Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztm meg akkor rosszul áll a hengerbe a szelek,fordits rajta.nyulj bele a kipuf-toroknál.vagy hogy írjam
Tekertem, de szinte semmit se mozdult, viszont a motor nyőgött
A 2es bowden feszítőjét tekerd beljebb, az 1esét pedig kijjebb. Egészen addig amíg a jelölések nem állnak egymáson. Ja és ne feszítsd túl a bowdent. Hallod a szervómotor hangján, hogyha erölködik.
Az lézethet hogy a bowdenokat fordítva kötöttem be, és nekem most minden forditva van? de akkor nemis kéne működnie, pedig most 7 ezertől megindul rendesen. hát én már nemértem
Powerszelep működés:
http://youtu.be/JfznN-t3wwY
megnéztem az enyémen, amikor ráadom a gyujtást lemegy a próba, de utána a 2 jelölés egymástól nagyon messze van:S

hát nemtudom, azt a tárcsát forditva nemtudtam felrakni, az lehet h az a tárcsa amibe a bowdenokat akasztom egy dt-ről származik,és annak másabb a jelölése vagy valami? mert az enyém törött volt és szereztem helyette másikat
köszönöm szépen:)
Szia!

Így kell működnie: http://www.youtube.com/watch?v...

Tehát mikor ráadod a gyújtást, zár, aztán nyit és nyitott állapotban a jelölésnek egyeznie kell.
Helló!

valaki tudna nekem segíteni a power beállításánál? összelett rakva a motor,de ahoz még nemnyúltam, és sztem bekéne lőni,mert alul nagyon halott kb 7ezertől huz és 5.sebességig kipörgi a 11ezret 6.ban márcsak 10ezer kb, Ha lenne valakinek fényképe a bowden feszítők méretéről, h mennyire nyúlnak ki a házból az sokat segítene,2 db méret is elég:)mert akkor kb énis oda állitanám

köszi üdv
Nekem akad egy gépes:D
oké csak ritkán látlak msn-en
ahha kell az is msn?
rendi, jó van papi megkapod! féklámpakapcsoló is kell?
ezen még ott a km-ora spirál,küld csak el nekem
Srácok pár kép ha valakinek vmire szüksége lenne!
Adnál egy elérhetőséget ? msn re gondolok.. ha lehet! érdekelne sürgősen a géped.
Üdv mindenkinek. TZR tulaj szeretnék lenni. Eddig Hondás voltam /nsr/ de ki akarom próbálni a Yamahát is :) esetleg valakinek valami gépe elfekvőben ?
Hello mindenkinek!
Komplett 4DL-bontása megint
Jobb oldalidom,henger-dugó,és kipufogó,olajtartály kivételével minden van!
Tehát fejidom lámpák,indexek stb,bontott motorikus cuccok....
Akit érdekel vmi írjon vagy hívjon!
06705261565
Jah,szervízháttér kimaradt: lehet hozzá kapni mindent. A gyári cuccok elég költségesek. A legtöbb profi szerelő elboldogul vele,a lényeg,hogy már azért ismerje a kategóriát (és itt nem mz-kre gondolok),és igényes legyen.Ezutóbbit nehéz megtalálni... Van egyébként haynes manual is hozzá valamerre-abban szinte minden megvan.
Én a régi modellről tudok adni. 25-28le (forrása vállogatja),0-100 cirka 8sec, 145-165-ös végsebesség (állapotfüggő). Fogyasztás: cirka 3,5l/100km országúton,városban inkább 4,5. Persze pályán simán felmegy ez az érték 6l-re is . Remekül vezethető,könnyen döntető,és rendkívül eggyé lehet vele válni. Jah,és nem mellékes: iszonyat megbízható. Én 10e km-t tettem az enyémbe,télen-nyáron,hóban,esőben.És soha,semmikor sem hagyott ot...Pedig lassan 22 éves,és 72 ezer (!) km van benne.Persze: mostmár fel kellene újítani. Meg jó olajjal,és folyamatosan karbantartva volt használva.
Nem fogsz benne csalódni,ebben biztos lehetsz.
Helló!
Tzr-vásárlás elött állók,tudnátok mondani egy-pár infót a motorol?
Fogyasztás,Szervíz háttér?
2t nem szabályoz alapból am.
Üdv mindenki! Eladó lett szeretett Eelzim. Egyébként egy yamaha tzr 125-ösről van szó,1988,2rh. Szegény motorfelújításra szorul,de az ára is ennek megfelelő.
Itt egy link: http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Helló! Valakinek van 89-es tzr-hez benzincsapja? Elég lenne csak a műanyag "fogórész". Sikeresen letörtem...