hali mindenki
nyár közepén vettem tzremet és azt kell mondjam nagyon meg vagyok elégedve vele.
egy kérdés: fordulatszámmérő nem megy. hol lehet hiba? órában v máshol is?
Hello, rendben, bár elvileg bele kellene hogy menjen mert nekem is ilyen mocin volt, bár neked lehet valamivel másabb kialakitása van,na mind1 majd eldől.
HElló!
Nem tom, hogy belefér-e nagyobb gumi mert csak pár mm van így is a láncvédő és a gumi között. Megnézek még előtte egy helyen ha nem lesz akkor majd jelentkezek.
szia,
bocsi, csak idáig nem voltam otthon, most tudtam megnézni a gumit,Dunlop gumi,18as, de a pontos méretet sehol nem találom rajta, nem értem miért,minden gumin fel van tüntetve de ezen nincs!
De mellékelek képeket róla,csináltam a futófelületről is.
Figyu, 25 ezerért sem kell a kipufogó? :\ Nagyon kellene a pénz , újjonnan 40ezer postával, én odaadnám 25ért.... Ha nem hiszed,hogy a 2rh verzióra való akkor tudok bizonyítékot rá...
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a 2rh tzr nek mennyit kéne enni 100on vegyes használat mellett max 80al használva, bejáratósan?
Alap mikuni karbi van rajta. 4 feletti 5 alatti fogyasztás elfogadható?
Köszi: Feri
Tzr 125 4dl-eshez van hűtőd eladó? meg jobb oldali lábtartó, a v alaku részre gondolok, amibe a felhajló lábtartó megy bele?(ezt csavarozzuk fel 2 csavarral vázra)ha vannak ezek akkor lécci írj egy árat:)
sziasztok a segitségeteket akrom kérni!
moist jöne üzletbe 1 yamaha tzr 125r csak az a gond hogy nem indul!
azt mongya a gyerek hogy a pipakábelen van jo szikra!
amikor felteszi a pipakábelt meg a gyertyát akor meg nincs!
mi lehet ez?
a pipa meg a gyertya vagy a trafó szar?
Szia!
Aham arra gondoltam raér nem sürgős.
Nem tudom hogy milyen lenne, elől Pirelli MT 75 90/80 r17 van.
Mind1 küld el milyen fajta az és majd meglatom.
Üdv.:Feri
nyár közepén vettem tzremet és azt kell mondjam nagyon meg vagyok elégedve vele.
egy kérdés: fordulatszámmérő nem megy. hol lehet hiba? órában v máshol is?
10W 40es Castrol olaj mehet a váltóba ?
Vannak még 4DL és 2RH/RJ Bontott alkatrészek,ha valakinek kell valami írjon vagy hívjon!
Köszi nem kell :!
Nem tom, hogy belefér-e nagyobb gumi mert csak pár mm van így is a láncvédő és a gumi között. Megnézek még előtte egy helyen ha nem lesz akkor majd jelentkezek.
ezt nem vágtam,most már tudom,kössz még1x
Hiányos, vagy törött trapézlámpás TZR-t keresek,street fighter épités céljábol.köszönöm.
bocsi, csak idáig nem voltam otthon, most tudtam megnézni a gumit,Dunlop gumi,18as, de a pontos méretet sehol nem találom rajta, nem értem miért,minden gumin fel van tüntetve de ezen nincs!
De mellékelek képeket róla,csináltam a futófelületről is.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a 2rh tzr nek mennyit kéne enni 100on vegyes használat mellett max 80al használva, bejáratósan?
Alap mikuni karbi van rajta. 4 feletti 5 alatti fogyasztás elfogadható?
Köszi: Feri
Tzr 125 4dl-eshez van hűtőd eladó? meg jobb oldali lábtartó, a v alaku részre gondolok, amibe a felhajló lábtartó megy bele?(ezt csavarozzuk fel 2 csavarral vázra)ha vannak ezek akkor lécci írj egy árat:)
Üdv
Új gyerta, meg ki kell dobni a pipát kábelestül, mert nem kerül semmibe, és idővel elöregszik a szigetelése, főleg ilyen párás időben tud letestelni.
moist jöne üzletbe 1 yamaha tzr 125r csak az a gond hogy nem indul!
azt mongya a gyerek hogy a pipakábelen van jo szikra!
amikor felteszi a pipakábelt meg a gyertyát akor meg nincs!
mi lehet ez?
a pipa meg a gyertya vagy a trafó szar?
Aham arra gondoltam raér nem sürgős.
Nem tudom hogy milyen lenne, elől Pirelli MT 75 90/80 r17 van.
Mind1 küld el milyen fajta az és majd meglatom.
Üdv.:Feri