Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt nem kell feszegetni ,,sztm az alsó felfogatásod ahova megy a két csavar el lehet csúszva vagy ott valami nem jó
Tud valaki Heves megyében egy jó motoszerelőt, aki érti a dolgát, és beállítja nekem a karburátoromat, hogy ne 15 litert fogyasszon a kicsikém? Köszi!
Én rendesen fel tudtam tenni a tankot nem volt semmi olyesmi problémám
Srácok!cosmo01,rg500 ti már szedtetek szét nem egyszer 4dl-es tzr-t, mondjátok már meg légyszi,hogy kell normálisan visszarakni feszegetés nélkül a tankot.Részletek kicsit lentebb.Nagyon köszönöm,ha segítetek!
Szayerg! Tudsz-e valamit árban csapágy+szimeringről /blokkba/ ?
Köszi:Feri
köszi:D
Üdv a generálozók klubjában!
Az enyém szétszedve, és nem tudom mikor lesz pénzem és időm megcsinálni...
Jólvan,én is ebben reménykedtem!Köszii
Ez egy ilyen dolog ha csak láncot cserélsz, akkor az nem fog egy ideig minden hang nélkül menni mert nincs összekopva a fogaskerékkel.
Hát nem tom mi az a hang az előző motorommon nekem is csinálta
Hát nem irigyellek...jó vétel volt
Neke viszont sikerült minden probléma nélkül kicserélni.
Viszont,menet közben hallani lehet egy fura búgó hangot,amit eddig nem...semmi nem ér hozzá a lánchoz az tuti!Szerintetek mi lehet?!Amiatt előfordulhat,hogy új a lánc?
na megvan a hiba: dugó gyűrű és sztem henger is levettem a kipufogót benéztem anyiláson és a gyűrű is szét van meg a dugó is
Azt néztem már meg vettem ujat is
Mi lehet még?
Legolcsóbb próbálkozás hogy kiveszed a gyertyát, és nézd meg, hogy milyen állapotban van, milyen színe van stb. (Sok mindent meg lehet tudni belőle.)

Lehet, hogy be lesz köpve, fekete a koromtól (rossz beállítások), nem jó a hézag sem és hasonló jóságok.
Ha végtelenített a lánc, akkor kell hozzá láncbontó. (1-2 ezer Ft kb.)
Különben csak a lengővilla kiszedésével lehet kifűzni a láncot.

A csavarok óramutató járásával ellentétesen nyílnak, és fordítva lehet őket meghúzni. Többet nem kell hozzá tudni.
Sziasztok!
Lánckerék és lánc csere nem egy nagy ördöngősség ugye?!
Nekiálljak vagy hagyjam szerelőre?!
Hello!Tudja valaki,hogyan kell 4dl-es tzr-re normálisan visszarakni a tankot?Ha az elöl lévő imbuszus csavart tekerem be először,akkor a 2 hátsót csak két ember tudja feszegetve belerakni.Másik esetben az imbuszt nem tudom,olyan szögben berakni,ahogy kellene.Valaki elmondhatná a titkot!Köszi!
Sziasztok. ha tud valaki segiteni légyszi segitsen mentem és megállt a motor mintha kifogyott volna a benzin de volt benne inditom nem indul betoltuk beindult de dadogott és leállt . ha inditózom lő a pufó. Karbit kitakaritottam nem tudom mi lehet légyszi segitsetek. ja és tegnap vettem a tzrt
kell a zs mert a közegek csináltak rólam egy szép fotót épp 136 al civic-eltem !
Hali, ennyire levitted te is az árát? Még én se adtam ennyiért, és elvitték, ha jó akkor szerintem többet is megér, főleg mivel magyar a blokk, nah mind1 te tudod.
ja és 4dl 1993 as olasz
ÜDV
TZR 125 blokk eladó
gyujtás és karburátor nélkül 45000ft!
Hehe, vicces vagy, hát én igy használtam, sőt volt h 36ezren pörgött .
Am meg nem tom, én igy vettem a mocit, szétkaptam alkatrészbe,a többi nem izgatott, a műszerfalat lusta voltam szétszedni pedig kb 10perc alatt megcsinálom
18 ezren? Ejnye...
Nem csoda, hogy alkatrész lett belőle.
Hello, műszerfalam is van még, a ford számmérő fel van akadva, de az orvolható könnyen, a kettőt együtt 10ér adom. fékkarom az nincs már.
Hivj fel!, küldtem neked emailt is, abban ott a számom