Van nekem egy nagyon jó barátom aki egy gyönyörű-szép gyári állapotú YAMAHA TZR 125R-től szeretne megválni, mert már nincs több hely a garázsba.
Fehér-Piros a fényezés, de akit érdekel, annak a jövőhéten tudok majd küldeni képeket.
Hali ha valakinek kell valamilyen tzr cucc, az szóljon, vannak újabb alkatrészek is.
Van régi fajta tzr-hez kockalámpa(fényszóró), meg egy pár hónapos varta akksi is olcsón.
+egyéb cuccok.
Széles utat mindenkinek!
sziasztok nemtudja valaki honnan lehet letőlteni tzr hez kézikönyvet vagy valamit ami tartalmaz midnen adatot + használati utasítást meg ilyeneket. üdv.
Nemlehet hogy átereszt a tüszelep?(befolyik a kipufogóba a benya)csap nemzár el,vagy a km órád csal?Nemtudom csak tipp de a 16l az rengeteg(a TZR250rc-felülcsöves 10kürül fogyasztott,a TDR250 em nyelezve 8liter..)
Benne vagyok! Az tuti hogy kell rá költeni,de szerintem a motorjának semmi baja...gumi,hát az télleg elég sz*r,lánckereket már cseréltem rajta.Szerintem pont annyit rezonál amennyit kell Motorszerelő ismerősöm ment vele,azt mondta hogy jó kis gép...nekem ennyi elég
Végülis milyet vettél?kép?
Azért írtam azt, mert a lány nekem azt mondta, hogy minimum 50-et rá kell költeni a következő szezonban. Egyébként mentem azzal a motorral ! Már teljesen meleg volt a motor, de úgy 4-5 ezer közelében nagyon furcsa hangja volt, meg rezonált az egész motor. Nem tudom, hogy mi lehetett az. Még most is olyan? Meg azért nem vettem meg, mert alapban hiányos volt (index, visszapill., meg a gumi se volt rajta valami jó) úgyhogy inkább nem azt vettem meg. Egyébként ha kicsit költesz rá, nagyon szép motor lesz. Majd elmegyünk egyszer egy túrára!
Nekem 4-5 litert eszik a kecske és az olajpumpa is jól működik,bár eléggé zabálja az olajat és füstöl,de én szerintem addig jó..legalább van kenése 600-700 km/1 liter
Mars!Egyébként régebben kérdezted,hogy azt az ezüst színű piros kerekű tzr-t vettem e meg.Azt is írtad,hogy ha igen akkor lesz mit költenem a motorra...
1 hónapja van meg,mentem vele kb. 2000 km-t és eddig semmi baja nincs...Miért írtad ezt?Tudsz valamit a motorról?!
Ha egy 5-6 literes átlagfogyasztással számolom, akkor az úgy jónak mondható, de mivel az én motoromnak valószínűleg rosszul van beállítva a karburátora (100-on 16 litert eszik ), ezért akkor inkább maradok az olajpumpánál. Így 1 liter olaj kb. 550 km-re elég.
De valószínű, ha kicserélném a pumpát, akkor még jobb lenne
én úgy használaom mondjuk jó a pumpám de jobban bízok abba amit én keverek be 1:40 es arányba keverem, egyik haverom meg azt csinálja hogy kapja az oljaszivattyú tól az olajat meg még rak a benzinbe is 1 literhez 1 dl ert.
Hello,én 1:50-be használtam, a szerelőm javaslatára nem is volt vele gond, ez még egy régi mocimnál volt.
Amugy van olajszivattyúm, teljesen jó, ha érdekel szólj.
Nem tudom, hogy volt-e már téma, de használja valaki úgy a gépét, hogy nem a különolajozó megy, hanem keveri az olajat?
Ha valaki úgy használja, az milyen arányban? 1/80 1/100?
Szia, én is jártam már ugy az egyikkel, próbálj a tank alján lévő felfogató fülön állítani,alulról 2 csavar fogja azt is a tankhoz, lazitsd meg és próbáld meg hátha tudsz hozzá állitani.
Nekem egy mocinál volt ilyen csak h sehogy nem akarta kiadni a lyukat végül én nyertem
Sziasztok!
Van nekem egy nagyon jó barátom aki egy gyönyörű-szép gyári állapotú YAMAHA TZR 125R-től szeretne megválni, mert már nincs több hely a garázsba.
Fehér-Piros a fényezés, de akit érdekel, annak a jövőhéten tudok majd küldeni képeket.
érd: hetei.miklos@chello.hu
Köszi a türelmeteket!