szia,a pontos méretet megnézem hogy 100/90e, de nem hinném hogy nagyobb lenne, ez 2rh-s tzr-ból való, 18as a kerék, gumi tényleg jó rajta,lehet képen nem látszik annyira. Bocsi a képért csak régen, még Májusban csináltam.
Hello
Lehet,hogy már kérdeztem, de nem emlékszem, de bocsi ha már kérdeztem
Van egy új gianelli kipufogóm pont a te tzr-ed tipusához van, postával együtt odaadom 30ba! újjonnan postával 40ezer!
Hello!
Akit érdekel van eladó jó állapotú első és hátsó gumim,Pirelli Dragon gumik,elől 110/70es hátul 140/70-es,5ezer/db áron vihető,postázni is tudom!
sziasztok el szeretném adni a motoromat vagy esetleg csere érdekel!inkább sportra! de mindet meghalgatok!
a motorol anyit kel tudni hogy most lett vvége a bejáratásnak!
zsir uj dugó gyürü az öszes csapágy ki let cserélve 100 km-es a csapágyak a hajtókar is 100 km-es!
160-as polini henger van rajta!6 sebeséges váltó vizhütés! pöc röf akár mikor!
ha nem hiszi akár szét is lehet szedni!de még lehet hogy megvan a bizonyxlat is a felujitásrol!ere nem kel költeni semit! müszakis !11kw-os papir!elérhetőségeim!
tel:0630-731-6232
msn:czegledi_zsolt@freemai
l.hu
hivj bátran minden megoldás érdekel! de előnybe van a yamaha tzr 125-r !(papiros 11 kw)
egyéb mociknál csere ár 300.000 ft
vagy megbeszééljük!
mutass képet h milyen csatis kell, emrt van 2 féle, de ha az a 3szög alaku csatis kelene nah az sajna nincs, de 4dl-eshez meg vmeik méásikhoz tutira van!
srácok
Régebben 150es gumiról 160as ra váltottam és csökkent a motor teljesítménye! Lehetséges,hogy ennyire visszafogja a motort a gumi? Eddig 7ezres fordulaton vitt 102km/h t kb , most meg 8000en viszi azt!
bridgestone bt57r van rajta!
sziasztok valakit nem érdekel 1 dellorto 34-es karbi?
a karbinak nincs semi baja!
csak nekem felslegesé vált!
esetleg aprilia alkatrészek cserébe is érdekelnek! ár 13.000 ft msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Jah hátsó, 100/90 r18-as. Képet tudsz küldeni róla ide vagy mail-ban
vamosferenc@hotmail.com
Köszi nem kell.
hátra van a te tzr-edre egy 18"os szinte új gumi, alig futott 100km-t kb, 5ér oda adom.
Üdv:Márk
Lehet,hogy már kérdeztem, de nem emlékszem, de bocsi ha már kérdeztem
Van egy új gianelli kipufogóm pont a te tzr-ed tipusához van, postával együtt odaadom 30ba! újjonnan postával 40ezer!
100/90 r18 gumi esetleg valakinek?
Nincs véletlenül benzincsapod és plexid 90 es rh tzr re?
Akit érdekel van eladó jó állapotú első és hátsó gumim,Pirelli Dragon gumik,elől 110/70es hátul 140/70-es,5ezer/db áron vihető,postázni is tudom!
a pair se hátrány!
Nem érdekel új kipufogó?
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Valakinek nincs esetleg egy benzincsapja 90-93-as tzr-hez.?
Egy képet és egy árat dobhatna. Köszi !
a motorol anyit kel tudni hogy most lett vvége a bejáratásnak!
zsir uj dugó gyürü az öszes csapágy ki let cserélve 100 km-es a csapágyak a hajtókar is 100 km-es!
160-as polini henger van rajta!6 sebeséges váltó vizhütés! pöc röf akár mikor!
ha nem hiszi akár szét is lehet szedni!de még lehet hogy megvan a bizonyxlat is a felujitásrol!ere nem kel költeni semit! müszakis !11kw-os papir!elérhetőségeim!
tel:0630-731-6232
msn:czegledi_zsolt@freemai
l.hu
hivj bátran minden megoldás érdekel! de előnybe van a yamaha tzr 125-r !(papiros 11 kw)
egyéb mociknál csere ár 300.000 ft
vagy megbeszééljük!
de ez ennyire hiány cikk?
ebay-en se találtam ...
1990-92 közötti lenne jó nekem
Régebben 150es gumiról 160as ra váltottam és csökkent a motor teljesítménye! Lehetséges,hogy ennyire visszafogja a motort a gumi? Eddig 7ezres fordulaton vitt 102km/h t kb , most meg 8000en viszi azt!
bridgestone bt57r van rajta!
a karbinak nincs semi baja!
csak nekem felslegesé vált!
esetleg aprilia alkatrészek cserébe is érdekelnek! ár 13.000 ft msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Japán tzr re való.