Kakucsra, Euroringre szerelek is fel jeladókat, úgy kb. 3 hónapja
Ott van a műhelybe, csak le kéne mennem 1-1 alkalommal a pályákra, de majd szenteste lesz időm...
A szimmeringek többsége rendben van (váltó kihajtás stb.), az egyik főtengely-szimmering, amit sikerült beszerezni, az kifejezetten nem. A forgattyúsház és kuplungdekni között valami speckó dupla volt, és amit venni tudtam az csak egy szimpla ajakos+szennylehúzó szimmering. (Megvettem, mivel 350Ft volt, és ha más nincs nem akarok érte kétszer elmenni)
Örültem, hogy hőálló szilikon alapút kaptam, de jó lenne viton. Fogalmam sincs hol lehet kapni ilyen méretben, Yamaha márkaszerviz lenne a következő ahol próbálkozok, de egyenlőre pihen a dolog, mert az egyetemi félév utolsó hete van, és már az alvásról is leszoktam.
pár 100 forintos szimeringeket vettél?
meg fogj égni a főtengelyen a tömítőél, és megdarálja a főtnegelyt.
Drága spórolás lesz.
legalább a főcire tegyél viton szimeringet, járműbe az való.
majd meglátom miet kapok,(minőség stb)és ah jó akkor megbeszéljük,
Veszek neked Pesten és elküldöm egy levében vagy valahogy
200ftból kijön,megdumáljuk
Csütörtökön megyek értük
A két cső az karburátormelegítés, ha visszahurkolod a hengerfejre a csövet, akkor nem kell bekötni.
Felső tűgörgőt kapsz a dugattyúszetthez.
A henger és hengerfej közé kell hengerfej pakolás, a komplett pakolásszettben az is van.
A power szelep csak az egyik irányba zár, a dugó felé, de összerakáskor ellenőrizni kell, hogy nem ér-e össze a dugó tetejével, ha sokadjára lett felfúrva a henger. Beállítása: Gyújtás ráad, powerszelep tesztutat mozog, és beáll nyitott állapotba. A szelepet ilyenkor a bowdenekkel nyitott helyzetbe kell állítani.
Első után-gyártott fékkart még pár éve 1500-ért vettem a nagyvas.hu-n
A többire nincs 5letem, szerintem keress bontottat.
Hello, dugót, tűgörgőt iesmiket nézd meg a pinkmotors.hu-n vagy a nagyvason, a többiben szerintem majd kiokosítanak a többiek.
Ja fékkar korm kapcsoló, lábtartó, feszszabályzó van nekem is, igaz az enyém 4Dl-es de lefotózom és megnézed jó e neked.
Üdv:Márk
Sziasztok
Párhete egy YAMAHA TZR 125 (2RJ) Tulajdonosa lettem:) Csak sajnos a hétvégén megyek hazafele és az egyik kanyarban megragadt a motorom 80-nál és így a motor is összetört meg új dugót is kell bele vennem. A héten szétszedtem a motrot és pár kérdésem lenne hozzátok. Remélem segítetek nekem:) na kezdem is:)
Mikuni 26 os karbi van rajta és a karbira mért megy rá a vízhűtésnek a 2 csöve? Azért kérdezem mert leszeredném cserélni a karbit Dellorto 28-asra és azon nincs.
A henger ugye sok mindenben különbözik az újabb fajta TZR-hez képest?
Felső tűgörgőt honnan lehetne rendelni?
Milyen dugót érdemes venni bele?
A henger meg a hengerfej között nemvolt semmi csak valami pasztával volt megkenve. Az úgy természetes?
Olyan érdekes Powerja van a TZR-nek. A Power rúd mindkét vége tud zárni.Az egyik közelebb a dugohóz a másik távolabb. Remélem értitek miről beszélek:D És ez miért jó?:D
Továbbá szükségem lenne egy első fékkarra, egy bal oldali kormánykapcsolóra és egyjobb oldali lábtartóra. Ja meg esetleg egy feszszabályzóra mert az hiányzik. Akinek van írjon:)
Segítségeteket előre is köszönöm:)
2RJ blokknál van egy ilyen számozás egyezik és a méret meg különbözik dolog. Szal lehet túl nagy csapágyat vettél.
Meg ajánlanák egy csapágyboltot, ahol a szimeringeket is vettem: www.csapagy-bolt.hu Az SKF-től nem messze van, hátrébb a Páva utcában.
A fószer legalább 10 percig ült a telefonon, hogy szimeringet szerezzen nekem, nagyon korrekt volt. Összekereste az összes másik japán motort, amiben ugyanilyen van, és még az alapján is felhívott 1-2 helyet. Meg mint megtudtam a főtengelycsapágyam ott pont a felébe került volna, mint ahol vettem. (Ugyanaz a márka stb. 6500 helyett 3250 )
Azt szeretném kérdezni hogy a 4dl-es 93-as tzr blokkba a főtengelybe valami speckó csapágy kell?,,mert a mivel összeraktam annak kilóg a széle 2 mm-ert,(a blokkfél síkjából)mert 17mm a vastagsága és ahogy méregette 15-ös kellene.Létezik ez?
De keress meg privátban, email, telefon, egyéb... és az áfával megegyező értékű kedvezményt tudok adni.