Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ird meg az emailomra:czegledizsolt@fremail.hu
ki vagy amug?
már bocsi hogy megkérdem!
heló
miröl beszélsz?
m?
mien tolókocsi
köszönöm szépen a segítséged!
aki nem értené mért sértegetem a tagot annak csak annyit üzenek hogy ne üzleteljen vele!
szevasz czege! te még élsz? egy tolókocsisnak minek 125-ös tzr? remélem emlékszel rám!
sziasztok!
azt akarom megkérdezni tőletek hogy nem e cserélné el velem valaki a tzr 125-r jét?
aprilia af1 futura sport spro limitedem van!
megtecetek a tzr-ek rz az okla a cserének!
a motor adatai!:160-as polini henger van rajta!
bejáratós uj bene a dugó gyürgy csapágyank simeringek!
dellorto 34-es karbi van rajta! 2011 müszaki!
minden jo rajta!
elérhetőségeim:
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemai
l.hu
hivj vagy irj bátran! akár mikor!
Szeva, msn-en irtam neked róla, meg ott majd még tudunk dumálni!
Hátha most ebbe tudok segíteni
bocs elfelejtettem kiírni az msn címem! geryhund@citromail.hu
Heló! új vagyok a tzr topic-ban!(mert tdr-em van!) azért tértem át hozzátok - a kanyarvadászokhoz - mert úgy hozta a sors hogy tudnék venni egy 125-ös tzr-t! ha elmegyek motornézőbe mikre kell odafigyelni? mik a tzr "betegségek"? előre is köszönöm a segítséget! ha valaki esetleg nagyon bőszavú lenne megköszönném ha felvenne msn-re és osztaná meg velem tudását! erről a motorrol lenne szó: http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Üdv.: Molnár Gergő
Eladtam a motorkát gyerekek! Köszi szépen mindenkinek a segítséget, amit kaptam tőletek az elmúlt 2 év során! Jön a 600as osztály, és sajnos úgy néz ki a hangvilláknál nem tudok maradni anyagi okokból kifolyólag.

Széles utat, gumifákat!
Sajnos nem jó De azért kösz szépen!
Nekem alapjáraton eszik annyit
ne cibáljátok anyira gázt és egyből nem eszik annyit
jóóóóóóóóóó de oda 1 milliárt kevéssss
Hát majd amikor megnyerem a lottón a főnyereményt akkor visszatérhetünk a témára
de nekem asszem rg 125-ös tankom van, és arra a te csapod nemjó:) amit mellékeltem képet az lenne jó, de még ottis kérnék 2 furattávot
Ment az íííííímél
Áki tudod, neked van jóárastott fullszint olajam.
közösben nemveszünk egy benzinkutat, meg avgy 2 hektó olajat?
Hát jó, de nem vágom neked miért nem jó az én csapom azon is annyi állás van, stb, meg nem nagyobb, neked meg ugy se tzr-re kell:D
szia! nekem van egy hasonló tekerentyűm ami neked lehet h jó
Sztem az túlzás h jó de nekem is meg eszik annyit
Isten lennél cosmo ha szereznél csapot Nekem most egy 1-az egybe rendszer van, tegnap cak 5 km-ert toltam a motor a 30 fokban egy tartalék állás jóljön az embernek:P

Amugy szerintetek kb 40-50km-eren 4-5 lietres fogyasztás, szinte mindig power fölött kicsit nemsok? vagy jó?
Az jó lenne am kielégülnék