Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az szép! Jó munkát vele!
Igazából én csak azt tudom kuplungról,hogy lamellaszett cserével lehet javítani , vagy kosár cserével de csak akkor ha a kosárral is van vmi gebasz...
Rendben köszi!
Nem az igazi a kuplungja..:) meg még soha semmi nem volt rajta cserélve.. és már 18 éves a kecske
Blokkja is még érintetlen Ahogyan jön be az ösztöndíj, úgy veszem hozzá a cuccokat, és egyszerre lesznek cserélve.
Már itthon vannak az új indexek, aksi, gyertya, athena tömítés szett, első fékbetét. Plexit ma rendeltem meg
Hátra már csak a kuplung lamella szett van, lánc-lánckerekek, a wössner dugattyú szett, + új hajtókaron gondolkodom.
2 ünnep között le lesz csiszolva az egész motor, és megkapja az új köntösét :-)
Ja persze PROX is nagyon jó márka csak az kopósat gyárt, parafából vagy miből, de azon az oldalon megtalálod, tourmax meg kopásállót gyárt és nem tom milyen anyagból....Szerintem megéri többet költeni rá... Nekem nem rég 14,500 forint volt kiszállítással együtt.
Csúszik a kuplung? Mert akkor egy lamella szettel segíthetsz rajta!
A prox parafásat (kopó , ne méri megvenni) tudsz venni pár ezerért...
De én vettem márkásat (Tourmax) nem kopik, sokkal jobb mint a többi, megéri ezt venni!
Link: http://robogotuning.hu/spd/CDF...
Mielőtt megrendelnéd szedd ki az összes lamelládat és lesz majd X azonos + 1 különböző , le kell mérni 1-1 et a 2 fajtából majd lefényképezed őket, csinálsz egy laza méretábrát (Akár paintel) majd elküldöd a webshopnak emailben és megfogják mondani,hogy jó-e erre!
De szerintem nagy valószinűséggel passzol rá! De ne járj úgy mint én a kipufogómmal,hogy nem jártam utána,hogy jó-e és feleslegesen vettem meg!

Üdv
Kollégák!

Egy komplett kuplung felújításhoz leírnátok mi minden kell? és saccra mennyibe lenne?
Nem baj az, hogy régebbi:D Nekem is ez a típus van, az a lényeg, hogy a szíve a helyén legyen, és harapjon
Köszi szépen :D
Lehet nem foglalkoznak ilyenekkel, de sok embertől hallom,hogy sok mindent betudnak szerezni, ha nem tudnak veszteni nem fogsz semmit.... Max 100 forintot a hívásért :D
Sziasztok!
Az a helyzet ,hogy nekem egy Tzr 125-öm van a régebbi típusu. A fényképeim között láthattok róla képet. Na és nekem ehez kéne fesszabályzó.
Ez a leírása : feszültségszabályzó 6 vezetékes 2x3 as csokival 5HO - AO
SM239 7.0.2 Yamaha tzr 125 japan
Köszi!
Ez is megy majd a fa alá :Đ
yamaha tzr cdi gyújtásom van eladó akit érdekel irjon egyet a válasz gombra.nem adom horror áron.
Szia!
http://www.szatuna.hu/
Tessék! :)
Azt hiszem 10e körül van!
sziasztok! :)

Tudtok olyan oldalt, ahol a tüzérhez lehet plexit rendelni? ( a kocka lámpáshoz )
vagy ha árban jobban jönne ki, akkor érdemes lecserélni egy komplett "mosolygós" lámpás fejidomra? passzolnak hozzá a felszerelési pontok ?
Azért a 2 tárgyat ne hasonlítsuk össze :) Nekem elfér a műhelyben :)
igaz én is hidetek csak még te egy kipufógót árulsz 1 évig nekem azóta 3x cserélődőtt le a mocim
Szia, ugynézki lesz mosolygó lámpás fejidomom, érdekel még a dolog?
Üdv:Márk
Én csak neked akartam jót, és nem kibeszéltem mert hiszen saját szavaival mondta,hogy milyen a motor....Nálam is bepróbálkozott de én nem dőltem be neki és gondoltam figyelmeztetlek ,hogy nehogy elcseréld azt a jó motort mert megbánod. Ehelyett inkább már én bántam ,hogy voltam olyan jó fej és mertem szólni ,hogy ne vágjanak át.... grt
őszintén ne akarj másnak rosszat ha eltudja adni egészségére és sose beszélj ki embereket a hátuk mögött ez nem szép dolog de had ne én legyek az anyud:)
Nem rásózni, hanem megkérdem,hogy nem-e érdekli mert rávaló a kipufogó és kell a pénz másra. Te sem elösszőr hírdeted itt a motort, szóval ezt hanyagold. De mondtam én nem akarok senkivel sem veszekedni főleg nem egy idősebbel.
tudod itt fenn akáhányxo látlak vagy a szaros kipufogód póbálod ásózni valakire vagy valakit betalálsz és veszekedsz nem értelek ez az oldal nem erről szól
Ja bocsánat,hogy mertem szólni,hogy ne,hogy elcseréld arra a motorra mert a srác csak azért akarja elcserélni mert hetente szereli.

BOCSÁNAT MERT SEGÍTENI AKARTAM.
milyen érdekes senkinek nem kell xd:)érdekes figura vagy:) nemhogy engednél belőle és nem a mühelyedbe porosodna foglalná a helyet xd de te dolgod felőlem árulhatod 30e ért de sok esélyen nincs hogy eladd:) sok sikert
te valakivel összekeversz kiscsávó látom itt fenn mindig megtalálsz valakit most pl engem multkor is itt áztad a dióid hogy megne vegyek egy motot mert szar de frankón szeintem magaddal foglalkozz ne másokkal és talán embernek néznek majd
ritka a 2rh s motor, és te naponta küldözgetted,hogy jövőhét, jövőhét, holnap, jövőhét, jövőhét.