Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá
na figyeljacsak !
azt a csávót nem ajánlotam 1 az!
a másik meg az hogy én azt a csávót nem is ismertem csak te miatad a internett bujtam 2 napig hpgy találjak olyn köcsög alkatrészt!
én azt a csávót nem is ismertem!
a motorom nem szar!
már tökéletes!
az hogy jobb ajánlatot kaptál az okés !de nekem az basza a csőröm de kurvára hogy anyit sem montál amikor szereztetm az akatrészt hogy köszi!
a csávóval meg te beszéltél hogy viszaveszi vagy nem!
és enyi !
mostantol ne szoljunk szerintem 1 szót se egymástol mert jobb lesz ez igy neked is meg nekem is elég ügyem van már igy is balhé miat!nehogy azt hid hogy megijetem!
üdv.zsolti
Ennyi.
Szevasz Czeglédi Zsoltika. Tibi vagyok, emlékszel? Tudod a "csengeri hülyegyerek" akit "úgy elvernél hogy összehugyozná magát"
Először is egy rohadt taknyos kis pöcs, egy "szarok a világba" típusú beképzelt kis fasz vagy még ahhoz hogy felfogd a nagyok dolgát. Nekem volt egy eladó motorom amiért te számomra nem tettsző ajánlatot tettél. Ennyi történt semmi más. Belementem volna amúgy de jött a tiednél jobb ajánlat, és NEHOGYMÁR A SAJÁT PÉNZEM ELLENSÉGE LEGYEK, mert Zsoltika a hulladékára még rákért volna 80ezret. Hallottam egysmást konkrétan a motorodról, nem dícsérik nagyon, sőőőt! Az alkatrészes meg akit ajánlottál azt se tudta hogy mit küld, mert véletlen se azt küldte amit telefonba mondott, de mindegy. Szóval miattad 16 ropim úszott!-ez tényleg nagy segítség volt tőled. A beszólásodra most be kellett volna szarnom öccse? Elsö dolgom lesz ha visszakapom a jogsim hogy rászánok egy tank benzint arra hogy meglátogassalak, és letekerjem a füled kisapám! Mert te gyursz néha teszed itt a nagyot öccse? Tudjad már hanyas a kabát, mert kinyujtalak mint a román pulóvert! Szóval én nem basztatlak innentől, de ha továbbra is ilyeneket írsz, vagy hasonló lejáró szöveget hallok vissza, akkor a fentiekben leírtakat biztosra veheted mert megteszem! További szép napot, estét. Üdv: Tibi
mivan basz a nehéség?
hüjegyerek
Takarodj ki az országból te rohadt bevándorló vagy tanulj meg helyesen írni!
csak kiváncsi avygok nekem ne parsztkogyál te hüjegyerek
azért mert kiváncsi lenék ara a motora mert én azt ugy volt hogy bizniszelem a gyrekel!
csak kibaszott velem!
én azt ugy elverném hogy öszehugyozná magát ha a közelbe lene!
én intéztem az alaktrészt meg mindent neki és ere az utolsó pilanatba benyögi
hogy mégse érdekli az üzlet
ehhez neked mi a rák közöd van... Senki sem kérdezte ,hogy honnan van a motorod...
van oszt kész túl kiváncsi vagy
heló akor üzletelted?
vagy már régóta megvan?
nem vettem senkitől
heló!
most veted a motort 1 csengeri hüjegyerektöl?

nak volt a fejidomja eladó!
üdv:zsolti
Yamaha tzr 125 4dl fejidom plexivel lámpával eladó.ha valakit érdekel írjon egyet a válasz gombra.:)
oké, publikálom majd mennyire volt ganyés :D
köszi!
Szedd le az alját (négy csavar), tele lesz szutyokkal, időnként megtelik. (Főleg ha üresre kifogy egyszer a tankod, vagy felborul a motor.)

Szóval szerintem nem kell feltétlen full kibelezni.
Ha bármi hazavágja, elmész az öreg Táborihoz és tesz bele egy másik hüvelyt. 100ezret az élebe nem költenék motorra emiatt...
De abban igazad van, hogy nem minden arany, ami fénylik.
Ha dugattyú szett akkor csak is Prox vagy Vertex... Ilyennel nem szabad spórolni mert haza vágja a kínai szar a hengeredet és 100ezer lazán lefog gurulni..
köszi a választ és a linket, ha hazaérek átolvasom! :)
Ma vettem bele új gyertyát
A karburátorommal van vmi gebasz, eddig folyatott, nem zárt le az úszó. Mondták, h kocogtassam meg kívülről finoman, mert az úszóm akadhatott fent. A módszer orvosolta a problémát, nem folyatott, működött rendesen.
Most meg nem akar indulni, szívatóval nagy nehezen elindul, x+4. rúgásra felpörög 4ezerig, majd egyszer csak leáll, mintha elfogyott volna a nafta. Nagyon beérett a karbi szétszedése ?:S

Üdv;
Ádám
Messziről szarul néz ki, hogy füles zéger-gyűrűt adnak egy 10ezer feletti fordulatszámú motorhoz! (A fül berezonál, letörik, és tönkremegy a henger is. Régen levágták/letörték a fület...)
Azért van a dugón a kis kivágás a csapszegnél, hogy egy fül nélküli gyűrűt ki lehessen szedni belőle. Szóval bóvlinak tűnik.
Én is vettem hasonlót, TKRJ néven futott, japán dugó. Nem jártam vele rosszul, most is az van benne, de némi körültekintést igényel a szerelése, hogy ne okozzon gondot később.

Itt írtam róla bővebben:
http://www.sportmotor.hu/motor...

Üdv.: Géza
Srácok! ennyit megér? :-d
http://viewitem.eim.ebay.hu/ne...
Eladnám 28-as karbim és tzr rezómat,gyári karbon végdobbal.
Már ja, de csak újak vannak.. De mind1, nem olyan fontos...Nem fogok annyit fizetni, kell másra is a pénz..
ebayen nézted már? ott leht hogy találsz olcsóbbat
azért kérdeztem mert cserélni akartam az enyémet 1 yamaha tzr 125 4 fe-re
téged nem érdekel csere?
Nem, már régi játékos a motor.Miért?