Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hozzá adod a postát, már is majdnem 40 ezer, használva nem volt, eredeti csomagolásában van a műhelyben... Miért érné egyből a felét -.-" Veszel egy gsxrt 3 millióért kihozod a szalonból és ha elakarnád adni már is másfél milláért tudnád csak? .... No comment, amúgy meg nem akarok veszekedni hagyjuk.
én ha valamit el akarok adni és érdekel valakit és nem jelentkezik érte egyértelmüen azt veszem le hogy nem kell neki ilyen az üzlet ég eladhattad volna ha eális áron árulnád
bocs de veszel valamit a boltba kijösz a bóltból azonnal a felét éi a dolog nagyon drágán árulod igy a nyakadon marad 38 ért vetted 30e ét adod ez nem igy mükszik 20 ba tuti eltudod adni nekem nincs szükségem rá eladtam a TZR em endúózgatok má kinőtem a 125 kat ból
Akkor mondom azt,hogy hitegettél, összekevertelek a másikkal, naponta mondogattad,hogy megveszed no mind1, de illet volna mondani,hogy már nem alkalmas a vétel köszönöm szépen.
nana én korrekt voltam szoltam most nincs kess ha lesz megveszem ez nem igéret tud mit beszélsz mielött megszólalsz mondtad is rendben ha érdekel szoljak de félárba se kéne már
Hello

Te is igérgetted,hogy megveszed a kipufogót,te is átbasztál...
hello van pár megmaadtt alkatészem TZR 125ös TZR 125 4HE=4DL hez
egy olaj szivattyúm tökéletes pár müanyag fogaskerekem tömitések vizszivattyú fedelem olaj betöltő csavarom viz szivattyú rotorom irj megegyezünk
No mi az, nem kell még sem a kipufogó? Te is csak hitegettél?!
Hello
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/179744
/Yamaha_TZR_125_%C3%9Aj_Gianelli_Kipufog%C3%B3.html
Nem kell új kipufogó rá?
hali van eg y frissen furt hengerem 67 esméret ujj dugoval gyürüvel csapszegel power nélkül 2RH sürgösen olcson eladó
A négy vezetékes fehér csatlakozóban kettő vezeték a DC motor lábai, a másik kettő táp és föld a pozíció-visszacsatoló potméterhez, ami feszültségosztónak van bekötve. Az ötödik külön vezetéken megy vissza a leosztott analóg feszültség, ami a szelep pozíciójával arányos.

De nem a vezérlő égett meg? A szervó rész lehet, hogy jó, illetve azt azért ki lehet próbálni, meg meg lehet mérni.
Pest megyében van még valahol tzr es?:D
4JB=4FL.
Még mindig meg van..
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/179744
/Yamaha_TZR_125_%C3%9Aj_Gianelli_Kipufog%C3%B3.html
neked dt-d van vagy mien moci?
4jb a motorom .nekem meg három vezeték megy bele.fehér barna fekete.
hello, most nem fogok tudni csinálni róla, de ha a motorod ilyen akkor tuti jó bele egyébként meg 2 szál megy a csatiba.
látszólag ilyen,de nem látom a csatijában a csatlakozásokat.tudnál róla képet csinálni , hogy csatlakozik bele az elektronikába a fehér csatiban hány szál vezeték van?
hello itt a kép a mociról meg itt a kép a power motorról is
dobjál már egy képet nekem cosmo .légyszíves a masináról.
szia, nem akarlak az enyémre rábeszélni, de a javitáshoz és sok jót nem fűzök, én 6ért adom, sztem aránylag elfogadható ár.
Egy tipp használd a válasz erre gombot mert igy nem tudom h irtál e nekem
megvan a baki a szervomotorral.szétszedtem és az alaplap megvan égve egy ponton valami ic.körül.ha nem sikerülne megjavitani akkor segítséget kerek majd szervomotorral kapcsolatban.akinek van jelentkezzen.cosmo neked van e ha van mennyibe adod?
Hy, ja végülis igen de külföldről kevésbé, van itthon is, ha élelmes az ember talál.
Te bontott alkatrészekkel foglalkozol? Külföldről hozol be motorokat szétbontod majd eladod darabonként?
Nem muszáj válaszolni, csak úgy kiváncsiságból kérdeztem.