Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valakit nem érdkle a motorom cserébe tzr-re vagy megvételre?
aprilia sr 125 2000 kiadásu előző tulaj felujitotta én most vettem bele görgőket!
110 a vége
3,4l/100km
szép motor! csak nekem nem jött be a robog stilus amugy nem adnám oda semi pénzért!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
élyel nappal hivhatok telon!
én ezt most akarom beüzletelni!
amikor meglátam a hirdetést egyböl szemet szurt a kirakat
heló
nekem van 4 db ledes index-em ha kel! 10 e a 4 db+2e a relé
de ha jol üzletelsz a relét ajándékba adom!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Van valakinek adattáblája eladó, felesleges?! Sürgős lenne, ha lehet kitöltetlen! Vagy nem tudjátok hol lehet venni?
OK. Használd egészséggel az alkatrészeket
Rendes vagy!Köszi!
Hogy intézzem a sört neked?Nem járok mostanában Miskolc felé!sajna! barcika-eger között szerettem kanyarogni
Tudom:D bennem is megfordult egy ilyen gondolat:D
Ja nekem van egy db indexem nem sérült csak az a baj h fehér búrás és az izzó benne a szines:S ha esetleg érdekel egy sörért a tiéd;)
Lehet nálam nem stimmel valami!Kicsit olyan mintha ravatalon lenne.
:D nem tudom de ha ez egy vendéglátó egység akkor szivesen elsörözgetnék ott előtte:D
Motort még nem láttam ilyen célra használva.Föleg ha mellette még müködö képes is akkor mit keres a kirakatban?
Ezt Sasoljátok! :D :D
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tzr-4830731
okés!
már ide is ért 10-11 óra között!
Ha találnál valahol 4dl-es indexeket (elsöt),az továbra is érdekel!
kösz mindent!
Helló! Ma (kedden) adtam fel a csomagot !
Na,amikor irtál az nekem tegnap, ma meg kedd van!Csak kérdezem,hogy mire gondoltál?
Helló! Holnap adom fel!
Köszi én csak 250 -be utazom ott viszont mindbe :)
Ja még egy kérdés, téged vagy valakit nem érdekel tzr hátsóvilla?
van 2 nekem, egyikhez van himba meg kp rugó is, 5ért egyben vihető vagy külön 2ezer a villa 3 a rugó, csak már itt rugdosom 2 éve, kajak a méhbe fogom vinni mert a kutyának nem kell:(
megjött a zsé nekem is, énis mégegyszer köszöntem!;)
Amugy örülök hogy jó kezekbe került az idom, mert legalább nem valami tizenéves hülyegyerek fogja széttörni;)
Mikorra várjam?Nagyon hónap vége van!
Igen és köszi :)
Szia, ne haragudj olyan helyen voltam ahol nem lehetett telót használni, zsír?, minden okés?
Köszi megkaptam
Sziasztok!

kérdésem lenne, hogy szerintetek mi okozza a digitális km-óra jeladók meghibásodását?
Milyen alkartész idézi elő? Minek a hibályából keletkezik nagyobb áram a jeladóban ami tönkreteszi azt?
Szia, beszéltem már vele, én nem leszek itthon pont csüt-ön, de cimbi oda adja, már megkapta cimbi nevét, címét, számát;)
Helló

Csütörtökön megy a haver sofőrje add neki oda légyszi ,és a töröttet is :)
Köszi