Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia
Rendszámos motorból vettem ki!

Jó volt nem volt vele semmi gond vele 160 at ment !
a blokkot én sosem szedtem szét!
az ypvs tengely egyik fele hiányzik !
már így került hozzám!
a szívó csonkot pedig a múlt 7 en adtam el róla!
az ár attól függ hogy menyi mindent vinnél hozzá!
Ha csak a blokk akkor 65000
ha a kábelköteget is kompletten gyujtással kapcsolókkal azaz minndent akkor 90 en!
És mennyiért adnád a blokkot?Milyen állapotban van?Hány km van benne?Sajnos nem akarok mégegy rosszat venni azért kérdem.
Szia
én meg győrtől 110 km re Szombathely mellet lakom!
JÁKON
Kb másfél órára györtől!
Hát nemigen tudlak hivni mert szlovákiából vagyok,győrtől nem messze.Te honnan vagy?Ha nem annyira messze akkor érdekelne a blokk.
Szia
nekem van komplett blokkom !
Hívj fel 30 512 9874
sziasztok!Nemtud valaki eladó motorblokkot TZR 125be? Fontos lenne! Vagy esetleg hengert + dugót bele
sziasztok cserélném Yamaha dt-met 125ös speed motorra http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Hello

200e-ft irányárat gondoltam érte.
Hali!mennyibe adnád a mocit?
Úgylátszik nem voltam elég kemény, pedig cimbi a csapágyboltos, mondjuk polcról lekapta ami kellett, arra már nem emlékszem többe került volna.
Nincs msn-em emailben elérsz:bihi@citromail.hu
.big dobj egy elérhetőséget pls vagy vegyél fel MSN-re.
manatic@deltakft.hu
Na igen! Haverom visszavitte a csapágyat és nem nagyon akarták visszavenni. Aztán mondta nekik, hogy a "kezedbe adtam a mintát b@szdmeg és mondtam, hogy olyat kérek, erre te adtál szám alapján egy ugyan olyat".
Erre a faszi megnézte milyen csapágy kell és kiderült, hogy egy speckó Yamaha motorcsónak csapágy kell és mondta, hogy az drágább, de nem rak rá hasznot és csak a különbözetet kell kifizetni. Remélem 1-2ezernél nem lesz több. Szurkoljatok! Holnap délben jön meg a csapágy.
Beletrafáltál én is így jártam, persze a csapágyat nem cserélik ki ha már beütötted a helyére utána kikókányoltad, te vagy a hibás amiért nem ellenörizted a méretet, legalábbis én ezt kaptam, remélem te több sikerrel jársz.
Üdv
Bazzeg! Big-nek volt igaza!
.big papa, nagyon nagy vagy! Nem tudom honnan tudtad, hogy 1mm-el keskenyebb kell mint amit szám alapján adtak, de valóban ez a helyzet. 11mm-es volt benne és az új, szám alapján stimmel, viszont 12mm vastag. Gondolom ugyan ebbe belefutottál Te is! Nagyon nagy vagy! Köszönöm! Remélem kicserélik ingyen és bérmentve a csapágyat a köcsögök. A durva az, hogy a kezébe lett nyomva a minta, hogy "ilyet kérünk"! Köcsög kóklerek! Sajna egyre több az ilyen...
Széles utat gumifákat nektek! Big, ezer hála!
Nekem is volt ilyen eset
én a csapágy mögötti hézagolóra gondolta!(EZ PUCH NÁL VOLT)
De a hiba az volt h a sonkák nem voltak párhuzamosak!
Mérd meg körbe tolómérővel a dolgot!
Csáó. A főtengelyhez nem nyúltunk hozzá. Mi az, hogy 1mm-el keskenyebbnek kell lennie? Szám alapján kértünk csapágyat. Amúgy most megnéztem és lehet nem is a sonka ér hozzá a blokkhoz, hanem amint meghúzom egy picit a csavarokat, már megszorul valami. De mint ha nem a sonkák szorulnának meg hanem talán a csapágy?
Két dolog történhetett, a blokkodba való csapágy 1mm-el
keskenyebb kell, hogy legyen mint amit szám alapján felgmán hozzád vágnak a csapágyboltban, a másik, ha felújitották a főtengelyed, a gépmühely nem jó méretre préselte össze a sonkákat.
Hello, sziasztok, szevasztok!

Kurva nagy problémám van. Szétkaptuk a blokkomat, mert kicseréltünk benne mindent. Dugattyúszett, felső tűgörgő, összes csapágy (2 főtengelycsapágy), összes szimering, tömítésszett, stb... Ez idáig kurva jól hangzik. Viszont. Beraktuk a csapágyakat, váltót és eljött a pillanat, hogy összerakjuk a blokk két oldalát. Közé nem volt a szettben tömítés és service manual-ban sem láttuk, hogy kéne oda, de pasztát toltunk bele egy kicsit, halványan. Összehúztuk a két felet és a főtengelyen lévő sonka beleért a blokk egyik oldalába úgy, hogy nem fogott el a főtengely. Szétszedtük és most agyalunk, hogy mi lehet a gáz. A blokkot teljesen össze tudtuk húzni, bár lehet kicsit nagyobb nyomatékra húztuk mint kellett volna. Elvileg 0.8 kgf m-re vagy 5.8 lbf ft -re kell húzni a Crankcase = forgattyúsház, karter -t. Gondolom ez maga a blokk. Valaki mondja már meg pls, hogy kell ezt átszámolni Nm-re. Bár erősen kétlem, hogy az lett volna a baj, hogy túlságosan meghúztuk, mivel a két felet egy bizonyos határnál nem lehet jobban összehúzni és kétlem, hogy bele kéne érnie a sonkának a blokkba. Amúgy a hajtókar kb. 1mm-t tud mozogni a főtengelyen a két sonka között.

Előre is köszi a helpet! Széles utat, gumifákat! Mana.
Elhatároztam, megvalósítom az egykori álmom :)
Jövőre TZR-rel zárom az évet ha minden jól emgy. Sőt ez biztos, csak az a kérdés, hogy 50-essel, vagy 125-tel :)
Attól függ, mennyit tudnék jövőre kérni a kistesóért.
A KPM a régebbi elnevezése a Nemzeti Közlekedési Hatóságnak(NKH),jah sztem ez megegyezik a fővárosban azzal, bár én nem vagyok fővárosi szóval ezt nem tudom.
KPM? Fővárosi Kölekedési Felügyelet? nem?
Nem hiszem, hogy jó lenne az enyémbe, hisz az enyém 89-es. Amúgy megmondom őszintén, hogy nem nagyon tudom milyen árban vannak, de ennyit nem adnék érte Akkor még inkább így marad, majd ha egyszer sok pénzem lesz... De köszönöm szépen, hogy írtál
Milyen tzr nekem van 4dl eshez jó telóm 16000+pósta

azaz 17800
Sziasztok! Kis TZR-emben már teljesen tönkrement a központi teló, egy kis kanyarban is riszálja a motor a seggét... Mondjuk ez városi "látványos" motorozásra tökéletes, el lehet vele bohóckodni De messzebbre már nem szívesen indulok el vele, főleg, ha személyt is viszek, olyankor borzalom. Szóval teleszkópot keresnék, ha esetleg van valakinek jó állapotú, vagy tud valaki olcsón!
Előre is kösz
Üdv.: VeBa
A motorcseréről egy kis link ezt találtam:http://www.mako.hu/okmanyiroda...