Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, nekem vannak olyan fogaskerekek amik oda kellenek,odaadom 2ér ha érdekel.
Hello 4500 az alja attól olcsóbban nem adom,bocsi.
Bontóban is minimum 6-7ezer.
Üdv:Márk
Sziasztok most lettem egy TZR tulajdonos most volta bejártató kör nagyon meg vagyok elégedve vele.
A kérdéseid nagy részére a válasz:
Macskaszemes Nsr-rel van összehasonlítási alapom, az alapján ez a motor egy álom.Utazója 18/47-el 120km/h, és még nem bújsz be az idom mögé.Nsr-hez képest alul is nyomatékos, simán el lehet vele menni akár kétszeméllyel is, úgy,hogy nem pörgeted 6ezer fölé.Fogyasztást most néztem 160km/6l. Futóműve egyszerűen fasza, stabil nem pumpál, nem bólint,( pedig 90kg vagyok)ebbe a vázba ezzel a futóművel a yamaha adott ki supermono-t is(szr660). Nsr-nél 65 kg voltam, az felütött, himbálózott össze-vissza. Alkatrész van bontva, újonnan is. A blokk nagy része megegyezik a Dt 125R-el , abból meg annyi van mint a szemét. Tele van minőségi cuccokkal brembo, paioli, dell'orto, lafranconi. Szerelés során egyszer kell normélisan összerakni,aztán kivisz a világból. Kormány csapkodós, épp ma raktam fel a kormánylengéscsillapítót. Szerintem vagy veszel egy nagyon szart, aztán megcsinálod megadnak, vagy veszel egy faszán megcsináltat, és majd apránként esetleg a kisebb dolgokat magadhoz formálod mint én.
Sziasztok! Van itt valaki, aki már szedett szét 2rh tzr tanksapkát? Mert az enyém zárrésze szorult egy kicsit, szétszedtem és nem igazán sikerül összerakni...
Előre is köszi!
Hello! Azt a hátsó tárcsát adod3500-be?!
Üdv mindenkinek
valaki tudna segíteni nekem olyan problémám van hogy vettem ill cseréltem robogómat tzr125-re és az önindító nem teker semmit magyarul a lenkerék és a gyujtás mögöt nincs semmi jól tudomott kell lenni fogaskeréknek amit megtudjon hajtani az önindító? és haigen hol tudnám beszerezni és mennyiért? előre is köszi a válaszokat
nem gáz adom tovább és ennyi.Előfordul.Nem számoltam egy-két apróságal.És nem gányolnám.Szép állapotban van,megéri inkább tovább adni és egy alkalmasabbat keresni.
nem lett jó sehogy se?
Sajnálom
Eladó yamaha tzr125r ,4dl 1993-as komplet kuplung szép állapotban.
8,000ft
Sziasztok! Van egy MTX 125 R2-ről bontott Keihin karbim. Eladó 16000ft-ért, ha valakit érdekel írjon! bzoltan94@indamail.hu

Most még ebből a motorból szinte minden megvan.
Szia nekem van jó állapotú, nincs válla, 5ér adom!
Cosmonak sztem van, keresd meg itt a fórumban
de ha nincs neki írj és intézek neked
Jó estét uraim! Keresek tzr 125 /4dl/-hez hátsó féktárcsát! köszi!
Király, holnap hívlak is, ha el nem felejtem, mert közben költözöm is.
Igy van nekem van 2rh kuplungom
kompletten
30 512 9874
Sziasztok!
Sokban különbözik a tzr125 és a tzr 125r?
Ha igen miben?
Köszi a segítséget, asszem hagyom most ezt a kuplung ragadás dolgot, majd csak lesz egy ugyanilyen TZR. Bontják ezeket gyakran sajnos/szerencsére.
Ebben biztos voltam, csak egy oda vissza postát megspóroltunk egy kis utánaszaglászással.
szia,látom, igen az enyém 5 csavaros, de rg500-nak talán van még ilyen 2rh kuplungja.
Itt az ő hirdetése:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Üdv.Márk
mennyéelinnen! (kepesmotor.hu)
Cosmo, frankón visszaveszi ha tré van! Jó gyerek! Megbízhatsz benne.
sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy nem e cserélne velem valaki az apriliámat yamaha tzr 125-r re?
aprilia 11 kw-os felujitott 1200 km -ert ment a felujitásóta!
zsir uj dugó gyürü felujitot főtengely zsir uj főtengely csapágy meg az öszes csapágy!
cserébe olyan tzr érdekel ami papiros!
11kw-os
müszakis!
persze értékegysztetéses csere!

msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
No, kiderítve, hogy mi passzol és mi nem. Lamellákat több helyen árulnak úgy, hogy 87...98-as éphez, azok egyeznek is.

Viszont a többi (meg a külső malom, ami nekem törött) nem valószínű, mert az új TZR-nek 5db leszorítórugója van, a réginek csak 4.

http://www.sportmotor.hu/motor...

Azért köszi, ha valamire szükség van, még kérdezek.
Hello!
Rendben van nézd meg, amugy meg ha nem jó vagyok oan jószívű és visszaveszem, Manának is visszavettem a deklit, mondjuk ott én is pöcs voltam mert nem néztem meg rendesen.
A számlaszámot mindjárt dobom.