Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok
nekem full jó igy!
Eladó még mindig egy vadi új gianelli kipufogó 125 ös tzr re....
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/17974
4/Yamaha_TZR_125_%C3%9Aj_Gianelli_Kipufog%C3%B3.html
Sziasztok!

Van egy eladó TZR szivócsonkom,akit érdekel keressen.
Email:

szil.roland@gmail.com

Üdv.

Roland
Szia
Igen rendben van minden köszi
Eladó a masina srácok.

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Szia, megkaptad?
Szia, rendben, de előtte rakok fel képet róluk hogy ne legyen semmi félreértés;)
Üdv:Márk
Inkább utánvéttel küld!Legyen 2000ft postával együtt és nem érzem magam adósnak te pedig nem adtad ingyen?Neked jó igy?
Fejidom mindenképp valami kicsi lesz má lehet van is indexeket meg találtam ithon is ugyhogy van azért köszi!
heló nekem van ledes indexem ha kel!
meg ha kel fejidom nekem van aprilia af1 sport pro
szép festésü üvegstálal ösze tudnád hozni a felfogatását! a oldaidomhoz
van lámpás is hozá viszapilantom is fejidom tarto konzol is
lácik a képen az index!
ha érdkle
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Mai termés farokidom és kormány állítás egyenesbe fejidom még nemtom milesz ! Egyenlöre kisseb index farok kihegyezése megoldva kormányt kifordítottam de késöbb kap egy hajlított merevítő nélküli kormányt ha minden jól megy üvegszálból csinálok egy fejidomot amojan Showyomoto-st ! Ötleteket várok!
Fiuk lányok ha valaki Tapolca fele motorozik és sokat szerelte szeretett TZR-jét esetleg segíthetne nem lennék hálátlan ! Alkatrészeim is vannak eladók pl: gyujtástrafó indító rellé, 120 as külső (80%), 140es külső(80%) lámpatest, plexi!
Uhh, hát akkor nem tudom, én ilyenkor kezdtem el anyázni és fenyegetni hogyha nem javul meg akkor szétbontom XD
A viccet félre téve sajna nem sok tippem van már:S
Szia, figy megoldjuk ugy hogy elküldöm neked levélben, azt a postaköltséget meg rárakod a számlámra, ha jó ugy;)
Sziasztok!segitseget kernek a kovetkezo problema megoldasahoz;a tzr-em gyari beallitassal elsokall 6e-nel annyira,hogy csak teljes gaz huzasara bir tovabb porogni.igy persze motorozhatatlan,mert vagy nyelezes van,vagy totyorgas 6e alatt.jelenlegi legjobb megoldas egy hosszabb tu,ez egeszen jo 9e-ig,utana viszont mivel a tu nem teszi a szabadda a fuvoka teljes keresztmetszetet ezert ki sem pprog teljesen.szeretettel varom a tippeket.ja tavaly a gyari neallitassal 30fokban csodasan ment,idenre meg ilyen lett.
Ha neked tényleg nem kell és csak úgy elküldöd elfogadom.De amint lehet Miskolc felé keveredni meghálálom!
értem bár mindegy tettem bele egy uj aksit azzalsincs semmi! Kimértem a gyujtástrafót az tuti jó a lendkerék és társai jók elvileg ad le 12v-ot és a jeladó is jó ártáket mutat fesszab is jó a cdi-re csak mondták hogy jó de nem biztos bár nemhiszem hogy mindkető rosz lenne ! Keresgettem ittott hogy neme testel le de semmi ! bármi ötlet egyéb? :( :( :(
Akksi nélkül mennie kell elvileg, az enyém ment;)
Helló megvolt a gyertyapipa és a kábel is de még mindig nem aksi nélkül mennie kell ugye?
Szia a címet el tudod küldeni nekem mégegyszer mert már nincs meg, bocsi;)
Szia, a kormány kapcsoló lehet hogy van, de a tartályok azok a 2rh-é nem 4dl-esek.
Üdv:Márk
Hát ha egyik gyertyával sincs szikra akkor mégis valami elektronika lesz, azt a akksinak csúfolt valamit szerintem gyorsan cseréld le, de ettől függetlenül méricskélni kell majd:S
A főtengő szimeringet egyelőre hagyd sztem, majd csak akkor ha van szikra beindul és leáll, beköpi stb akkor foglalkozz vele, ha eleve nincs szikrád akkor más a baj.
Nézz rá a gyujtótrafó kábelére meg a gyertyapipára is;)
szia cosmo érdekelne a két db tartály
postán lehet s menyi
email jagomiki@hotmail.com
tel 06705854195
Szia nekem szükségem lenne a baloldali kormánykapcsolóra illetve a képen látható tartályokra ha tartályok 4dl-esre valók tel számom
06705854195
Hát igen raktam bele egy uj gyertyát de nyincs szikra igazából ez volt a második tippem a fötengej szimering jó ötlet de lehet hogy annak má nemálok neki ma ! Mikor ment megfigyeltem hogy nincs alapjárat gondoltam a karbira de az jó beállításon van lehet tényleg fötengej szimi lesz farsot szív de akkor miért nincs szikra? Lhet nagygenerálnak sürgösen kell nekilátnom és az egész kábelezést végigmérni de eddig amit mértem jó volt a jeladót mértem az adott jelet a gyujtástrafót mérni nem tudtam igy 2 kézzel ha polip lennék sikerülne ! Cdi kilöve még feszab lehet vagy má nemis tudom
azabaj hogy nincs plusz ijenojan elektronikám hogy kitalálgassam mi a baj! Lehet egyszerüen letestel de hol? Én arra gondoltam hogy naz aksi kinyirja a cdit mert ugye nem ebbe való egy szünetmentes táp aksija van bent 12v 7A nemlehetséges?