Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mostmár nem lessz meg 80E ,hanem benne lessza a 100-ba
Sziasztok ti A1-re mennyiért vettetek egy órát?/én 2200-ért/ + hallottátok hogy emelték a vizsgadíjakat ez akkor hogy van pl.: http://www.csigajogsi.hu/index...
Meleg se volt:D beinditottam és csett csatt na mondom fasza
ne tiltasd mindig a gépet hidegbe
Eltört az 1ik gyűrűm
ÜDV TZR 125 4dugos brembó féknyerget cserélnék 2dugos TDR 125 Brembó féknyeregre! ugyan az csak az enyém 4dugos!
Eleve szerintem valami primkó ingyenes progival "tervez"
Köszi:) Énis 104mm vagy 105 mm-re gondoltam ;)
szia, szerintem 105mm-es a hajtókarod, vagyis én ugy gondolom
Jajj nem én tervezem a Rezót... Én nem értek hozzá annyira:) Azért ekkora fordulatra mart valszeg meglesz emelve a henger 1 mm-t és így a felömlök is fentebb lesznek, de így akkor a hengerfejből is le kell szedetnem. De még valahol utánakéne járnom hogy mekkora lehet a hajtókarom hossza:S:). Esetleg tudnál olyan helyet mondani ahol kapok karbonlapot a membránba? Jaaa és akkor leszabályoz a gyújtásom?:D Köszönöm:)
Ne egy fordulatra tervezz, és főleg ne 11500-ra.
10500 körül áll meg valahol a fordulat, de tervezz 7000-10000-ig tartományra. És mi baj van a gyárival?
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a régebbi fajta tzr az leszabályoz-e és ha igen akkor mekkora fordulaton?
Fontoslenne mert rezót terveznek a motorra és nem lenne jó ha 11500-on szabályozna le és a rezó meg pont oda lenne tervezve:D
Köszi:)
kurva anyukat
üdv. eladó a tzr125r legutolsó szériára való két tükör, idomtartó vassal együtt nevetséges áron 2500ft. cbrotto@freemail.hu
köszi,de már megoldottam
szia nekem van önindítóm!

15000+posta
Kellemes ünnepeket!
Nah én nagy vagyok!

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Közepesek .
Kellemes ünnepeket NagyTZResek
sziasztok.van egy tzr 125r/50 em elado ha valakit érdekel.csereis szoba jöhet.tel:06703684069