sziasztok!
azt akarom megkérdezni tőletek hogy nem e cserélné el velem valaki a tzr 125-r jét?
aprilia af1 futura sport spro limitedem van!
megtecetek a tzr-ek rz az okla a cserének!
a motor adatai!:160-as polini henger van rajta!
bejáratós uj bene a dugó gyürgy csapágyank simeringek!
dellorto 34-es karbi van rajta! 2011 müszaki!
minden jo rajta!
elérhetőségeim:
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemai
l.hu
hivj vagy irj bátran! akár mikor!
Heló! új vagyok a tzr topic-ban!(mert tdr-em van!) azért tértem át hozzátok - a kanyarvadászokhoz - mert úgy hozta a sors hogy tudnék venni egy 125-ös tzr-t! ha elmegyek motornézőbe mikre kell odafigyelni? mik a tzr "betegségek"? előre is köszönöm a segítséget! ha valaki esetleg nagyon bőszavú lenne megköszönném ha felvenne msn-re és osztaná meg velem tudását! erről a motorrol lenne szó: http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Üdv.: Molnár Gergő
Eladtam a motorkát gyerekek! Köszi szépen mindenkinek a segítséget, amit kaptam tőletek az elmúlt 2 év során! Jön a 600as osztály, és sajnos úgy néz ki a hangvilláknál nem tudok maradni anyagi okokból kifolyólag.
Isten lennél cosmo ha szereznél csapot Nekem most egy 1-az egybe rendszer van, tegnap cak 5 km-ert toltam a motor a 30 fokban egy tartalék állás jóljön az embernek:P
Amugy szerintetek kb 40-50km-eren 4-5 lietres fogyasztás, szinte mindig power fölött kicsit nemsok? vagy jó?
már bocsi hogy megkérdem!
miröl beszélsz?
m?
mien tolókocsi
azt akarom megkérdezni tőletek hogy nem e cserélné el velem valaki a tzr 125-r jét?
aprilia af1 futura sport spro limitedem van!
megtecetek a tzr-ek rz az okla a cserének!
a motor adatai!:160-as polini henger van rajta!
bejáratós uj bene a dugó gyürgy csapágyank simeringek!
dellorto 34-es karbi van rajta! 2011 müszaki!
minden jo rajta!
elérhetőségeim:
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemai
l.hu
hivj vagy irj bátran! akár mikor!
Hátha most ebbe tudok segíteni
Üdv.: Molnár Gergő
Széles utat, gumifákat!
Amugy szerintetek kb 40-50km-eren 4-5 lietres fogyasztás, szinte mindig power fölött kicsit nemsok? vagy jó?