Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

heló most veted a mocit?
valaki nem tudja mennyi olaj kell a teleszkóp szárakba az alany yamaha tzr 125 4FL :D
Aki tud valami információval szolgál kérem segítsen.Előre is köszi.
hát akkor keresgélhetsz még egy darabig, mert használtan ami jó neked szerintem nem igen van:S
Csak sötétített kell, újat meg nem veszek mert annyit nem adok érte...
átlátszó,karcmentes van:P
am meg:
http://www.szatuna.hu/
én is tőlük vettem régen, fasza volt.
Sötétített karcmentes kell.
szeva van plexim, ha érdekel.
Srácok!
Az indexrelé látható a képen? :D
újonnan/használtan mennyiért osztogatják?
mennyit adsz érte külön?De igazándiból együtt szeretném eladni a fejidommal.
Plexit nem adod el külön?!
nem érdekel valakit egy yamaha tzr 4dl fejidom lámpával együtt?
Most nincs rá keret, tárgyfelvétel stb...=/
Nem érdekel a vadi új kipufogóm? 30ért adom , a bolti ára 37ezer... Én úgy hallottam,hogy a japán tzr eknél sokat visszafolyt a gyári kidurrantó.
hello eladó lett szeetett mocim apróbb esztétikai hibákkal Japán blokkos TZR em 90.000 gabiiie@freemail.hu
hello eladó lett szeetett mocim apróbb esztétikai hibákkal Japán blokkos TZR em 90.000 gabiiie@freemail.hu
Szia,

NGK oldalán nézd meg, van részletes adatlap. Már nem tudom mi az...

Nekem BR8ES van benne, már elég régi, de nem találok csak BR9ES-t, amivel kétszer is megállt hideg indulás után nem sokkal, és indíthatatlan volt.
Szóval van egy sok éves 8ES benne, amivel megbízhatóan megy...

Elsőre szerintem cserélj csak gyújtókábelt a trafón, pipástul. A szigetelése megtöredezik évtizedek alatt, és letestelhet stb.
Köszi Géza!
Eddig úgy néz ki, hogy elég volt a bovdenen lazítani. Amennyire ebben a takony időben ki tudtam próbálni. A gyújtást meg megnézetem egy szerelővel. Am neked milyen gyertya van a gépben?
Nekem NGK B9ES, de elvileg BR9Es kell, az az R valami zavarszűrő ahogy olvastam, nah az mire szolgál?
Rendben!
Ma lekopasztottam egy picit a masinát.
Első fázisban lesz olaj, szűrők, első-hátsó lánckerék, lánc, gyertya csere lesz :)
Ha lesz rá érdeklődés, majd publikálom a mozzanatokat :D
Castrol Power 1 Racing, Motul 710 2T, ez a kettő biztos jó tapasztalat /ezek nincsennek aranyarban még :d / !
De gondolom minden jobb minőségű full szintetikus olaj megfelel neki.
Valaki vegye már meg... zzz
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/179744/Y
amaha_TZR_125_%C3%9Aj_Gianelli_Kipufog%C3%B3.html
repsol sintetico vagy a másik, ha egy picit olcsóbb kell vagy castrol power 1
Angolt találtam én is, de abban bíztam, hátha vkinél lapul egy magyar.. :) Holnap kb kifogy belőle az ,ami még benne volt, és utána visszaállítom a külön olajzást. Holnap tüzetes átnézés lesz az esti órákban, hogy mit is kellene csereberélni:) Te melyik olajat ajánlod?
Köszi! ;)
Itt a picike :D Tavaszra megszépül, remélem
Kormoltatás feljegyezve ;D
Helló!
Magyar nyelvű szervizkönyvet nem hiszem, hogy fogsz találni . Angol az van! Sztem nem hátrány a külön olajzás 1. nem kell olajos flakonnal járkálni a kútra :) 2. sokkal tovább kijössz egy liter olajból/ami nem hátrány, ha minőséget használsz/ nekem elég kb 2500-2600 km-re.