Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4FL-re valaki légszűrőházat nem tud?
Azt a két kicsit megnézzném más szögböl is.A többi nem jó az enyémre!
Helló a képen láthatod mindegyik tzr-en volt/van!
Az elsö kettö!
Hátsó kellene!
Jolvan hazaérek lefotózgatom!
Cosmo, azért köszi!
Megnézném akkor azokat az indexeket.
szia, semmi gond, ezért mondtam a képet, meg énsem emlékeztem pontosan mi maradt meg;)
4fl-hez van 2db betétem, elsőfékhez, egyik még jó de a másik nem annyira, ha gondolod csinálok holnap képet és hétfőn elküldöm ha kellene.
4FL-hez légszűrőház nincs valakinek ?
70/615-2647
notinmisi@freemail.hu
nagyon fontos lenne :)
Helló nekem vannak gyári indexeim és sok másik is ha gondolod! FIUK LÁNYOK VALAKINEK FÉKPOFA ESETLEG VAN OTHON 40%os is jó csak a szezon végéig kellene fizetem!
Bocs de igy már tul macerás!Nem egyforma és törött is.Marad a bumszli index még egy ideig.Remélem nem gond.
Ajaj! :S
Basszus sajnálom:/
Hát szedd szét és majd ugy kiderül, igy megmondani nem igazán fogjuk tudni:S
Sziasztok!

~3000 km után úgy néz ki vmi megadta magát a paripában. Hazafelé jövet esett a fordulatszám, majd volt egy csattanás, és utána szvsz. Berugókart nem lehet megmozdítani. Élvezet volt hazatolni 16kmről most hajnalban.
Dokik, mire utalnak a tünetek? Tippem van
Na akinek kell valami ezek közül az szóljon, naggyából ezek a cuccok vannak már csak, meg 1-2 motorikus
Szia, na itt vannak neked is a képek, na az a baj hogy nem egyforma a kettő, mert az egyik kerekebb:/ énis most vettem észre hogy fotóztam
Szia, itt vannak a képek, remélem látod rajta amit keresel.
sziasztok, egy kis segítség kellene nekem, tzr 125 4FL- hez kellene nekem egy gyári légszűrőház a 28 as mikuni karbira ami való, elég maga a doboz, gumi könyököm van, nagyon nagy segítség lenne.
tel.: 70/ 615-2647
2db 80%os gumim 120/70 17 hátra 50/125ként használt motorra ajánlom mert kisseb mint a gyári és ráfogható hogy 50es! Valamint a gyári 140/70 17 dunlop mindkettő sportmax!
Hy! Tudnátok segíteni, hogy milyen motorolaj kell yamaha tzr 125 4DL (1995) 2T motorba?
Szia!
uhh igy hirtelen nem vágom mire gondolsz, de neked is csinálok képet a másik feléről, nem szedtem ki belőle semmit szóval elvileg azis benne van.
szia, oksi, bocsi csak nem jutottam el odáig hogy fotózzak, de mai nap megpróbálom;)
jah és egy rosz cdi ha kell valakinek és tudja javíttatni akkor odaadom postaköltségért!
Vannak eladó cuccaim gyujtástrafó egy tesztelt de az enyimbe nem jó álórész valamint cdi elsőplexi lámpatest hátsó lámpa indexek hátsó lábtartó konzol ....
Szia!
És ami a kilóméter óra hajtásba csatlakozik ami a kerékbe van ilyen kis gyűrű ami beakad ebbe a cuccba azis megvan hozzá?