Nah nekem meg előjött szikrám a tzr-en,vettem egy új alaplapot hozzá,de azzal is ugyanezt csinálta,nah ekkor elkezdtem átvizsgálni a kábeleket mértem egy kicsit,összekötöttem 2 kábelt és jééééééééé előjött a szikra,próbálom beindítani 2-őt pöffent is,erre az önindító megadta magát XD
Valakinek van 4dl-es önindítója eladó? És ha van mit kér érte
Szerdán voltam bent, meg ma véletlen arra jártam, és volt időm benézni, de még nem sikerült neki beszerezni. Azt mondta januárra meglesz, nekem hóban meg nem sürgős.
itt próbáld meg a szimeringet: www.germalex.hu én is így voltam az enyémmel, hogy már nem is gyártanak hozzá (igaz az 50-es), de nekik szinte minden méretben van
Ez lessz az! 4ért elviszem. Dobj egy telszámot és megbeszéljük a részleteket. Ha nem egyezik, nem tudom felrakni, akkor visszacsere megoldható? Kuplunk külső kosárért (az a nagy fogaskerekes tárcsa) mennyit kérsz?
Hello,
a dekli külsőleg kicsit másképp néz ki, újabb dizájn, de rajta van a berúgókarnak is a hely,és ugy tudom hogy méretre is meg kell egyezzen mert az öntvényrész az uaz, ha jól tudom. Most ide nyomok egy képet, de,fotózok neked külön, és elküldöm.
az egész deklit 4ér odaadom, ha jó ugy neked
Vízpumpa szimering. Eredeti Yamaha szimering kell bele, mert sehol sem kapni ilyet. Y 6300huf-ot kért érte, bementem, megrendeltük, erre kiderült, már nem gyártják. Tőled ugye nem lehet kiszedni, tehát ha a dekli kompatibilis, megvenném vízpumpával együtt. Ha megvan, tolnál 1-2 képet a manatic@t-online.hu címre? Vízpumpáról dekliről szimeringről? Kellenének a szimeringen lévő számok is.
Szeva pajti!
Hát nekem 4Dl-es van bontva, egyébként a komplett blokkot is bele lehet varázsolni, de nekem már csak bontott blokkom van, a komplett már elment.
De bontott blokk alkatrészből is van ami kompatibilis.
Mi baja a mocidnak?
Valaki esetleg tudna segíteni? 4dl es tzr ről van szó. Ahogy ráadom a gyújtást a power leellenörzi magát rendesen.Beinditom megyek vele de semmit nem tol rajta. a csiga a bowdenekkel a lyukhoz van állítva. esetleg valakinek valami tipp hogy mi lehet?
Tudtok valami helyet ahol megtekercselik Bp környékén?
Én már beszéltem egy csávóval 25 ezret mondott rá xD
Valakinek van 4dl-es önindítója eladó? És ha van mit kér érte
A hátsó felfüggesztés mintha túl magasan lenne, nem tudom hogy megy el ott a lánc, de meg kell nézni. Képről nem derül ki több.
mit szoltok ehhez?
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Utána kellene nézni méret alapján, vélhetően valamelyik másik motoréval azonos.
a dekli külsőleg kicsit másképp néz ki, újabb dizájn, de rajta van a berúgókarnak is a hely,és ugy tudom hogy méretre is meg kell egyezzen mert az öntvényrész az uaz, ha jól tudom. Most ide nyomok egy képet, de,fotózok neked külön, és elküldöm.
az egész deklit 4ér odaadom, ha jó ugy neked
Hát nekem 4Dl-es van bontva, egyébként a komplett blokkot is bele lehet varázsolni, de nekem már csak bontott blokkom van, a komplett már elment.
De bontott blokk alkatrészből is van ami kompatibilis.
Mi baja a mocidnak?
Sőt van egy fél tzr-em bontva ha kell még vmi esetleg
Széles utat!