Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

heló
csere érdekelne ap aprilia af1 sport spró limitemre?
160-as pőolini 11kw-os papir 160-as poéini dellorto 32-es karbi!
az egész motor fulra fel van ujitva!
csapágyak hajtókar dugó gyürü szimeringek minden ami el tud romlani és kopni!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
képeket ott küldök! meg a többet tudok ott mondani ha kérdezel!
üvd:zsolti
tőle vettem meg már cdi-t,de nem jó az enyémhez,szálak/csatlakozók

annyiba maradtunk,hogy vagy visszaveszi,vagy néz ilyent ami kell,de nemnagyon talált azóta

ebay-en is kerestem,de hiába
Eladó!link
hello
Kérdezd cosmo-t hátha van neki, vagy nézzzél Ebay en , ott is találni fogsz tuti!
Sok sikert a találáshoz!
valaki segítsen már...
vettem bontottan elektronikát,a lényeg hogy a cdi adta meg magát

csak ilyen cdi jó hozzá,vettem egyet de más a csatlakozó/szálak száma

http://ilovemotor.jp/shop/g/gK...

3PA-s cdi kéne,december óta...
Szia,

Ez nem úgy néz ki, de hasonlít... 91-es a TZR-em. Tényleg jó nekem a gyári, ha kevés lenne a motor ereje, vennék egy nagyobb motort.

Üdv: Géza
Amúgy ha van egy lakatos ismerősöd simán áttudná alakítani a leömlőjét... Vagy valaki elvállalná ...Meg sztem egy kis teljesítmény növelést is csinál :)
Itt van egy link,hogy hogyan néz ki!
http://www.bbbikeshop.co.uk/ac...
Amúgy nem feltétlenűl lesz hangosabb a motornak a hangja, nekem pl az arrow rendszertől inkább mélyebb lett :)
Szia,

Szerintem az enyémre sem jó. 4DL meg 4FL a két újabb széria. Az egyik japán, a másik olasz.

Az enyém ugyan japán, de még a TZR125L széria, 2RJ vázszám (3PC3 altípus). Szerintem tök más a kipufogója. Másrészt nekem jó a gyári, szép hangja van, nem szeretem a hangos motorokat.

De azért köszi.

Hello
Most nézem,hogy neked a japán féle tzr ed van, nem érdekel egy vadi új Gianelli kipufogó? 30 ért odaadom (Újonnan 37ezer, számlával tudom igazolni,) Én akkor nem tudtam,hogy tzr ek között van különbség és nekem az olasz féle tzr van vagyis a 4dl és arra nem jó.... Eladó meg mondta,hogy ez a japánéra jó.... Ha érdekel írj...
Hali,

Yamaha harmatitól rendeltem pont ma egy hónapja.

"Tisztelt Szayer Géza!

Az Ön által kért alkatrész rendelhető.
Ezt személyesen üzletünkben előleg fizetésével tudja megtenni.
Az ára 6115;- Forint.

Üdvözlettel: Rideg Sándor"

Szevasztok...Nem tudna valaki segiteni nekem hogy honnan tudok vizpumpa szimeringet rendelni.
Srácok,nem lehet vhogy bukógombát csinálni TZR re? Mert azon gondolkozom, hogy fúrunk a vázba egy lyukat, és legyártatok hozzá egy egyedit... De nemtom még :S mert jó lenne ha lenne rajta!
Minden tippet meghallgatok!
Szia,adatlapon rajta van egyébként,de:06705261565, ja meg egy jótanács használd a válasz erre gombot mert most véletlenül láttam meg h irtál nekem
Hello cosmo mondasz nekem egy telefon elérhetőséget?
Álohá tzr tulajok!
Még mindig van eladó 4dl-es és 2rh/rj 125ös alkatrészek ha valakinek kell valami irjon és mondom hogy van e.
Széles utat mindenkinek!
Ha már szét van bontva nagyjából a motor akkor nézz rá a dugattyúra is, lehet aztán már az miatt sem forog annyira amennyire kellene...
Sziasztok szeretnék segítséget kérni!
Nemrég vásároltam egy 4 dl-t és olyan problémám volt vele hogy 9500-nál többet nem forgott power akadt szerencsére azt megcsináltuk, de még mindig volt vele probléma szétszedtem a karbit és valami uszo belevolt fabrikálva . Akinek van gyári úszója és nagyon jó állapotban lévő láncszettje az írjon! köszönöm
Új Gianelli kipufogó eladó...
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Bocsi, de tegnap vettem egy mocit így már tárgytalan a dolog! Azért köszi!
Dobj 1 e-mail címet.
tzr 125 89 ülésalatti idomok,bontott blokk,tzr,tdr 92 blokkház váltóval
deknikkel,hengerfejjel stb eladó
szacsomotor@freemail.hu
06302692998
Valaki nem tud eladó TZR125-öt? inkább a 4dl érdekelne jobban! Akinek van az írjon!
Hali

http://exabike.com/en/index.ph...

ilyen csatlakozós CDI-t keresek.
Ha van bárkinek eladó,jelezze!

Köszi
Nem tudjátok,hogy marbolo komplett idomszettet honnan lehetne beszerezni? Eddig csak egyedieket láttam de azok nem tetszettek....
Ja és persze vadi új kell!