Sziasztok!
Van egy125-ös TZR-em, alkatrészként kiárulom.
Bárkinek bármi kell róla hívjatok bizalommal :)
Rakok fel képeket is róla.
Elérhetőségem:
csehtotyi@freemail.hu
0670 426 4633
Nézd meg az olajszivattyú beállítását is, hézagmérővel a gyári érték legyen belőve. Nem biztos, hogy a benzin a sok neki, az olaj még rondábban le tud rakódni...
szia, igen, az, jó állapotban van 3500ér adom, ha megfelel.
ezen az email címen elérsz:revesz.mark29@gmail.com, illetve ez az msnem is, ha gondolod vegyél fel.
Patika állapotú világítás-dudakapcsoló lehet érdekelne! De csak akkor ha nagyon patika és jól néz ki , nincs lekopva és müxik is...Ha van légyszi mondj egy árat is meg képet is! Köszi!
Bontott motorikus, elektronikai alkatrészek, és egyéb bontásból megmaradt alkatrészek tzr 125 4DL,2RH/RJ-hez, illetve fejidom 4FL-hez eladó!
Akit érdekel valami írjon nyugodtan!
hello
Miért mi a baj? Amúgy sok gányolós van itt a környéken, miénket saját magunk szereljük....
Attól függ miért kell szerelő, lehet bátyám elvállalja ...
2 bejgli között lesz rá idő, tavaszra pöpec lesz :-)
A dugattyú, hajtókar, tömítés cserét sztem szerelőre fogom bízni, még sose cseréltem, nem tudom mit kell utána állítani, így inkább a rutinosabbra hagyom :)
Van egy125-ös TZR-em, alkatrészként kiárulom.
Bárkinek bármi kell róla hívjatok bizalommal :)
Rakok fel képeket is róla.
Elérhetőségem:
csehtotyi@freemail.hu
0670 426 4633
Nézd meg az olajszivattyú beállítását is, hézagmérővel a gyári érték legyen belőve. Nem biztos, hogy a benzin a sok neki, az olaj még rondábban le tud rakódni...
vid el atához!
ugysem tudo normálisan beáálitani
ezen az email címen elérsz:revesz.mark29@gmail.com, illetve ez az msnem is, ha gondolod vegyél fel.
Akkor érdekelne...
Akit érdekel valami írjon nyugodtan!
szerelőt meg nem ajánlok mert itt csak gányolos faszok vannak
Miért mi a baj? Amúgy sok gányolós van itt a környéken, miénket saját magunk szereljük....
Attól függ miért kell szerelő, lehet bátyám elvállalja ...
Festés kell neki, azon kívül semmi,ár:10ezer.
30 512 9874
A dugattyú, hajtókar, tömítés cserét sztem szerelőre fogom bízni, még sose cseréltem, nem tudom mit kell utána állítani, így inkább a rutinosabbra hagyom :)