Szia nekem van bontott motorikus cuccom ha újabbhoz kell 4DL-eshez, kipuffom is van ,de az kompletten illetve külön egy rezó.
Hát attól függ hogy mibe kerül neked a felújitás hogy mit cserélsz, csak dugó vagy fúrni is kell vagy a főtengőhöz is nyúlni, de dugó min egy 22 körül ha normálisat veszel fúrás attól függ..., főtengő felújitó szett meg oan 18-20 körül egy prox.
Sziasztok srác, nagyon régen jártam itt...
Eléggé elhanyagoltam a motort, és rászántam magam egy téli felújításra, ha az Isten is úgy akarja...
Kellene egy kis segítség, olyantól/októl akik benne vannak most a témában. Kicsi a kompresszióm, ráférne egy teljes motorfelújítás. És szeretnék egy szép dobot is rá, tud valaki valamit ajánlani?
Mit kóstálna egy ilyen mutatvány?
Köszönöm előre is srácok!
tzr 125 blokk(2RJ) eladó kompletten hengerrel a gyújtás nincs már meg
karbu is van csak a siber hiányzik belöle!
egyben 35000 ft ért adom
használható a hengerje is csak bele kell rakni a vázba
30 512 9874
bontom is csak úgy drágább
Yamaha TZR 125 !dl blokk eladó TDR DT ugyan az!
blokk egybe 50000+ komplett elektronika 10000 ft minden gyújtás ypvs kábelköteg kapcsolok minden ami van a motoron elektronika (lámpák nem)
van még hátsókerekem 10000ft
segédváz idomokkal ulésekkel 8000 ft
rezó 5000
30 512 9874
taller@citromail.hu
Hello 4DL-es cuccok eladóak!
futómű, tankok farokidomok,kapcsolók, rugós tag villa,lámpa, sok minden van, bontott motorblokk is!
Ha valakinek valami kell sikítson!
Hello!
Tudja valaki,hogy a power motorja járó motornál honnan kapja az energiát? Gyújtás ráadásra önteszt akksiról,de járó motornál is az akksiról kapja? Mert akkor nem eléggé erős akksinál, akár ezért is szaggathat 8000és 9000 között, gondolom.Tippek?
Hát nekem a 0-ról elkezdve, hogy nem volt meg az elsősegély így közel 90-be volt benne! most 100 fölött van sztm nem beszélve a b-s jogsiról nem tudom mit gondolnak mikor tavaly nyáron meg sírtak hogy kevés a tanuló hát akkor így?!
Polírozást korrekt vállalok, képek megtekinthetők adatlap/fotógalériák.
Ha valakit érdekel e-mailban vagy telefonon érdeklődjön.
Üdv.
Egy 100/80 as gumi befér e előre? Ami most van az 90/90es, de csak 100/80ast találtam újat. Le akarom cserélni a régit, mert már kopott, öreg.
Hát attól függ hogy mibe kerül neked a felújitás hogy mit cserélsz, csak dugó vagy fúrni is kell vagy a főtengőhöz is nyúlni, de dugó min egy 22 körül ha normálisat veszel fúrás attól függ..., főtengő felújitó szett meg oan 18-20 körül egy prox.
30 512 9874
az ára 30000ft
Eléggé elhanyagoltam a motort, és rászántam magam egy téli felújításra, ha az Isten is úgy akarja...
Kellene egy kis segítség, olyantól/októl akik benne vannak most a témában. Kicsi a kompresszióm, ráférne egy teljes motorfelújítás. És szeretnék egy szép dobot is rá, tud valaki valamit ajánlani?
Mit kóstálna egy ilyen mutatvány?
Köszönöm előre is srácok!
Tzr 125-be milyen gyertyát ajánlotok?:)
Köszönöm
Eladóvá vált a kis kincsem nagyobb motor vásárlása miatt.
Érdeklődni a rapes1(kukac)citromail.hu-n
karbu is van csak a siber hiányzik belöle!
egyben 35000 ft ért adom
használható a hengerje is csak bele kell rakni a vázba
30 512 9874
bontom is csak úgy drágább
Van 1 eladó Trz km órám alkatrésznek,ha valakit érdekel írjon
Az ára 3ezer pénz,posta megoldható 500ft-ból.
Email: akos.s70b(kukac)citromail(pont)hu
blokk egybe 50000+ komplett elektronika 10000 ft minden gyújtás ypvs kábelköteg kapcsolok minden ami van a motoron elektronika (lámpák nem)
van még hátsókerekem 10000ft
segédváz idomokkal ulésekkel 8000 ft
rezó 5000
30 512 9874
taller@citromail.hu
futómű, tankok farokidomok,kapcsolók, rugós tag villa,lámpa, sok minden van, bontott motorblokk is!
Ha valakinek valami kell sikítson!
Tudja valaki,hogy a power motorja járó motornál honnan kapja az energiát? Gyújtás ráadásra önteszt akksiról,de járó motornál is az akksiról kapja? Mert akkor nem eléggé erős akksinál, akár ezért is szaggathat 8000és 9000 között, gondolom.Tippek?
De én is tudok egyet
valakinek van valami ötlete hol kaphatnék 4dl-es tzr be a vízpumpához szimeringet?
Köszi