Szia nincs, sajna, ez az egy volt amit Tominak előre megigértem, őt se akartam átverni
De esküszöm szerzek spirált meg vagy 3 benzincsapot hogy mindenki ki legyen elégítve!
Sziasztok!
Én is ilyen csapot kerestem a múltkor, de nekem elég lenne csak a műanyag fogantyúja... Elég s.o.s. lenne, mivel a gép eladó, ezt a kis sz@rt meg eltörtem...
Sziasztok!
Ezzel lehet valamit kezdeni? Szivárog a víz rajta. Azt olvastam hogy sok helyen vállalnak repedt henger hegesztést.
Élőre is köszönöm . Feri
De vigyázz! Ha bentvan az ujjad rá ne tedd gyujtásra, még véletlen sem, mert azon minutumban lemetszi az ujjad és bentmarad az égéstérben. És onnan ha kiakarod szedni akkor le kell venni a hengerfejet. :S
Ha leszeded az puffogót, akkor gyujtás ráadás után helyes beállítás esetén az első képet kell látnod. Ha az ujjadat betolod a nyílás tetején akkor végig sík felületet kell tapintanod. Ekkor van nyitva a szelep.
Sztem akkor túl sokat tekertél ki az 1esen, és keveset be a 2esen. Ezért nem mozgott sokat, és feszül a bowden. Szóval először lazítasz a 2esen és aztán feszítesz az 1esen.
Az is lehet, hogy fordítva van a szeleped, bár sztem akkor felül se menne.
De esküszöm szerzek spirált meg vagy 3 benzincsapot hogy mindenki ki legyen elégítve!