Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kellemes ünnepeket és detox mentes újévet :)
boldog karácsonyt minden tzresnek
Sziasztok!
Van egy125-ös TZR-em, alkatrészként kiárulom.
Bárkinek bármi kell róla hívjatok bizalommal :)
Rakok fel képeket is róla.
Elérhetőségem:
csehtotyi@freemail.hu
0670 426 4633
Kezdetnek pucold meg.

Nézd meg az olajszivattyú beállítását is, hézagmérővel a gyári érték legyen belőve. Nem biztos, hogy a benzin a sok neki, az olaj még rondábban le tud rakódni...
csá
vid el atához!
ugysem tudo normálisan beáálitani
tudna valaki segíteni?hogy kell levegőt állítani mikuni tm28ss karbin.mármint hogy meddig csavarom a csavart meg ilyenek.
Korom fekete gyertya denso w20epr-u.mit tegyek?
ok, kell, küldj emailt gepzsir-sm@hotmail.com ra a számlaszámmal, névvel majd én meg küldöm a címemet!
hello, figy, n 3ezerért szoktam adni ezt a kapcsolót, nem tudom ez neked mennyire felel meg, ha elutalod a pénzt, akkor levélként feladom kb 500Ft-ért
Mennyibe fájna ez nekem? Ne,hogy olyan árat mondj,hogy agyvérzést kapjak
szia, ilyen kapcsolóm van csak, működik rendesen, alul a feliratok jól látszódnak, felül már kopottas
csövi, meglesem neked hogy milyen van, jónak jó, meg nincs törve se, de hogy van e olyan ami nincs lekopva azt meg kell néznem.
szia, igen, az, jó állapotban van 3500ér adom, ha megfelel.
ezen az email címen elérsz:revesz.mark29@gmail.com, illetve ez az msnem is, ha gondolod vegyél fel.
A hengerfej 2RH-s?
Akkor érdekelne...
Patika állapotú világítás-dudakapcsoló lehet érdekelne! De csak akkor ha nagyon patika és jól néz ki , nincs lekopva és müxik is...Ha van légyszi mondj egy árat is meg képet is! Köszi!
Bontott motorikus, elektronikai alkatrészek, és egyéb bontásból megmaradt alkatrészek tzr 125 4DL,2RH/RJ-hez, illetve fejidom 4FL-hez eladó!
Akit érdekel valami írjon nyugodtan!
semmi gond köszönöm a segítséget:)
nem vállalja el, bocs
szerelőt meg nem ajánlok mert itt csak gányolos faszok vannak
hello most vettem egy AR 350 est és nincsen szikrája nem hiszem nagy baja van és egy két kábel lóg rajta lehet csak elvan kötve valami
hello
Miért mi a baj? Amúgy sok gányolós van itt a környéken, miénket saját magunk szereljük....
Attól függ miért kell szerelő, lehet bátyám elvállalja ...
helo tudsz Tahiban vagy itt a környéken motor szerelőt?
Yamaha tzr mosolygólámpás fejidom eladó!
Festés kell neki, azon kívül semmi,ár:10ezer.
nekem van fasza komplet kuplungom 13 e +1690 postáért
30 512 9874
Jogos, inkább szerelő, gyűrűk gyorsan eltőrnek aztán vehetsz másikat 10 ezeré
2 bejgli között lesz rá idő, tavaszra pöpec lesz :-)
A dugattyú, hajtókar, tömítés cserét sztem szerelőre fogom bízni, még sose cseréltem, nem tudom mit kell utána állítani, így inkább a rutinosabbra hagyom :)