Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még lendkerekem is van ha érdkel..Üdv
szia ! Gyujtás alaplapot tudok neked egyett adni, motorról vettem le mert azthittem hogy roszz, és vettem másikat, közben kiderült hogy elől nemvolt összedugva nekem 2 db csatlakozó és azért nemvolt gyujtásom akkor a ledkerékre való szabadonfutóm is van és sztem fohaskerékek is. Ha érdekell akkor irj az alaplap 10 ezer ft-énis ennyiért vettem anno másikat, a szabadonfutót még nemtudom de ha kell mondok rá egy árat :)

Üdv
Szia,igen, csinálok közeli képeket is neked, este felrakom vagy holnap legkésőbb.
Az oldalidom nincs törve vagy javitva, egyedül az egyik csavar felfogatásnál egy kb 1cm-es kis repedés van,majd a képen csinálok közelit. ez 8ezer, a műszerfal szintén 8ezer, a tank nem sérült,tanksapka nélkül 5ezer. Az idomokra ráfér egy festés a karcok miatt, a farokidomból van 2 is, de ennek a felfogatási pontjai több helyen töröttek, ezt ezért 3ér adom ha esetleg érdekelne.
Üdv:Márk
Az elektronikus fojtást már kikötötted?
Szia Márk,

az önindító érdekel, a lendkerék meg úgy néz ki menthető de a műszerfalról, bal oldalidomomról, tankról és a farokidomról képeket, főként olyanokat, ahol az esetleges repedések, sérülések valamint rögzítési pontok látszódnak, tudnál e küldeni nekem. Árat is kérnék szépen hozzá mert sajna nem én vagyok az MNB ezért meg kell gondolnom mire költök.

Köszi

Peti
szia!
Szerencséd van, van pár cuccom hozzá még,
Van önindító motorom:7ezer
és lendkerék:5ezer.
Sajnos alaplapot,és a lendkerékhez tartozó fogaskerék részt ami a hátulján van pont a napokban adtam el, de ezek még vannak.
Illetve van műszerfalam,bal oldalidomom,tankom,farokidomom..
Üdv.Márk
Sziasztok,

vettem egy úgynevezett ipari hulladékot, forgalmi szerint 1994-es, de a műanyagokban '92-es jelölésű TZR 125, alvázkódja BL*4DL, motorkódja 4DL bár a hengeren 3MB00 49cm3 jelölés található. Szeretném felújítani és emiatt alkatrészeket keresnék hozzá. Az elsődleges szempont most az, hogy belehessen indítani. Ehhez a következő alkatrészekre lenne szükségem, mert sajnos ami benne van, illetve már csak volt, macskát hajigálni jó.

- önindító kompletten vagy minimum forgórész, kefetartó kefékkel
- szabadonfutó egység (alaplap ami 3 csavarral a blokkra van rögzítve, tűgörgős kosár, fogaskerék, szabadonfutó ház ami a lendítőkerékre van három csavarral rögzítve + három görgő)
- lendítőkerék mágnessel
- gyújtás alaplap kompletten

Biztos lesz még sokminden, például kuplungkar, műszeregység, olajtartály, idomok, de most ezek az alkatrészek lennének a fontosak.

Kérném válaszoljatok, lehetőleg ár meghatározással, ha van közületek valakinek hozzá alkatrésze.

Köszönöm

Peti
Köszönöm, hogy válaszoltál.
elkelt a moci
Szia,

Érdeklődnék, hogy még mindig eladó e a motor, mert az apróhirdetések között még szombaton ugyan fenn volt a hirdetés, de vasárnapra lekerült. Valamint ha igen, akkor fel tudnád e esetleg hozni Budapestre.

Köszönöm válaszod.
heló
rdekelne 1 aprilia af1?
óóó de kár :( még akár 10est is adtam volna érte :( no mind1, azért köszi!
Sajnálom, amugy 6ér adtam el, és a mocin volt:D szal nem tom honnan került rá én már igy vettem,bocsi
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, pedig már akartalak holnap hívni ,hogy tuti megvettem volna, ha szabad megkérdeznem mennyiért adtad el? És honnan szerezted ?:P
szia igen az, de már lecsaptak rá korábban,bocs.
Majd jövő héten telefonálok, mert nem vagyok otthon és a kártyámon nincs pénz... illetve akkor dől el tutira hogy kell e!
Hali

itt ami van,4. képen olyanra vadászok,ha van valakinek,légyszives jelentkezzen,tuti vevő lennék rá!
Jól látom,hogy az egy kormány lengéscsillapító az első képen?
Hello mindenkinek!
Még mindig vannak tzr 125 2rh és 4DL bontott alkatrészek, motorikus alkatrészek is vannak, akit valami érdekel az írjon és megbeszéljük!
Srácok! A 4fl kuplung lamellái ugyanakkorák mint a 4dl é? Fontos lenne :S
Mert szeretnék újjat venni de mint mindig sosem írják ki a webshopban,hogy pontosan melyik verzióhoz való csak évjáratot... ha valaki tudna segíteni ez ügyben légyszives segítsen, isi-cross@hotmail.com msn-em ...
szia nekem is van tárcsám menyit adsz érte?
hivj fel és megbeszéljuk 30 512 9874
Hali!

Az első féktárcsa lehet érdekel ha még megvan, mennyi lenne az ára?
szia
22 az ára
de ha csak a hengert veszed meg akor neked még kell hozzá venned tömitést is az kb 2500 ft nekem meg nincs leszedve a fej rola tehát a tömités is jó! igy 500 ft pluszért csak rá kell raknod a hengert dugoval és kész
azaz 22 henger 25 kompletten ( kulön nem tudok mit kezdeni a hengerfejel)
1980 a posta
30 512 9874
rg500 ami adatlapodon van rh-hoz henger hengerfej nélkül az mibe kerül? kösz !
eladó 2rh-s cdi
vagy cserélném gyujtás alaplapra