Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
A Tzr 125-ön első illetve a hátsó gumiméretet valaki meg tudná mondani?
Előre is köszi.

Üdv: Imi.
Hejj papi, szóltál volna :S, az utóbbi időben megfordult nálam még pár tzr, am prób meg hiradástechinkai boltba én ott vettem régen.
első féklámpa kapcsolót honnan lehet szerezni?
Sziasztok! Bocsi előre is ha valakit zavarna amit ide irok : Eladó a motorom ha esetleg valakit érdekel irjon még1x bocsi:D
Sziasztok!
Jah nekem is 8 csak láttam és mondom felrakom, mert ilyet sem minden nap látni
én is értelek, végülis én nem láttam a csávóét:D, szal én se tom 100%ra, meg amugy is nekem8
Értem én csak az gyárilag domború(mart/öntött..)nem beütött(homorú )Na de mind1..Amugy nekem 1 rossz gyári hengeröl le volt vágva,és rávolt ragasztva a 49ccm..(mert akié előttem volt a motor,az csak kireszelte)
Szia, vmennyire ismerem a tagot, küldtem neki cuccot, az órája tán rs 125é, ien digitális, de ős is keres rá normálisat, kb 2-3 hete vette a mocit, és a hengerbe meg állítólag tényleg be van ütve, nem csak kireszelve meg oda nyomva vmi 49. Ami a sebességet illeti gondolom az óra csal, meg hát vmivel el kell adni:)
Sziasztok srácok! Egy kis reklám
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_
tzr_125-3665759
Reggelt.Gondolom az fel sem merült neki hogy csal az óra A 250 em akasztja az órát(180++km/h)ami 170km/h valós érték...(igaz lehetne áttétellel fokozni..de minek ..)
az enyém is ott körül megy lol
Ettől hogy ilyeneket ír jobban eladható lesz .
Igen 200
nekem a 250 esem akkor ha jól emléxem 340 et ment
Szi(sztok)"HENGERBE GYÁRILAG 49CC BEÚTVE" .igaz hogy nem beütve van gyárilag ..de ekkora erő mellet az már nemlényeg
Most látom milyen erős gép ez a TZR "némelyik"
http://kepesmotor.hu/yamaha-sp...
nah ehhez szóljatok hozzá
Sziasztok!
Van egy eladó alaplapom 89-90 környéki LC-hez(ha jól emlékszem) az utolsó öntöttfelnis RD-m volt ,jó lehet az első szériás TZR-ekre is. Ez a két jeladós változat tökéletesen működött ,csak letörtem róla a külső jeladót ,de ez már vissza van hegesztve.Adok hozzá egy trafót is. Az ára 5000 Ft.
szia nekem van 4dl eshez perselyes henger dugóval 25 ért adom
30 512 9874
Szia!

Írj egy email-t és szerintem tudok neked segíteni a dologban

email: akos.s70b@citromail.hu
Hello megtudnátok nekem mondani hogy tzr 125 re 92 -re holt tudnék jó állapotú hengert dugóval és hengerfejjel
előre is köszönöm
sziasztok ingyen nyeremény
ha érdekel valakit a dolog irjon egy emailt erre küldhetitek yamaha450wrf@freemail.hu hogy melyik emailra küldejm a meghívót szerintem érdemes vele foglakozni semmit sem vesztetek vele olvasátok el amit linkeltem de elöbb le kel menteni ha nem hiszitek el olvasatok utánna

http://data.hu/get/2258204/Hog...
Szia értem, nekem már csak egy van meg, a középső, abban új szivacs van, egy ezres kompletten ha kell.
Nem feltétlenül kell gyári, igazából csak már koszos, és cserélni szeretném egy újra.
Szeva ha gyári kell akkor nekem van,olcsón
Levegőszűrőt Ti milyet használtok, illetve hol lehet neten venni? Sehol nem találok...