Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kell!Majd felveszlek msnre a héten és egyeztetünk.
üdv
Hello, nekem van, 2 ezerér ha jó, üdv:Márk
Helóóó!Nekem kéne egy jobbos tükör a régi dobfékes típushoz Akad?
Üdv
V vagy soros
Naná! Esetleg kell valami?XD
Ja most lesz egy rg 250 gamma is
Csá beszereztél régebbi típusokat te is?
Hahó srácok, ha valakinek kell 2RH-s alkatrész az szóljon, bontok egyet, még mindene megvan, lehet a blokkot is megbontom, minden eladó!
Ez nem ambika(ami indiai és kb menzakanál anyagból van) ez tunitech vagy ilyesmi, ami egy fokkal jobb, d e csak egy fokkal.
Simsonba sem rakok ilyesmi hulladékokat.
Nem inkább egy sorjásan/penge élesen hagyott felömlő miatt kopogott a gyűrű, míg meg nem unta?
Köszönöm:)
Sajna ebbe belülről nincs beleírva semmi.
Amikor vettem a fúrós azt mondta hogy taiwani. Ez akkor nemlehet Ambika... vagy de?
Nézd meg a dugó belsejében, elvileg bele van öntve a márka is, meg például az is hogy "made in japan", bár ezt erről kétlem
Valaki megtudná mondani hogy ez milyen márkájú dugó?
400 km után megadta magát az alsó gyűrű.:D
A kipufogó nyíl--- mellett egy F betű van ha ez segít
repülök
Cosmo mikor leszel msn-en?
SZERINTEM AZ ÉN véleményem az
h a 4fl az ugyan az mint a 4dl paioli villával csak a japán tzr idomai vannak rajt de cosmo meg tudja mondani 100% ra
svájci belpiacos a 4 fl
A 4FL az belpiacos Japán ugye? Vagy melyik milyen valaki le tudná írni? Ha nem baj itt zavarok, nem akarok képgal. nyitni mert tudjátok mi probléma szokott adódni ebből
4FL-en azthiszem 28-as és talán Mikuni, a 4DL-en pedig 32-es Dell'Orto

hülyeséget nem akarok mondani, de én így emlékszem
Köszi a segítséget!
Még annyit hogy gyárilag mekkora és milyen karbi van rajta? Tudom van több fajta pl. 4dl meg sok csak ez jutott eszembe hirtelen, márka, mérete(mm)!
110/70-17 140/70-17 a gyári méret
Na most akkor mi is van?:)
A gyári méret akkor milyen? És mekkora megy fel rá? Mert 180/55-17-es gumi jó lenne ha felmenne, de megelégednék a 160-assal is
Tökéletes csak drágább:D:D:D
hátra 150 is tökéletes :)))
Köszi a választ!
EZ a hátsó volt az első nekem 110/70/17
130/70/17