heló
köszi a segidtéget !
azért montam hogy ha jol tudom!
még anyira nem vagyok bene a tzr-be!
aki ért hozá az vegyen fel msn-re!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
szia nekem van kicsit sérült 5000 ért de ez nem félkör hanem trapéz lámpás de ha neked félkör 8mosolygo tzr van és olasz a rucija akkor az svájci ott meg olyan mocik vannak mint ha nem is e világba lennének
van hozzá lámpám is +5000 ért az hibátlan
ha érdekel hivj 30 512 9874
szia azt már rég eladtam 200 ért friss muszakival névre irva vitték mint sas a nyulat ! frankó állapotban volt
de ha alkatrész kel abban tudok segíteni
sziasztok a segitségeteket szeretném kérni!
nem nagyon vagyok még járatos a tzr világába!
azt szeretném megkérdezni hogy mi a két motor között a külömbség mármint a vllokjába dinamikuságba meg ijan a külső nem érdekel!
előre is köszi!
ha valaki nagyon érti a tzr-eket akor az vegyen föl msn-re!
szia, rendben, persze, lehet utalással, még annyit elfelejtettem irni, hogy, a kábel végén a csatlakozók nincsenek sajnos,direktbe van kötve a kábelezésbe,így vettem én is , ha igy megfelel, dobom a számlaszámom, amugy ajánlott leveélként kb 650ér elmegy,kb sulyra ebbe a kategóriába esik.
Üdv:Márk
Szia, igen, van még ilyenem, mellékelek képet róla, hogy ilyen e a tiéd.
Én egyben szeretném eladni igy ahogy a képen van, mert tudod utána nekem bajos eladni a kapcsolót külön, egyben 3ért adom, ha megfelel.
Üdv:Márk
Régidobozos TZR-eken a gázkarnál van egy műanyagcső a gumimarkolat alatt, ami a bowdent húzza. Az nekem össze volt törve, és vagy 3 éve kipótoltam egy pezsgőtablettás dobozzal, meg némi szénszál-epoxi kompozittal. Egész mostanáig bírta, azt most eltört.
Ha esetleg van ilyened érdekel, mert nincs kedvem megint gyantaragacsolni...
köszi a segidtéget !
azért montam hogy ha jol tudom!
még anyira nem vagyok bene a tzr-be!
aki ért hozá az vegyen fel msn-re!
előre is köszi!