Sziasztok ti A1-re mennyiért vettetek egy órát?/én 2200-ért/ + hallottátok hogy emelték a vizsgadíjakat ez akkor hogy van pl.: http://www.csigajogsi.hu/index...
Jajj nem én tervezem a Rezót... Én nem értek hozzá annyira:) Azért ekkora fordulatra mart valszeg meglesz emelve a henger 1 mm-t és így a felömlök is fentebb lesznek, de így akkor a hengerfejből is le kell szedetnem. De még valahol utánakéne járnom hogy mekkora lehet a hajtókarom hossza:S:). Esetleg tudnál olyan helyet mondani ahol kapok karbonlapot a membránba? Jaaa és akkor leszabályoz a gyújtásom?:D Köszönöm:)
Ne egy fordulatra tervezz, és főleg ne 11500-ra.
10500 körül áll meg valahol a fordulat, de tervezz 7000-10000-ig tartományra. És mi baj van a gyárival?
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a régebbi fajta tzr az leszabályoz-e és ha igen akkor mekkora fordulaton?
Fontoslenne mert rezót terveznek a motorra és nem lenne jó ha 11500-on szabályozna le és a rezó meg pont oda lenne tervezve:D
Köszi:)
10500 körül áll meg valahol a fordulat, de tervezz 7000-10000-ig tartományra. És mi baj van a gyárival?
Lenne egy olyan kérdésem hogy a régebbi fajta tzr az leszabályoz-e és ha igen akkor mekkora fordulaton?
Fontoslenne mert rezót terveznek a motorra és nem lenne jó ha 11500-on szabályozna le és a rezó meg pont oda lenne tervezve:D
Köszi:)
PART2
Nézzétek meg ;)
15000+posta
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!