :)
Basszus sajnálom:/
Hát szedd szét és majd ugy kiderül, igy megmondani nem igazán fogjuk tudni:S
~3000 km után úgy néz ki vmi megadta magát a paripában. Hazafelé jövet esett a fordulatszám, majd volt egy csattanás, és utána szvsz. Berugókart nem lehet megmozdítani. Élvezet volt hazatolni 16kmről most hajnalban.
Dokik, mire utalnak a tünetek? Tippem van
tel.: 70/ 615-2647
uhh igy hirtelen nem vágom mire gondolsz, de neked is csinálok képet a másik feléről, nem szedtem ki belőle semmit szóval elvileg azis benne van.
És ami a kilóméter óra hajtásba csatlakozik ami a kerékbe van ilyen kis gyűrű ami beakad ebbe a cuccba azis megvan hozzá?