Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Elsősorban gyertya csere, ha még nem történt volna ilyen, mert az tud turpisságokat okozni, na meg ha kint a gyertya akkor nézd meg a szikrát miet ad, meg a gyertyán van e vmi szutyok, netán olaj, én szoptam sokat az egyik tzr-emmel főtengő szimering eleresztette az olajat és nehezn, tolásra indult, de ha beindult ugye elégette a cuccot, akkor már jó volt na persze egy darabig..
Na persze ez is csak egy tipp, de érdemes ránézni, akkor azt mondod hogy elvileg cdi, gyujtótrafó, meg gyujt alaplap okés, na most ha ad szikrát akkor marad a benya, esetleg nem kap eleget vagy túl sokat arra is érdemes ránézni.
Majd irdd meg mire jutottál, mert ha szikra van, benya van akkor annak menni kell elvileg!
Helló!

Érdeklödnék keresgéltem a forumon de semmi ötlet ezért feltenném a nagy kérdést!

a képen látható motorral lenne gondom konkrétan nem indul el nincs szikra önindítü pörgrt a gazdája aztmondta hogy cdi-t cserélt ami tuti mert megvan a másik is de mindkettövel ugyanaz a probléma gyujtotekercs lecserélve de azis jó volt mert még mindig ugyanaz ! Mikor elhoztam tolásra indult 1,2 óra az ut haza utána tolásra indult mentemvele pár kört a városba aztán haz, reggel felpattantam az uccán lementem vele aztán enyi azóta nemindul és elég nehéz dög hogy állandóan tologassam az aksi pörgeti az önindítót a gazda szerint elindult néha arról is viszont 12v 7,4 A-es aksi van benne! Lécci segítsetek nekem mert itt a szezon vége és nemis motoroztam még ! Köszi elöre is aki megoldja a problémámat annak felajánlok egy használt de jó cdi-t vagy gyujtótrafót!
Boríték :)
Szia, oksi, majd boritékban adom fel ugy kb oan ezer forint környéke az utánvétes posta, vagy ha gondolod utalhatsz is és akkor oan 4-5száz a posta, majd irj hogy legyen;)
Jó :)
Helló
J lesz csak valami borítékba küld hogy a pota ne legyen drága címem tudo köszi
Jujj bocsi, hogy neked nem irtam vissza csak valahogy kiment a fejemből:$
hát ha nem jársz erre és senkid sem jár erre akkor max postán tudom elküldeni, van az a indexem amit mondtam meg van még egy aminek nincs búrája, oda adom azt is
Szia, én olyan 2ezerért szoktam adni kompletten bovdennel együtt, nem tudom mennyire felel meg neked;)
Üdv:Márk
sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hogy a 94-98-as 125ös TZR ekbe milyen blokkokat raktak bele? milyen fajtát? lehet alkatrészt kapni? Jappán vagy Olasz blokkosok?
Helló
Szivató kart mennyiért adnál hiányzik a gombja nekem a 250 -ről?
Szia!
spirálom már nincsen, de a km kihajtás amire te gondolsz az van nekem, 2ezerért adom ha megfelel, működik!;) A képen rajta van nézd meg;)
Sziasztok
Nincs valakinek véletlenül egy eladó fordulatszámmérő spirálja és egy nemtudom minek hívják ami az eslő keréken van ami megforgatja a kilométer óra spirált? Megköszönném :)
Helló!

A tied ráadásul 250-es, amibe 2x akkora kakaó van ,mint az enyémben volt, na ott még neccesebb a nagyobb gumi. Nem azért mert nem viszi a gép , csak nem lehet bármilyen gumit, bármilyen felnire rakni, ezzel gondolom nem mondtam újat. Én fosnék ,hogy egy gyorsabb kanyarban a gumi leugrik a felniről és jól összetöröm magam és a gépet. Nem törvényszerű ,hogy le kell ugrania róla, mert az rs 125 fórumon is volt több ,aki 160-as gumával ment és nem fordult le a felniről. Sztem jobb költeni egy kicsit a gumira és nem kell miatt sokat költeni a motorra és a felépülésre, mert az ördög nem alszik , mint tudjuk!

És miért is jobb a 160-as guma egy 125-re?( csak visszafogja, mert nem hinném ,hogy túl sok előnnyel járna, mondjuk szépnek szép )

Persze mindenki azt csinál ,amit akar!
Széles utat és gumifát!
Gyárilag az enyémen is 140-es volt de neccesen a 160-as is jó!Pedig nekem a kipufogók közre fogják a kereket!
Az én volt motoromhoz tuti 140-es gumi volt a gyári , de olvastam annó egy tzr fórumon ,hogy 150-es még mehet, az is volt fent. Viszont nagyobbat nem tennék fel, nem véletlenül adta meg a gyár az adatokat.

http://www.motorcyclespecs.co.... ----- ilyen volt az enyém!
A km órám ugyan az mint a 125-ösé.180-ig mér de a mutatóm már túlment,igaz nem mertem sokszor elpróbálni!
A fogyasztást saccra ill. van benne vagy nem van benne.Nem számolgattam eddig nem mentem hosszú távon.Ahogy kezdett össze állni a gép ugy fogyott el a szabadidöm.De remélem az augusztus jobb lesz!
130/70 r17
micsoda?
Oks köszi, most 160, 120 as van rajta, de veszek 150, 110 est, nagyon visszafogja, meg amúgy is szar gumit vettem sajnos, túl kemény és már túl sok szeg van benne :D
140-es!
Annyit egy km alatt megeszik
az már komoly kis gép menyit megy? menyit eszik? 10l/100?
Köszi de nem kérem!1990-es a gép(tzr 250 3ma) nem illik rá a led.Csak a gyári indexek érdekelnek.Amúgy a ledes indexeket szettem le elöször!
Mekkora a gyári hátsó gumi mérete a tzr 125r 4dl nek?