Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uhh ez azé kemény!
Most teszteltem le, hogy legalább nyit-e, és egy valag vízkő oldódott ki belőle, mire végzek, pont jön egy email a drága márkaszerviztől, hogy az alkatrész új, csak a gyári csomagolása kopott el az évek során. Ennyire hülyének néznek egy embert?

A q. édes anyját adja el újnak...
szia,
oan 2ezer környékén adom, azt amit tudom h jó, de amikor oan jön hozzám ami szét van bombázva, akkor a hengerfejjel együtt adom el, mert nem tom h jó e. de ez az ár tényleg húzós...
Szevasz,

Csak érdeklődöm, hogy egy bontott termosztátot mennyiért adnál/mennyire tartasz?

Egy debreceni Yamaha márkakereskedés oldalán fent volt egy termosztát (DT125, de ugyanaz), 13900 helyett 5590 Ft.
Gondoltam valaki biztos rendelte, aztán rájuk rohadt, és "leákcijózták". Megrendeltem, tegnap megjött, és látá két szemem, hogy ez az alkatrész b..zdmeg bontott!

A zacskóban még egy cetli is, amire 13900 van írva. Ki gondolt 14 rugóért eladni egy bontott termosztátot? Annyit már az újért sem adna magyar ember.

Ennyi pénzért postával együtt rendelhettem volna külföldről vagy bárhonnét egy gyári újat.
pl.: http://cgi.ebay.co.uk/Yamaha-T... (Ehhez még adnak két O-gyűrűt is)

Üdv.: Géza
heló engem érdekel alkatrész!
vegyél fel msn-re!:czegledi_zsolt@freemail.hu

előre is köszi%!
Hali fiuk!
TZR 125 4DL és 2rh/2rj alkatrészek még mindig vannak,
van komplett 4dl blokkom is,power motor, fékrendszer, oldalidom, bontott blokk cuccok stb nagyon sok minden van, mind2 tipushoz
Hali!

Már sikerült szerezned lámpát a típushoz? Ha nem, nekem van hozzá, tökéletes állapotban. 12.000 HUF
hello szükségem lenne jappán TZR re egy pár visszapilantóra valaki?
Bocsesz már nem aktuális a dolog! De azért köszi!
hello van egy fasza TZR em eladó ha édekel Japán olasz az szebb de szarabb tapasztalatból mondom 90e ért odaadom a géposztályom ha édekel
Köszi a segitséget!
amugy nem üzleteltem még l csak most akarom!
nem tuc nekem fejidomot rá?
vagy nem érdekel a motorom?
Azt már emgoldotk valami kábel probéma volt meg még ezt a motort most akarom cserélni!
heló én az apriliámat cserélem az egyikre4!
amejk elsőnek van a képen ara a tipusra!
vegy nem érdekel a mocim?
eladó amugy!
11 kw-os müszakis so rajtA MINDEN 160-AS POLINI!
FULRA FWEL LET UJITVA AMUGY!
MSN:CZEGLEDI_ZSOLT@FREEMAIL.HU
Komplettt, működőképes blokk 45ért eladó, vagy igény esetén bontva is.
szia
nyugi jó gépet vettél ez tutira jobb sztem mint egy olasz szerintem szebb is nekem a 250 es 3xv m pont ugyen ilyen volt még z idomok is cserélhetöek egymás közt
hello9 én olcson eladom kiköltözés miadtt a TZR em et eredeti japán géposztály 125 ös póweres 90e de csere is érdekel mit adsz érte?
Na igen, már azóta megfejtettük :P
igen ez természetes!
myomás aladtt nincsen szikád vagy tyergya csere vagy trafód gázz:))
szia van a rágebbi timus 89es az még eedeti jappán szethajthatatlan a fiatalabbak má olasz gyetmányok és egyet kettöt ledaráltam már csalódással mos jelenleg van egy yamaha TZR125 pówerszelepes appán géposztályom és olcson eladom ha érdekel kiköltözés miadtt
heló
bontotan nem lehet valahonan ?
estleg a jánoshalmai motorbontóba is lehet hogy van nem?
akor végülis ez a tzr jobb vagy a másik fajta a deltabox.os? (vázú)
szia ez nem olasz se nem svájci
ez full japán
ujat tudsz venni a majosházi motorbontóban meg veszel hozzá lámpát jó drágán !
a fejidom kb 20000 ujan +festés (üvegszállas )
nekem ere a mocira kéne!
akor nem tuc nekem olyan fejidomot?
amit te mutatsz az japó tzr
a svájcinak van olasz ruhája japán fejidommal