Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,a pontos méretet megnézem hogy 100/90e, de nem hinném hogy nagyobb lenne, ez 2rh-s tzr-ból való, 18as a kerék, gumi tényleg jó rajta,lehet képen nem látszik annyira. Bocsi a képért csak régen, még Májusban csináltam.
Helló!
Jah hátsó, 100/90 r18-as. Képet tudsz küldeni róla ide vagy mail-ban
vamosferenc@hotmail.com
Szia!
Köszi nem kell.
szia, hátsó,kerékre kéne gumi?
hátra van a te tzr-edre egy 18"os szinte új gumi, alig futott 100km-t kb, 5ér oda adom.
Üdv:Márk
Hello
Lehet,hogy már kérdeztem, de nem emlékszem, de bocsi ha már kérdeztem
Van egy új gianelli kipufogóm pont a te tzr-ed tipusához van, postával együtt odaadom 30ba! újjonnan postával 40ezer!
Olcsón, olyan ami még megfelel műszakin.
Azért köszi szépen!

100/90 r18 gumi esetleg valakinek?
Szia,nincs már sajnos,plexit fejidommal eladtam, a benzincsap meg nem volt százas, le volt törve a feje:S
Szia Cosmo !
Nincs véletlenül benzincsapod és plexid 90 es rh tzr re?
Yamaha XT125 elsőfék komplettan 10 ezer ft
Hello!
Akit érdekel van eladó jó állapotú első és hátsó gumim,Pirelli Dragon gumik,elől 110/70es hátul 140/70-es,5ezer/db áron vihető,postázni is tudom!
sziasztok valaki nem tudja hogy meniybe lehet szerezni 1 tzr-2es blkot ami jo is!
a pair se hátrány!
Hello
Nem érdekel új kipufogó?
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Sziasztok !
Valakinek nincs esetleg egy benzincsapja 90-93-as tzr-hez.?
Egy képet és egy árat dobhatna. Köszi !
sziasztok el szeretném adni a motoromat vagy esetleg csere érdekel!inkább sportra! de mindet meghalgatok!
a motorol anyit kel tudni hogy most lett vvége a bejáratásnak!
zsir uj dugó gyürü az öszes csapágy ki let cserélve 100 km-es a csapágyak a hajtókar is 100 km-es!
160-as polini henger van rajta!6 sebeséges váltó vizhütés! pöc röf akár mikor!
ha nem hiszi akár szét is lehet szedni!de még lehet hogy megvan a bizonyxlat is a felujitásrol!ere nem kel költeni semit! müszakis !11kw-os papir!elérhetőségeim!
tel:0630-731-6232
msn:czegledi_zsolt@freemai
l.hu
hivj bátran minden megoldás érdekel! de előnybe van a yamaha tzr 125-r !(papiros 11 kw)
egyéb mociknál csere ár 300.000 ft
vagy megbeszééljük!

olyat énse tudok adni
de,egy csatlakozó 3 szög alakú
de ez ennyire hiány cikk?
ebay-en se találtam ...
mutass képet h milyen csatis kell, emrt van 2 féle, de ha az a 3szög alaku csatis kelene nah az sajna nincs, de 4dl-eshez meg vmeik méásikhoz tutira van!
cdi-je nincs senkinek eladó?

1990-92 közötti lenne jó nekem

Na mind1 , már tudom a választ!
srácok
Régebben 150es gumiról 160as ra váltottam és csökkent a motor teljesítménye! Lehetséges,hogy ennyire visszafogja a motort a gumi? Eddig 7ezres fordulaton vitt 102km/h t kb , most meg 8000en viszi azt!
bridgestone bt57r van rajta!
sziasztok valakit nem érdekel 1 dellorto 34-es karbi?
a karbinak nincs semi baja!
csak nekem felslegesé vált!
esetleg aprilia alkatrészek cserébe is érdekelnek! ár 13.000 ft msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Toltam fel galériát!
Csere nem érdekel. Üdv.