Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Kawa asszem repülő alkatrészeket is gyártott vagy gyárt, pontosan nem tudom.
Nem vagyok biztos benne teljesen, de szerintem ez TZR 125 ösbe való.
Ha így lenne és vkinek felkelti a véleményét írjon nyugodtan e-mailt.
Jah és bocsi ha hülyeség és nem TZR-be való.

davidabig@gmail.com
Ywatában van a Yamaha gyár ! az t tudom h a honda kezdte kizárólag mocikkal a dolgot
a Yamaha hangszergyár
a kawa hajógyár a suzuki meg szövőszék gyár volt
Helló itt vannak a képek!

Az olaj tartály a fülnél csak félig volt elrepedve, de igényesen meg van ragasztva.
Sajna az indexre rá lett pakolva régebben és ripityára törött. :(
A konzol nincs eltörve, csak ahogy elhajlott a festék lepattogzott róla.
Tényleg szarakodik!Léci ide tedd a képeket ez legalább biztos!Köszönöm!
Ha amugy is kilöknéd én fizetem a postát.Ha van még valamid 3ma-hoz az is érdekelne!
Szia!
Rendben, nekem is jobb ugy mintha postázgatni kéne, de ha nem jön össze a dolog akkor elküldhetem postán is törékenyként, mailt olvasom;)
Ja ha kell oda adom vele ezt a töröttet hátha tudsz vele kezdnei valamit, ha nem kell dobom ki, nem őrizgetem
Szeva
ok a héten valahogy küldök érte egy kocsit vedd úgy ,hogy megvettem :) majd a mailod olvasd el cím tel stb miatt :)
itt vannak a képek;)
Ez valóban így van :)
Hmm hmm.

Motorkerékpár gyár egy van Japánban, és az a Honda,a többi csak mellékesen gyárt motorokat.
A Yamaha zongoragyár, a Kawa bányagépgyár, a Sutyuki kisautógyár.

Szóval a motor, az Honda.
a hátsó központi rugó az tényleg hamar feladja a harcot de utánna már kihívás a motorozás
nekem is dobál
Szia!
nem az újba 4DL van, de az egyik mocin amit bontottam az egyik oldalidom 3ma volt a másik 4dl, de csak akkor vettem észre mikor megnéztem mi van beleírva, de lefotózom neked és este feltöltöm ide
Az újba is bele van írva 3ma?
Hát tudom:S megértelek, anno az én tzrem se ment el annyiért de hát a yamahában arany árban van minden, mondjuk nem tudom mikor volt ez, a dobozból itélve nem ma... de hát akkor is rengeteg
Szia!
nem tudom hogy 3MA-ban hány féle van, vagy mint van, de azt tudom hogy van itthon nekem egy törött 3MA-s és az ien 4DL-en volt, onnan tudom h 3MA mert abba bele van irva.
232? A motorom nem ment el ennyiért.
Szerintem ez nem olyan mint a 3ma ennek utána kell nézni !
Szeva
Akkor valahogy már csak el kéne jutnom érte majd jelentkezem
küldj egy tel számot a mailcímemre köszi
Szia!
Ide rakom fel mert az emailem vacakol:S
Amugy most hoztam el, huhh hallod ámulok bámulok, gyári doboza... motoron egyszer nem volt az tuti...
És a plusz poén h valamikor volt oan lökött valaki hogy a yamahából megrendelte mert a dobozán rajta az ára potom 232ropi
Ha most lenne egy tzr-em tuti nem adnám el, nagyon szép
HY! megpróbáltam még 1 szer és azt írta ki hogy rossz az e-mail címed ha lehet adj meg újat.
Helló

Ide küld a képeket :jakabracing@gmail.com
köszi
Szia ha érdekel akkor képeket mindenhonnan, minden irányból tudok csinálni róla és felrakom ide, de Gödöllő felé nem hiszem hogy egyhamar járok:S
Helló
Ha véletlenül erre jársz Gödöllő felé ránéznék a 2 oldalidomra lehet érdekel :)