hello, szerintem le kellene tesztelni hogy a motor működik e, ha az okés akkor a cdi nem adja a jelet neki.
Ha esetleg kell valami nekem van most bontva 4DL.es tzr, nem tudom neked milyen van.
Üdv:Márk
jár a motor rendesen meg húz is de a power szelep meg sem mozdul,levettem a fedelet és semmi meg se mozdul pedig húzogattam rendesen a gázt. aki tud segítsen .pls köszi mindenkinek előre is.
Nekem inkább csapágyhangnak tűnik. Mondjuk,főtengelyen az is új mind. Ha már TZR fórumban vagyunk,nekem pont ennek a dugóját adták hozzá. Ugyanazok a paraméterek,csak a csapszeg van lejjebb 2mm-el.ehhez gyártottak egy + hengertalpat,így szépen működött. Aztán jöttek a gondok. Mikor először nyitott a power,egyik dugónak letört egy rész a tetejéből. Csere... 800 km után bebuktam ugyanezt még egyszer. Akkor már azt hittem,felrobbanok. Végül is kiderült a problem,garanciában kaptam az összes cuccot,de akkor már végét járta a nyár. Dugóban szélesebben voltak a stiftek,és beleértek vmelyik nyílás szélébe. Míg finoman jártam vele,semmi gond. Mikor járatás vége felé elkezdtem volna kicsit szoktatni ahhoz,amire kitalálták,akkor meg behalt. Több,mint bosszantó.
Én ebben a tkrben nem bízok.
Nekem ez több lenne. Enyémhez nem láttam ilyen olcsón cuccokat, meg most az egyszer tényleg meg akarom adni neki ami jár. Így meg aztán a főtengelyfelújítás 60, dugózás 50-60, és már megvan a 120, pedig még csapágyak szimmeringek is vannak a blokkban, meg olaj meg még a motor egyéb részei, átírás, műszaki, stb stb...
És bőven megugrotta a 200at... (egyik henger perselyes, de a benne lévő persely sérült, tudom mondtad a wösner perselyt olcsón, de mivel zörög a motorod, nekem gyanússá vált, mert nekem 30at mondtak a perselyezésre. )
Rá se b@ssz! Én 110 rongyot nyomtam bele idén a piros mociba,és nem tudtam egy jót motorozni vele. Megyen,de néha jön valami nem épp megnyugtató hang a belsejéből,úgyhogy szedhetem szét csutkára. Pedig mindent megkapott,de ez néha nem elég.
Ha esetleg kell valami nekem van most bontva 4DL.es tzr, nem tudom neked milyen van.
Üdv:Márk
mert vagy a cdi elektronika vagy a power motor a hunyó szerintem
Kitartást és széles utat!
Nekem ez több lenne. Enyémhez nem láttam ilyen olcsón cuccokat, meg most az egyszer tényleg meg akarom adni neki ami jár. Így meg aztán a főtengelyfelújítás 60, dugózás 50-60, és már megvan a 120, pedig még csapágyak szimmeringek is vannak a blokkban, meg olaj meg még a motor egyéb részei, átírás, műszaki, stb stb...
És bőven megugrotta a 200at... (egyik henger perselyes, de a benne lévő persely sérült, tudom mondtad a wösner perselyt olcsón, de mivel zörög a motorod, nekem gyanússá vált, mert nekem 30at mondtak a perselyezésre. )
Pedig akkor már tavaszra járt volna(festést nem kapott volna)
választ köszi előre is : )