Értem én csak az gyárilag domború(mart/öntött..)nem beütött(homorú )Na de mind1..Amugy nekem 1 rossz gyári hengeröl le volt vágva,és rávolt ragasztva a 49ccm..(mert akié előttem volt a motor,az csak kireszelte)
Szia, vmennyire ismerem a tagot, küldtem neki cuccot, az órája tán rs 125é, ien digitális, de ős is keres rá normálisat, kb 2-3 hete vette a mocit, és a hengerbe meg állítólag tényleg be van ütve, nem csak kireszelve meg oda nyomva vmi 49. Ami a sebességet illeti gondolom az óra csal, meg hát vmivel el kell adni:)
Reggelt.Gondolom az fel sem merült neki hogy csal az óra A 250 em akasztja az órát(180++km/h)ami 170km/h valós érték...(igaz lehetne áttétellel fokozni..de minek ..)
Sziasztok!
Van egy eladó alaplapom 89-90 környéki LC-hez(ha jól emlékszem) az utolsó öntöttfelnis RD-m volt ,jó lehet az első szériás TZR-ekre is. Ez a két jeladós változat tökéletesen működött ,csak letörtem róla a külső jeladót ,de ez már vissza van hegesztve.Adok hozzá egy trafót is. Az ára 5000 Ft.
sziasztok ingyen nyeremény
ha érdekel valakit a dolog irjon egy emailt erre küldhetitek yamaha450wrf@freemail.hu hogy melyik emailra küldejm a meghívót szerintem érdemes vele foglakozni semmit sem vesztetek vele olvasátok el amit linkeltem de elöbb le kel menteni ha nem hiszitek el olvasatok utánna
A Tzr 125-ön első illetve a hátsó gumiméretet valaki meg tudná mondani?
Előre is köszi.
Üdv: Imi.