Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincsen neki,már eladta
cosmonak tuti van
A Forgórész sült meg,még 1 vezeték is elszakadt

Tudtok valami helyet ahol megtekercselik Bp környékén?

Én már beszéltem egy csávóval 25 ezret mondott rá xD
Széééénkefe! Nem kell mindent kicserélni. Ha nem égett feketére, akkor jó az még.
Nah nekem meg előjött szikrám a tzr-en,vettem egy új alaplapot hozzá,de azzal is ugyanezt csinálta,nah ekkor elkezdtem átvizsgálni a kábeleket mértem egy kicsit,összekötöttem 2 kábelt és jééééééééé előjött a szikra,próbálom beindítani 2-őt pöffent is,erre az önindító megadta magát XD

Valakinek van 4dl-es önindítója eladó? És ha van mit kér érte
Értem Kllemes ünnepeket
Szerdán voltam bent, meg ma véletlen arra jártam, és volt időm benézni, de még nem sikerült neki beszerezni. Azt mondta januárra meglesz, nekem hóban meg nem sürgős.
Kaptál Petinél főtengely szimeringet?
itt próbáld meg a szimeringet: www.germalex.hu én is így voltam az enyémmel, hogy már nem is gyártanak hozzá (igaz az 50-es), de nekik szinte minden méretben van
Kizárt, hogy 92-es. 89 környékén gyártották utoljára a hátul dobfékes, elől 16"-os felniseket.

A hátsó felfüggesztés mintha túl magasan lenne, nem tudom hogy megy el ott a lánc, de meg kell nézni. Képről nem derül ki több.
üdv
mit szoltok ehhez?
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Szeva, visszacsere megoldható, itt a számom:06705261565
Ez lessz az! 4ért elviszem. Dobj egy telszámot és megbeszéljük a részleteket. Ha nem egyezik, nem tudom felrakni, akkor visszacsere megoldható? Kuplunk külső kosárért (az a nagy fogaskerekes tárcsa) mennyit kérsz?
A yamaha biztosan nem gyárt szimmeringet.
Utána kellene nézni méret alapján, vélhetően valamelyik másik motoréval azonos.
Hello,
a dekli külsőleg kicsit másképp néz ki, újabb dizájn, de rajta van a berúgókarnak is a hely,és ugy tudom hogy méretre is meg kell egyezzen mert az öntvényrész az uaz, ha jól tudom. Most ide nyomok egy képet, de,fotózok neked külön, és elküldöm.
az egész deklit 4ér odaadom, ha jó ugy neked
Vízpumpa szimering. Eredeti Yamaha szimering kell bele, mert sehol sem kapni ilyet. Y 6300huf-ot kért érte, bementem, megrendeltük, erre kiderült, már nem gyártják. Tőled ugye nem lehet kiszedni, tehát ha a dekli kompatibilis, megvenném vízpumpával együtt. Ha megvan, tolnál 1-2 képet a manatic@t-online.hu címre? Vízpumpáról dekliről szimeringről? Kellenének a szimeringen lévő számok is.
Szeva pajti!
Hát nekem 4Dl-es van bontva, egyébként a komplett blokkot is bele lehet varázsolni, de nekem már csak bontott blokkom van, a komplett már elment.
De bontott blokk alkatrészből is van ami kompatibilis.
Mi baja a mocidnak?
Valaki esetleg tudna segíteni? 4dl es tzr ről van szó. Ahogy ráadom a gyújtást a power leellenörzi magát rendesen.Beinditom megyek vele de semmit nem tol rajta. a csiga a bowdenekkel a lyukhoz van állítva. esetleg valakinek valami tipp hogy mi lehet?
Csá cosmo! Neked milyen van bontva? És abban mennyire egyezik a blokk az enyémmel?
Az jó lenne:D msn en leszel valamikor?
Hello, már hogyne lenne
Sőt van egy fél tzr-em bontva ha kell még vmi esetleg
Széles utat!
Sziasztok! Nincs valakinek elfekvőbe a jobbhátsó idomba való kis akksi takaró műanyag?
ahham. Akkor sztem hagyom a csába az egészet és veszek bontottat Danke mindent
NA, ez pont oylan, mint godndoltam, és amit kurvára össze kell ragasztani.
őaz