Srácok!cosmo01,rg500 ti már szedtetek szét nem egyszer 4dl-es tzr-t, mondjátok már meg légyszi,hogy kell normálisan visszarakni feszegetés nélkül a tankot.Részletek kicsit lentebb.Nagyon köszönöm,ha segítetek!
Hát nem irigyellek...jó vétel volt
Neke viszont sikerült minden probléma nélkül kicserélni.
Viszont,menet közben hallani lehet egy fura búgó hangot,amit eddig nem...semmi nem ér hozzá a lánchoz az tuti!Szerintetek mi lehet?!Amiatt előfordulhat,hogy új a lánc?
Hello!Tudja valaki,hogyan kell 4dl-es tzr-re normálisan visszarakni a tankot?Ha az elöl lévő imbuszus csavart tekerem be először,akkor a 2 hátsót csak két ember tudja feszegetve belerakni.Másik esetben az imbuszt nem tudom,olyan szögben berakni,ahogy kellene.Valaki elmondhatná a titkot!Köszi!
Sziasztok. ha tud valaki segiteni légyszi segitsen mentem és megállt a motor mintha kifogyott volna a benzin de volt benne inditom nem indul betoltuk beindult de dadogott és leállt . ha inditózom lő a pufó. Karbit kitakaritottam nem tudom mi lehet légyszi segitsetek. ja és tegnap vettem a tzrt
Hali, ennyire levitted te is az árát? Még én se adtam ennyiért, és elvitték, ha jó akkor szerintem többet is megér, főleg mivel magyar a blokk, nah mind1 te tudod.
Hehe, vicces vagy, hát én igy használtam, sőt volt h 36ezren pörgött .
Am meg nem tom, én igy vettem a mocit, szétkaptam alkatrészbe,a többi nem izgatott, a műszerfalat lusta voltam szétszedni pedig kb 10perc alatt megcsinálom
Hello, műszerfalam is van még, a ford számmérő fel van akadva, de az orvolható könnyen, a kettőt együtt 10ér adom. fékkarom az nincs már.
Hivj fel!, küldtem neked emailt is, abban ott a számom
Köszi:Feri
Az enyém szétszedve, és nem tudom mikor lesz pénzem és időm megcsinálni...
Neke viszont sikerült minden probléma nélkül kicserélni.
Viszont,menet közben hallani lehet egy fura búgó hangot,amit eddig nem...semmi nem ér hozzá a lánchoz az tuti!Szerintetek mi lehet?!Amiatt előfordulhat,hogy új a lánc?
Mi lehet még?
Lehet, hogy be lesz köpve, fekete a koromtól (rossz beállítások), nem jó a hézag sem és hasonló jóságok.
Különben csak a lengővilla kiszedésével lehet kifűzni a láncot.
A csavarok óramutató járásával ellentétesen nyílnak, és fordítva lehet őket meghúzni. Többet nem kell hozzá tudni.
Lánckerék és lánc csere nem egy nagy ördöngősség ugye?!
Nekiálljak vagy hagyjam szerelőre?!
TZR 125 blokk eladó
gyujtás és karburátor nélkül 45000ft!
Am meg nem tom, én igy vettem a mocit, szétkaptam alkatrészbe,a többi nem izgatott, a műszerfalat lusta voltam szétszedni pedig kb 10perc alatt megcsinálom
Nem csoda, hogy alkatrész lett belőle.
Hivj fel!, küldtem neked emailt is, abban ott a számom